de charme van steenstrips

Een eyecatcher in de woonkamer zorgt er niet alleen voor dat de ruimte zich onderscheid van andere huishoudens, zo’n opvallend item brengt vaak rust en balans in de kamer. Maak een statement en kies voor een wand bekleed met steenstrips. Een echte sfeermaker! Steenstrips zijn terug van weggeweest. Deze sfeerbrengers staan prachtig achter de televisie, om de openhaard, of op een enkele wand.

Mooi in de woonkamer of badkamer

Niet gek dat de steenstrips zo geliefd zijn. De strips geven een natuurlijk effect aan de wand en creëren diepte en ritme. Geweldig in de woonkamer of in de badkamer. Tip: richt een paar spots op de wand!

 

keramische tegels

Geschikt voor elke
woonstijl

Steenstrips hebben de bijzondere eigenschap zich aan te passen aan de sfeer van een ruimte. Ze passen heel mooi in een landelijke woonstijl, zijn stoer in een industriële inrichting, maar hun natuurlijke look sluit ook naadloos aan op de moderne, botanische trends. Een echte allemansvriend.
keramische tegels

Steenstrips aangepast aan uw persoonlijke voorkeur

Zoekt u steenstrips met of zonder voeg? En welke kleur had u in gedachten? Lingen Keramiek biedt u volop keuze! Onze adviseurs in Capelle aan den IJssel en Leiden laten u graag alle mogelijkheden zien. Voor een goed advies willen we de tijd nemen, dus raden we u aan om online een afspraak te maken. We kijken uit naar uw bezoek. Voor meer inspiratiefoto’s verwijzen wij u naar onze Pinterestpagina.

keramische tegels