Blogs

Bent u op zoek naar tips en trucs over de aanschaf van een tegelvloer? Of een badkamer? Inside information? Lees dan onze blogs!

metallook tegels

Metaallook tegels

Metaal, zeker zonder dikke laklaag, wordt snel geassocieerd met hard en koud. Waarom zou u dat op de vloer of de muur willen? Juist omdat het een prachtig, warm effect kan opleveren! Denkt u zich eens in wat een roestkleur met een ruimte doet!

Lees meer »
terrazzo tegels keramisch

Keramische terrazzo tegels

De terrazzo-look is helemaal terug in huis. Of u nu van een vleugje nostalgie in huis houdt of juist een moderne uitstraling aan het interieur wil geven, met deze tegel kunt u alle kanten op.

Lees meer »
kleurrijke tegels

Trendkleuren 2022: van vloer tot wand

De trendkleuren voor 2022 bestaan uit rustige natuurtinten, zoals groen-, blauw- en zandtinten. Nieuw zijn kleuren als geel, koraal en (zacht)roze. Leuk, maar hoe past u dit palet toe in huis en welke kleuren gebruikt u om de gewenste sfeer sterk neer te zetten?

Lees meer »
3d tegels badkamer

3D tegels

De mogelijkheden met 3D tegels zijn echt eindeloos! Keramische reliëftegels zijn uitermate geschikt voor bv. de badkamer. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Lees meer »
handvorm tegels, zelliges

Handvorm tegels

U herkent de handvorm tegels aan het licht golvende randje om de tegels heen. Alsof ze zo met een mesje uit de klei zijn gesneden. Bekijk hier deze echte sfeermakers!

Lees meer »
keramische tegels

Marmerlook tegels

Onze marmerlook tegels zijn verkrijgbaar in diverse formaten, tinten en structuren. Van de klassiekers Carrera en Nero Marquina, tot marmerlook tegels in beige, groen en blauw.

Lees meer »
voeg kleuren

Plavuizen; de vloertegels van nu!

De originele plavuizen hebben grotendeels plaats moeten maken voor keramische vloertegels. Het grote voordeel van deze ontwikkeling is dat we de keramische tegels elke gewenste kleur, formaat en motief kunnen geven.

Lees meer »
visgraat tegels

Visgraat tegels

Eén van de meest geliefde vloeren is de visgraatvloer. Was het ooit een puur klassieke vloer, tegenwoordig is het een graag geziene gast in veel moderne woonkamers. Niet gek, er zijn zoveel varianten verkrijgbaar.

Lees meer »
mozaiek tegels

Mozaïek tegels

De mozaïektegel is dé sfeermaker. Voor de hand ligt het gebruik in de badkamer of op het toilet, maar dit kleintje heeft ook een prachtig effect in de hal!

Lees meer »
tegels keukenvloer

Vloertegels in de keuken

Een tegelvloer in de keuken maakt het leven echt iets makkelijker. Loopt zoonlief met modderschoenen naar binnen? Laat iemand een glas kapot vallen? Een stofzuiger en een dweil eroverheen en u ziet er niets meer van.

Lees meer »
geglazuurde portugese tegels

Portugese tegels

Geglazuurde decortegels geven dezelfde sfeer aan een ruimte als de originele Portugese tegels. Makkelijker in onderhoud en dus geschikt voor uw keuken en badkamer!

Lees meer »
antislip tegels

Antislip tegels

In sommige situaties is het raadzaam om antislip tegels te gebruiken. Zeker bij gebruik in ‘natte’ ruimtes in sportaccommodaties, bij zwembaden, maar ook in uw keuken of badkamer thuis.

Lees meer »
visschub tegels

Visschub tegels

Keramische visschub tegeltjes in mooie kleuren zijn een duidelijke trend. Ze worden meestal geplaatst als eyecatcher in de badkamer, het toilet of in de keuken.

Lees meer »
tegelvloer, plavuizen schoonmaken

Tegelvloer schoonmaken

Een reden om uw vloertegels professioneel te laten reinigen is als de vloer een aantal jaren ligt. Of misschien heeft u de vloer “overgenomen” van de vorige bewoners van het huis.
Vaak zien we dat bestaande tegelvloeren niet op de juiste wijze worden gedweild.

Lees meer »
online 3d tegelviewer

Online 3D tegelviewer

Bent u op zoek naar een keramische tegelvloer en zou u deze alvast willen zien in uw eigen woonkamer en of keuken? Vindt u het lastig om een keuze te maken of om de juiste tegelcombinatie te vinden? Met onze 3D tegelviewer is dit nú mogelijk!

Lees meer »
hexagon tegels

Hexagon tegels

Hexagon tegels zorgen voor een speels en levendig effect in bijna elke ruimte. U kunt ervoor kiezen om de complete vloer met deze zeshoekige tegeltjes te betegelen of juist om er een wand mee uit te lichten.

Lees meer »

keramische tegels