De houten vloeren van Lingen Keramiek

Parket is eigenlijk een verzamelnaam voor diverse soorten houten vloeren; plankenvloeren, panelenparket, visgraatparket en hightech parket. Lingen Keramiek voert een mooie collectie hightech parketvloeren. Er zijn inmiddels veel verschillende producten voor een mooie vloerafwerking. Voor veel mensen gaat er qua sfeer niets boven een echte houten vloer; de klassieker onder de vloerbedekkingen.

keramische tegels

Hightech parket

Hightech parket is een ijzersterke vloer met als toplaag een fineerlaag van echt edelhout. Wood-Powder-techniek zorgt ervoor dat eventuele knoesten en scheuren in het hout worden gecorrigeerd. Onder de fineer laag zit de bijzonder sterke HDF-drager. Dit is een doorontwikkelde, sterkere variant van MDF. Deze combinatie van materialen zorgt ervoor dat het hightech parket een vloer is met een oppervlak dat extreem belastbaar is.
Lees meer…

contact

  Mijn vraag heeft betrekking op:

  WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

  Mijn vraag is:

  Naam

  E-mail-adres

  Telefoonnummer

  De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.

  keramische tegels