bestaande vloer slopen

Slopen van uw bestaande vloer

Wanneer u heeft besloten om uw huidige vloer te vervangen, raden wij u aan om het sloopwerk professioneel uit te laten voeren. Hieronder vertellen wij u graag wat hier bij komt kijken.

Slopen van de dekvloer

Het is verstandig om het slopen van uw bestaande vloer professioneel uit te laten voeren. Dit zorgt uiteindelijk voor de minste schade aan de betonnen ondervloer en muren. Naast een betonnen ondervloer bestaat uw vloer uit een dekvloer. Het kan voorkomen dat deze beschadigt wanneer de bestaande dekvloer wordt gesloopt. Dit is dan ook de reden dat wij adviseren om de bestaande te vervangen voor een nieuwe dekvloer.

Het slopen van de bestaande vloer
Puincontainer voor het afvoeren van het afval

Geheel ontzorgen

Zowel het slopen van de bestaande vloer, als het plaatsen van een nieuwe vloer nemen wij volledig uit handen. Met het slopen kan het keukenblok eventueel blijven staan. Wij zullen langs het keukenblok de dekvloer inslijpen, waardoor we eronder niet hoeven te slopen. Mocht eventueel leidingwerk worden geraakt, dan sluiten wij dit probleemloos opnieuw aan.

Op locatie plaatsen wij een puincontainer zodat wij het ruimen en afvoeren van het puin direct kunnen uitvoeren.

LingenAll-Inclusive

Door het sloopwerk is de bestaande vloer, inclusief dekvloer, verwijderd en kan deze opnieuw opgebouwd worden. Mocht u hier vloerverwarming wensen, dan wordt deze eerst op krimpnetten op de betonnen ondervloer geplaatst. Hierover zal de nieuwe zandcement dekvloer gesmeerd worden. Uiteindelijk wordt de door u gekozen nieuwe vloer gelegd. Hierbij kunt u denken aan vloertegels, PVC, laminaat, hout of een gietvloer .

keramische tegels