de mooiste vloertegels voor uw woonkamer

Ze hebben een prachtige uitstraling, zijn slijtvast, zijn bijzonder geschikt voor vloerverwarming en ze hebben nauwelijks onderhoud nodig: keramische vloertegels zijn ideaal voor de woonkamer. Bij Lingen Keramiek vindt u tegels voor elke woonstijl. Welke past bij u?

De trend in vloertegels

Grote, luxe tegels worden steeds populairder. Niet gek, want een XL vloertegel laat de ruimte groter lijken. Of u nu kiest voor keramisch parket of voor een tegel met een betonlook, wij bieden u een uitgebreid assortiment in élke gewenste maat, zelfs tot 120×120 cm.

Om deze grote tegels goed te leggen is vakmanschap vereist. Lingen Keramiek heeft de juiste vakmensen die -bij elk formaat tegels- zorgen voor een mooi eindresultaat.

vloertegels woonkamer, keramisch parket

grootste assortiment houtlook tegels van de regio

keramisch parket

Met meer dan 200 verschillende soorten keramisch parket in ons assortiment zijn wij de grootste aanbieder van de regio.
Wilt u een vloer gelegd in wildverband, of juist liever in visgraat? Bent u op zoek naar een brede of smalle ‘plank’? Of wilt u juist dat de vloer een variatie in plankbreedtes heeft?
Lees meer…

 

honderden betonlook tegels voor uw industrieële sfeer

vloertegels woonkamer, betonlook tegels

De trendy keramische tegels met betonlook voor in de woonkamer, badkamer of andere ruimten zijn zeer maatvast waardoor ze met een hele smalle voeg te leggen zijn. Als u kiest voor een voeg in nagenoeg dezelfde kleur als de tegels, dan krijgt u nog meer het effect van een beton-, epoxy-, of gietvloer. Samen met de schitterende kleurnuances van de tegels, heeft u een prachtige vloer!
Lees meer… 

De online tegelwijzer

Wilt u goed voorbereid naar een van onze showrooms komen en u eerst online oriënteren? Neem dan een kijkje in onze tegelzoekmachine. Hier kunt u een groot deel van onze collectie bekijken. Door op een tegel te klikken, ziet u sfeerbeelden van de tegel op de vloer. Bovendien leest u in welke afmetingen deze vloertegel leverbaar is. Bent u juist op zoek naar inspiratie? Zoek dan op stijl of op materiaallook en laat u verrassen door ons aanbod.
U kunt de tegel van uw keuze in pdf ontvangen, door uw naam en e-mailadres in te vullen en eenvoudig een code aan te maken.
Bekijk de tegelcollectie… 

3d tegelviewer

De praktische voordelen van keramische tegels

Een tegelvloer heeft veel praktische voordelen. Ten eerste vergt de vloer nauwelijks onderhoud. Dweilen volstaat.
Ten tweede zijn de tegels slijtvast, waardoor de vloer er jarenlang fantastisch uitziet.
Ten derde is een tegelvloer tegenwoordig geschikt voor elke woning; ook als u in een appartement of flatgebouw woont zijn er mogelijkheden dankzij geluidwerende voorzieningen.
En ten vierde is de keramische vloer bij uitstek geschikt voor comfortabele vloerverwarming.

Keramische vloertegels zijn ideaal voor vloerverwarming. Keramiek heeft de eigenschap de warmte goed te geleiden, waardoor de temperatuur in huis snel aangenaam is. Deze manier van verwarmen is bovendien energiezuinig en maakt radiatoren langs de wand overbodig.
Heeft u interesse? Lingen Keramiek kan ook de installatie van de vloerverwarming voor u uitvoeren.

Heeft u een specifieke vraag over onze vloertegels die wij telefonisch zouden kunnen beantwoorden? Laat dan uw gegevens achter in onderstaand formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Dit formulier is niet bestemd voor het maken van afspraken, daarvoor kunt u contact opnemen met onze receptioniste.

Stel uw vraag

  Mijn vraag heeft betrekking op:

  WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

  Mijn vraag is:

  Naam

  E-mail-adres

  Telefoonnummer

  De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.

  keramische tegels