Trap bekleden met PVC

Lingen Keramiek heeft een ruim assortiment PVC-vloeren, zowel klik- als plak-PVC. Plak-PVC kan heel goed worden ingezet voor het bekleden van uw trap. Het materiaal is ijzersterk in vergelijking met andere materialen. Een zware belasting of vocht is geen probleem. PVC staat voor een lange levensduur. Een duurzame oplossing dus.

EEN TRAP BEKLEDEN IS PRECISIEWERK

Een trap bekleden lijkt misschien heel simpel, maar dit is niet het geval. In veel trappen zit een kromming, waardoor er per trede een mal gemaakt moet worden. Alleen met deze mal kan het PVC in de juiste maat worden gesneden en verder worden verwerkt.

Omdat we voor kwaliteit gaan, gebruiken wij op elke trede een mooi profiel, ter bescherming van de uitwendige hoeken. Uiteindelijk worden de treden netjes afgekit, voor de optimale finishing touch.

pvc op de trap

Heeft u een dichte trap? Dan kunt u kiezen of u de stootborden ook wilt bekleden met PVC en of u dat dan in dezelfde kleur wilt doen. Onze adviseurs informeren u graag over alle mogelijkheden.

Trap met PVC

GEMAKKELIJK SCHOON TE HOUDEN

Het PVC sluit naadloos aan, waardoor het heel gemakkelijk schoon te houden is. Door de hydrofobe eigenschappen van PVC dringt vloeistof niet door, maar blijft het op het materiaal liggen. Schoonmaken is een kwestie van een doekje over de trap halen of stofzuigen.

MOGELIJKHEDEN TE OVER MET PVC

Lingen Keramiek biedt een ruim assortiment plak-PVC aan in hoogwaardige kwaliteit. U kunt uw trap een houten uitstraling geven, of op beton laten lijken. En dit in verschillende kleuren, zodat er voor elk interieur een geschikt ontwerp kan worden gevonden. Onze medewerkers geven u hier graag een goed advies over.
Wij houden ervan de tijd te nemen voor u, daarom vragen wij u om een afspraak in te plannen door contact op te nemen met onze receptioniste.

contact

  Mijn vraag heeft betrekking op:

  WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

  Mijn vraag is:

  Naam

  E-mail-adres

  Telefoonnummer

  De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.

  keramische tegels