Acties

Regelmatig hebben wij mooie acties voor u! Houd onze social media goed in de gaten of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

ONTWERP NU UW EIGEN INBOUWKAST
MET EXTRA VOORDEEL! *

Een opbergoplossing die de rest van uw leven mee kan. Of het nu om een inloopkast of een kastenwand in de bijkeuken gaat, Lingen Keramiek levert voor u een unieke kast op maat.

Heeft u altijd al een inbouwkast op maat gewenst? Wij helpen u graag om uw droomkast samen te stellen. Tijdens de afspraak maken wij samen met u de gehele 3D-tekening op om zo tot uw eigen inbouwkast te komen.

keramische tegels


Elk kastdeel kan weer op een geheel andere manier ingevuld worden. Wenst u liever een schuifdeur of een draaideur, ook deze keuze is aan u. De kast is in veel verschillende kleuren te maken waardoor deze in elke ruimte toe te passen is. Planken, roedes of laadjes… waar en hoeveel? Alles is mogelijk!

ONZE KASTEN ACTIE

In de maand juni krijgt u van ons het 3D-ontwerp, het inmeten én de montage van uw kast op maat helemaal voor niets.
Zoekt u een oplossing voor de zolderkamer, of heeft u een schuine wand in de slaapkamer? Dit is hét moment om de voor u perfecte kast aan te schaffen!
Wij nemen graag de tijd voor het samenstellen van uw kast. Daarom raden wij u ook aan om via onze receptionistes een afspraak in te plannen met één van onze adviseurs.

BEPERKT GELDIG

Alleen in juni kunt u bellen voor een afspraak; wacht dus niet langer en sla nu uw slag! De overige voorwaarden vindt u onderaan deze pagina.

BEL NU VOOR UW AFSPRAAK

Speciaal voor deze actie hebben wij wat ruimte gereserveerd in onze agenda. Wij willen u dan ook vragen contact op te nemen met onze receptionistes (via 010 – 202 15 15). Zij kunnen samen met u een afspraak in één van onze showrooms inplannen.

In de tussentijd verwijzen wij u graag voor meer informatie over onze kasten op maat naar onze website.

keramische tegels

Voorwaarden actie

  • Deze actie is alleen geldig op de in juni 2022 geplaatste orders, niet op eerder geplaatste orders.

Acties

Op dit moment hebben wij geen acties. Houd onze sociale media in de gaten, dan bent u altijd op de hoogte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

keramische tegels