hexagon tegels badkamer

Terug van weggeweest:
hexagon tegels!

Deze trendy tegels bestaan al eeuwen, maar zijn helemaal terug in de interieurtrends van nu. Hexagon betekent zeshoek en deze letterlijke vertaling zegt eigenlijk al genoeg om het uiterlijk van deze tegel te omschrijven.

Het patroon wordt ook wel een honingraat genoemd vanwege dezelfde zeshoekige cellen die in een bijenkast te vinden zijn. Om die reden is de hexagon bestempeld als een natuurlijk patroon dat erg geschikt bij het gebruik van materiaal in aarde tinten en ruimtes waar veel in wordt geleefd. Met name vanwege het natuurlijke, en dus tijdloze, karakter van hexagon, leent het zich erg goed om voor te kiezen in uw interieur.

 

MAAK  UW AFSPRAAK

Wilt u een gedegen advies van één van onze tegelspecialisten? Bel dan met onze receptionistes voor het maken van een afspraak.

Hexagon tegels in de badkamer

Hexagon tegels zorgen voor een speels en levendig effect in bijna elke ruimte. U kunt ervoor kiezen om de complete vloer met deze zeshoekige tegeltjes te betegelen of juist om er een wand mee uit te lichten. Het assortiment van Lingen Keramiek bestaat uit allerlei hexagon tegels die geschikt zijn voor zowel de vloer als wand, in de woonkamer als de badkamer en het toilet.

ASSORTIMENT HEXAGON TEGELS

Ook is er een variatie aan kleuren beschikbaar als u op zoek bent naar een hexagon tegel bij Lingen Keramiek. Zo zijn er tegels te verkrijgen in de kleuren wit, zwart, beige en grijs. Bent u op zoek naar een speelse tegel? Naast effen kleuren hebben wij ook zeshoekige tegels met een printje of een marmerlook.

COMBINATIES MET HEXAGON TEGELTJES

Hoewel de hexagon mozaïektegels een ander uiterlijk hebben dan gebruikelijke tegels, zijn ze vrijwel overal mee te combineren. Dit maakt de zeshoekige tegels geschikt voor vrijwel elke stijl.
Ook met de hexagon tegels uit het assortiment van Lingen Keramiek kunt u verschillende stijlen creëren. De tegels zijn bijvoorbeeld heel goed te combineren met keramisch parket. U creëert daardoor een warme sfeer in uw badkamer of toiletruimte.

 

OOK IN ONS
ASSOR­TIMENT

Contrasterende voegen

Kleine hexagon mozaïektegels zien er hartstikke mooi uit, maar ogen al gauw druk in een badkamer. Als u voor één tegelkleur gaat, zorgt dat voor meer rust. Wilt u uw zeshoekige tegel laten opvallen in uw badkamerruimte? Geef de voegen dan een contrasterende kleur. Kies bij een witte tegel bijvoorbeeld een donkere voeg om de tegelvorm meer te laten opvallen.

Tip van ons!

Wij raden u af om hexagon tegels te gebruiken voor wanden met uitwendige hoeken: deze tegels zijn lastig te zagen en alleen inwendige hoeken kunnen vervolgens goed afgekit worden.

Meer inspiratie op Pinterest

Wilt u meer inspiratie online op doen? Meer foto’s bekijken? Kijk dan eens op ons Pinterestbord!

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

De mogelijkheden met hexagon tegels zijn echt eindeloos. De voorbeelden hierboven zijn slechts een kleine greep uit ons uitgebreide assortiment. Wilt u graag zo’n mooie trendy look creëren? Onze adviseurs denken heel graag met u mee om samen met u het mooist mogelijke ontwerp te realiseren!
Wilt u meer informatie of een ontwerp laten maken? Kom dan eens langs in een van onze showrooms. Onze adviseurs denken graag met u mee en kunnen u alle opties laten zien.

EEN SPECIFIEKE VRAAG OVER hexagon tegels?

Onze adviseurs staan altijd voor u klaar. Mailt u uw vraag gerust naar één van onze adviseurs via het onderstaande contactformulier.
Wilt u een uitgebreid advies over hexagon tegels, dan raden wij u aan om via onze receptioniste een afspraak in te laten plannen.

ONZE SHOWROOMS

NIEUWSTE BLOG

contact

  Mijn vraag heeft betrekking op:

  WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

  Mijn vraag is:

  Naam

  E-mail-adres

  Telefoonnummer

  De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.