Blogs

Bent u op zoek naar tips en trucs over de aanschaf van een tegelvloer? Of een badkamer? Inside information? Lees dan onze blogs!

3d tegels badkamer

3D tegels

De mogelijkheden met 3D tegels zijn echt eindeloos! Keramische reliëftegels zijn uitermate geschikt voor bv. de badkamer. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Lees meer »
handvorm tegels, zelliges

Handvorm tegels

U herkent de handvorm tegels aan het licht golvende randje om de tegels heen. Alsof ze zo met een mesje uit de klei zijn gesneden. Bekijk hier deze echte sfeermakers!

Lees meer »
keramische tegels

Marmerlook tegels

Onze marmerlook tegels zijn verkrijgbaar in diverse formaten, tinten en structuren. Van de klassiekers Carrera en Nero Marquina, tot marmerlook tegels in beige, groen en blauw.

Lees meer »
voeg kleuren

Plavuizen; de vloertegels van nu!

De originele plavuizen hebben grotendeels plaats moeten maken voor keramische vloertegels. Het grote voordeel van deze ontwikkeling is dat we de keramische tegels elke gewenste kleur, formaat en motief kunnen geven.

Lees meer »
visgraat tegels

Visgraat tegels

Eén van de meest geliefde vloeren is de visgraatvloer. Was het ooit een puur klassieke vloer, tegenwoordig is het een graag geziene gast in veel moderne woonkamers. Niet gek, er zijn zoveel varianten verkrijgbaar.

Lees meer »
mozaiek tegels

Mozaïek tegels

De mozaïektegel is dé sfeermaker. Voor de hand ligt het gebruik in de badkamer of op het toilet, maar dit kleintje heeft ook een prachtig effect in de hal!

Lees meer »
tegels keukenvloer

Vloertegels in de keuken

Een tegelvloer in de keuken maakt het leven echt iets makkelijker. Loopt zoonlief met modderschoenen naar binnen? Laat iemand een glas kapot vallen? Een stofzuiger en een dweil eroverheen en u ziet er niets meer van.

Lees meer »
geglazuurde portugese tegels

Portugese tegels

Geglazuurde decortegels geven dezelfde sfeer aan een ruimte als de originele Portugese tegels. Makkelijker in onderhoud en dus geschikt voor uw keuken en badkamer!

Lees meer »

Blij met elke review

Uw mening telt! Lingen Keramiek gaat altijd voor kwaliteit, zowel in onze producten als in onze diensten. Daarin is uw mening belangrijk. We zijn dan

Lees meer »
tegelvloer schoonmaken

Tegelvloer schoonmaken

Tegelvloer schoonmaken Natuurlijk is het mogelijk om uw tegelvloer te laten schoonmaken. Dit wordt verzorgd door de schoonmaaktak van de BCS Groep. Hierbij worden de

Lees meer »
beste koop tegels rotterdam, beste koop tegels leiden

Beste Koop tegels

Beste Koop tegels Vanaf nu in onze showroom: deze collectie wand- en vloertegels is geselecteerd op hoogwaardige kwaliteit tegen een zeer gunstige prijs. En altijd

Lees meer »
keramische tegels

Hexagon tegels

Hexagon tegels Terug van weggeweest: hexagon tegels! Deze trendy tegels bestaan al eeuwen, maar zijn helemaal terug in de interieurtrends van nu. Hexagon betekent zeshoek

Lees meer »

Mosa tegels

Mosa tegels In onze showrooms in Leiden en Rotterdam zijn wand- en vloertegels van veel verschillende fabrikanten te zien. De meeste tegelfabrieken staan buiten Nederland,

Lees meer »
woonkamvloertegels

Epoxyvloeren en stalendeuren

Epoxyvloeren en stalendeuren Tegenwoordig kan het steeds gekker. Er zijn op allerlei manieren nieuwe invullingen geven aan het interieur, die voortdurend wisselen. Zo schijnen epoxyvloeren

Lees meer »

keramische tegels