Uw tegelleverancier bij nieuwbouw­projecten

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht? Gefeliciteerd! Waarschijnlijk duurt het nog even voordat u de sleutel van de woning krijgt. U kunt wel al aan de slag met het interieur van uw woning. Heeft u al nagedacht over de badkamer? Lingen Keramiek wordt vaak gekozen door projectontwikkelaars en bouwbedrijven als tegelleverancier. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn.

Standaard tegels voor uw woning

Voor uw nieuwbouwwoning zijn standaard tegelpakketten samengesteld; dit zijn de tegels die in uw woning verwerkt kunnen worden zonder meerprijs. Welke tegelpakketten dit zijn voor uw woning, kunt u online vinden in het projectenoverzicht. Tijdens het bezoek aan onze showroom kunt u deze pakketten bekijken en vertellen wij u over de verschillende mogelijkheden om deze tegels te laten verwerken in uw woning zonder meerprijs.

De tegels in onze selectiepakketten

Naast de standaard tegelpakketten heeft Lingen Keramiek speciaal voor de kopers van de nieuwbouwprojecten ook selectiepakketten samengesteld. Dit zijn luxe tegelpakketten waarmee u tegen een zeer scherpe prijsstelling de gewenste sfeer aan uw badkamer en toilet geeft. Om u alvast een idee te geven van de uitgebreide mogelijkheden van deze tegels verwijzen wij u graag naar de selectiepakketten.

Tegels volgens de laatste trend

Naast het standaard tegelwerk en de selectiepakketten bestaat natuurlijk ook de mogelijkheid om tegels uit te zoeken uit onze ruime en zeer gevarieerde collectie. Lingen Keramiek is hét adres voor tegels, van welke woonstijl u ook houdt. Wat denkt u bijvoorbeeld van de stoere Piet Boon-collectie met de trendy donkere tegels? Of van de mooie tegels van Venis?
Ook de populaire houtlook tegels en betonlook tegels vindt u volop in onze showrooms. Wilt u alvast inspiratie op doen voor uw nieuwe woning, dan verwijzen wij u graag naar onze online tegelcollectie. Voor mooie sfeerfoto’s verwijzen wij u naar onze Pinterestpagina.

Zo kiest u de tegels voor uw badkamer en toilet

Bij elk nieuw woningbouwproject maken wij een presentatie in onze showroom. Hier kunt u zien welke tegels zonder meerprijs in uw woning verwerkt kunnen worden. Zo begint het nieuwe huis al een beetje te leven. U moet wel eerst langs de sanitairshowroom of het online portaal  zijn geweest, voordat u bij Lingen Keramiek de tegels komt uitzoeken. Als u ons de definitieve indeling van het sanitair laat zien, kunnen wij direct een prijsberekening voor u maken.

keramische tegels

keramische tegels

Als u kiest voor een geheel standaard opgeleverde badkamer en toilet, hoeft u niet naar onze showroom te komen. Het enige wat u dan moet doen, is deze keuze doorgeven via het formulier op deze pagina.

Zo maakt u de badkamer echt af

Goed om te weten, de service van Lingen Keramiek gaat verder dan alleen het uitzoeken van de tegels. We denken graag met u mee over de afwerking. Wat vindt u belangrijk? Wilt u dat de voegen tussen de wandtegels gelijk lopen met de voegen tussen de vloertegels? Heeft u voorkeur voor een bepaalde kleur voeg? Bent u gebonden aan een standaard tegelhoogte? Onze adviseurs kunnen u vertellen over de mogelijkheden. Zij zullen u ook informeren over de verschillende afschotprofielen, hoekprofielen en dorpels. De keuzes die u hierin maakt, bepalen het uiteindelijke beeld van uw badkamer en toilet.

en de rest van het huis?

Als u in een van onze showrooms op bezoek bent, denk dan ook eens na over de vloeren in de andere ruimtes van het huis. Onze keramische woonkamervloeren zijn ongeëvenaard in hun kwaliteit en afwerking. Uiteraard behoort ook vloerverwarming tot de mogelijkheden.
En welke vloer heeft u in gedachten voor de slaapkamers? Lingen Keramiek heeft een ruim assortiment PVC-vloeren en laminaat. Prachtig te combineren met de verschillende soorten plinten die we verkopen.

Komt u onze showroom bezoeken?

Acht weken voor de sluitingsdatum van uw project krijgt u een uitnodiging voor een bezoek aan de showroom. Veel kopers plannen op zaterdag een afspraak, waardoor het erg druk is in de showroom. Wilt u liever op een rustig moment uw keuze voor de tegels komen maken, dan verwelkomen we u graag op een doordeweekse dag in de showroom.

Maak nu uw afspraak

Heeft u onze uitnodiging ontvangen en bent u al in de sanitairwinkel (of online portaal) geweest? Heeft u de definitieve badkamertekening? Bel dan nu onze receptioniste voor het inplannen van een afspraak  en laat onze adviseurs u alles vertellen over de mogelijkheden die wij bieden voor uw nieuwe woning.

keramische tegels