Beste koop tegels

Een uitstekende collectie tegels voor wand en vloer, geselecteerd op hoogwaardige kwaliteit en met een zeer gunstige prijs. Altijd aansluitend op de laatste trends.

Beste Koop tegels

LAAT U INSPIREREN

Bent u op zoek naar mooie keramische tegels, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Deze collectie is heel overzichtelijk omdat hij is opgebouwd uit vier vaste prijsgroepen.

VLOERTEGELS VOOR IN DE WOONKAMER, MAAR OOK VOOR IN DE ANDERE RUIMTES

Deze collectie wand- en vloertegels is toepasbaar in elke ruimte van uw huis. Niet alleen in de badkamer of keuken, maar ook juist voor in de woonkamer of uw slaapkamer.
Meerdere toepassingen, maar ook zeker meerdere stijlen. Voor iedere woonstijl is er een tegel in deze collectie te vinden.

keramische tegels

IN COMBINATIE MET VLOERVERWARMING HELEMAAL PERFECT!

Een tegelvloer blijft nog steeds de meest onderhoudsarme vloer die er is. En duurzaam bovendien!
In combinatie met energiezuinige vloerverwarming bent u niet alleen helemaal klaar voor de (duurzame) toekomst, maar zit u er ook nog eens heel aangenaam bij. Wat denkt u van deze combinatie in uw slaapkamer? Ook nog eens heel prettig voor diegenen onder ons met een huisstofmijt allergie.

BADKAMERTEGELS
TEGEN EEN SCHERPE PRIJS

​Deze collectie is niet alleen bijzonder, de vaste prijsgroepen zijn iets wat je nergens tegenkomt. Iedere tegel is verkrijgbaar tegen een scherpe prijs. Zo weet u waar u aan toe bent en nooit een cent teveel betaald: een Beste Koop dus!

Beste Koop vloertegels

Prijsgroep 1

Prijsgroep 2

Prijsgroep 3

Prijsgroep 4

BESTE KOOP TEGELS IN LEIDEN EN NABIJ ROTTERDAM;
VAKKUNDIG GELEGD EN MOOI AFGEWERKT

Lingen Keramiek verkoopt als enige dealer in Leiden en nabij Rotterdam deze collectie.
Een tegel komt pas echt tot zijn recht in onze showrooms: daar kunt u de kleuren goed bekijken en de structuren voelen. Onze adviseurs vertellen u graag alles over deze collectie! Wij raden u aan om een afspraak in te plannen, dan kunnen we alle tijd voor u nemen.
Uiteraard kunnen wij deze tegels vakkundig voor u leggen en desgewenst mooi afwerken met tegelplinten of MDF-plinten.

Meer inspiratie op Pinterest

Wilt u meer inspiratie online op doen? Meer foto’s bekijken? Kijk dan eens op ons Pinterestbord!

EEN SPECIFIEKE VRAAG OVER deze tegelcollectie?

Onze adviseurs staan altijd voor u klaar. Mailt u uw vraag gerust naar één van onze adviseurs via het onderstaande contactformulier.

contact

  Mijn vraag heeft betrekking op:

  WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

  Mijn vraag is:

  Naam

  E-mail-adres

  Telefoonnummer

  De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.

  keramische tegels