Hongaarse punt PVC-vloeren

Dit specifieke patroon is elegant en kan zowel in klassieke als eigentijdse interieurs.

hongaarse punt pvc

Ze zien eruit als hout, voelen aan als hout, maar deze prachtige vloeren zijn níet van hout gemaakt. In de nieuwste PVC-vloeren met houtlook is de structuur in de toplaag zo aangebracht dat hij precies het houtdessin van de filmlaag volgt. Het resultaat: een prachtige en krachtige vloer.

EEN PVC VLOER VOOR ELK INTERIEUR

De Hongaarse punt of chevron is een legpatroon welke gebaseerd is op het visgraat legpatroon met als verschil dat de tegels hier in een hoek van 45 of 60 graden geplaatst worden, met in het midden een rechte naad.
Dit specifieke patroon is elegant en kan zowel in klassieke als eigentijdse interieurs.

Hongaarse punt pvc vloer
Hongaarse punt pvc

REALISTISCHE HOUTLOOK

Hoewel veel mensen bij een Hongaarse punt vloer aan de voor de hand liggende eiken vloer zullen denken, is er tegenwoordig ook een prachtige PVC variant verkrijgbaar. Onze PVC vloeren hebben dankzij hun kleuren en patronen een realistische houtlook gekregen, waardoor ze nauwelijks van echt hout zijn te onderscheiden. 

TOT IN DETAIL

​Maar gewoon mooi is niet mooi genoeg en daarom gaat de ontwikkeling van PVC-vloeren met houtlook continu door. Voor de nieuwste vloeren wordt daarom niet gekozen voor het bekende embossing, maar voor register embossing. De structuur in de toplaag volgt nu precies het dessin van de filmlaag, waardoor de Hongaarse punt vloer van PVC een perfecte tekening krijgt. Hierdoor tonen en voelen de stroken precies zoals het houten product. Zie je knoesten, dan kunt u ze dankzij de register embossing nu ook echt voelen.

hongaarse punt pvc-VLOER MET EEN DOSIS GEMAK

Zo’n PVC-vloer is niet alleen mooi, dit materiaal heeft allerlei voordelen. Zo is PVC onderhoudsarm: stofzuigen en af en toe dweilen met water en een PVC-reinigingsmiddel is voldoende om uw visgraat vloer jarenlang mooi te houden. Jarenlang, want een goede PVC-vloer heeft een erg lange levensduur. En anders dan bij een houtenvloer hoeft een vloer van PVC niet regelmatig opnieuw in de olie of in de lak te worden gezet.
Een ander voordeel van deze houtlook vloer is dat hij perfect te combineren is met vloerverwarming. Doordat de vloer de warmte optimaal geleidt, krijgt de ruimte snel een aangename temperatuur. Tel daarbij op dat de vloer een prettige loop-geluidsdemping heeft en ongevoelig is voor krassen en vlekken en de keuze voor PVC wordt steeds aantrekkelijker.

KOM ZELF ONTDEKKEN

De mogelijkheden met PVC vloeren zijn echt eindeloos. De voorbeelden hierboven zijn slechts een kleine greep uit ons uitgebreide assortiment. Wilt u graag zo’n mooie trendy look creëren? Onze adviseurs denken heel graag met u mee om samen met u het mooist mogelijke ontwerp te realiseren!
Wilt u meer informatie of een ontwerp laten maken? Kom dan eens langs in een van onze showrooms. Onze adviseurs denken graag met u mee en kunnen u alle opties laten zien.

Meer inspiratie op Pinterest

Wilt u meer inspiratie online op doen? Meer foto’s bekijken? Kijk dan eens op ons Pinterestbord!

EEN SPECIFIEKE VRAAG OVER hongaarse punt pvc-vloeren?

Onze adviseurs staan altijd voor u klaar. Mailt u uw vraag gerust naar één van onze adviseurs via het onderstaande contactformulier.
Wilt u een uitgebreid advies over PVC vloeren, dan raden wij u aan om via onze receptioniste een afspraak in te laten plannen.

contact

  Mijn vraag heeft betrekking op:

  WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

  Mijn vraag is:

  Naam

  E-mail-adres

  Telefoonnummer

  De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.

  keramische tegels