showrooms en openingstijden

Wij heten u van harte welkom in onze showrooms in Capelle aan den IJssel en Leiden. Beide showrooms laten u het nieuwste van het nieuwste zien in al onze productgroepen.

Corona protocol

Wij zijn blij dat u vanaf 28 april ook weer spontaan onze showrooms kan bezoeken. 
Zoals u weet zijn we helaas nog wel gebonden aan een maximaal aantal klanten. Voor onze showrooms geldt dat er maximaal 25 klanten tegelijkertijd binnen mogen zijn. Wij vragen u dan ook vriendelijk u bij binnenkomst even te melden, zodat wij hier zicht op kunnen houden. Bij meer dan 25 klanten zullen we u vragen even buiten te wachten.
Hartelijk dank voor uw medewerking! 

Uiteraard blijven de volgende maatregelen van toepassing:

  • we houden 1,5m afstand,
  • in het pand is het dragen van een mondkapje verplicht,
  • bij binnenkomst dient u uw handen te desinfecteren,
  • bij corona-gerelateerde klachten blijft u thuis.


Er kunnen momenteel alleen telefonisch afspraken gemaakt worden. Bel onze receptioniste op 010 – 202 15 15.
Ook kunt u een terugbelverzoek achter laten onderaan onze contactpagina.

gewijzigde openingstijden i.v.m. de feestdagen

Hemelvaartsdag 13 mei – gesloten
Tweede Pinksterdag 24 mei – gesloten

showroom
leiden

Welkom in de modernste showroom van Nederland! Sinds 3 maart 2020 zijn wij gevestigd aan de Flevoweg alwaar een heus belevingscenter is gecreëerd. Op basis van een nieuw concept presenteren wij u een enorm assortiment, onderverdeeld in diverse interieurstijlen.

DE MOOISTE WANDEN EN VLOEREN VOOR ELKE SFEER

Door middel van sfeerkamers waarin de materialen verwerkt zijn, maar ook foto’s, digitale presentaties en bibliotheken met losse monsters kunt u naar hartenlust de verschillende producten (zoals tegels, PVC-vloeren, parket, luxe wandbekleding, kasten op maat) combineren.
Uiteraard staan onze adviseurs voor u klaar om u te vertellen over alle mogelijkheden en u te helpen bij het maken van uw keuze.

showroom
capelle aan den ijssel

In Capelle aan de IJssel, aan de rand van Rotterdam, vindt u onze tweede showroom. Kom langs en neem de tijd om het omvangrijke assortiment van Lingen Keramiek te bekijken. Van keramische wandtegels, marmerlook tegels en houtlook tegels, tot de xl-tegels van wel 120×120 cm voor op de vloer. Bent u juist op zoek naar een laminaat-, PVC- of parketvloer? Ook dan kunt u bij ons terecht. We hebben een mooi assortiment van hoge kwaliteit voor u.

VOLOP INSPIRATIE

De wand- en vloerbekleding worden hier gepresenteerd op grote panelen, vaak gecombineerd met foto’s om u een nog betere indruk te geven van de sfeer die u met een bepaalde tegel kunt neerzetten. Uiteraard staan onze adviseurs voor u klaar om u te vertellen over alle mogelijkheden en u te helpen bij het maken van uw keuze.


LOCATIE

Flevoweg 43
2318 BX Leiden
T 071 – 579 43 55

OPENINGSTIJDEN

ma gesloten
di, wo, vr 8.30 – 17.00 uur
do 8.30 – 20.00 uur 
za 10.00 – 16.00 uur

LOCATIE

Rivium Westlaan 22
2909 LD Capelle aan den IJssel
T 010 – 202 15 15

OPENINGSTIJDEN

ma, di, wo, vr 8.30 – 17.00 uur
do 8.30 – 20.00 uur
za 10.00 – 16.00 uur