Motto by Mosa

Ontdek het nieuwste tegelconcept voor thuis: Motto by Mosa

Motto by Mosa
Exclusief in onze showroom in Leiden

Motto by Mosa biedt designtegels voor verschillende interieurstijlen en budgetten. Binnen het concept staat keuzegemak centraal. Zo zijn er voor de badkamer perfecte tegelcombinaties beschikbaar, samengesteld door de ontwerpers van het gerenommeerde tegelmerk Mosa. Voor vloeren kiest u simpelweg de mooiste tegels. 

De mooiste designtegels voor vloer en wand die passen bij uw interieurstijl. Laat u inspireren door de ontwerpers van Mosa en kom de collectie bekijken in onze showroom in Leiden.

motto by mosa badkamertegels

Vloertegels

Met de tegels van Motto by Mosa haalt u Dutch Design in huis. Dankzij hun duurzame eigenschappen zijn de vloertegels geschikt voor alle denkbare ruimtes. Van uw keuken en uw woonkamer tot de hal.

Series

FORM: Het gewolkte effect van beton, maar dan met de voordelen van vloertegels. Dat is Form. Een laagdrempelige manier om een vleugje industrieel toe te voegen aan uw woning. De gewolkte tegels zijn robuust, en vormen samen een levendige vloer. Dutch Design met een tijdloze uitstraling.

GRAIN: Voor Grain lieten de ontwerpers van Mosa zich inspireren door zand. Als u goed kijkt ontdekt u de verfijnde details. De matte vloertegel is namelijk voorzien van subtiele spikkels. Met een rustige uitstraling als resultaat. Daarnaast hebben de spikkels nog een praktische kant: ze hebben vuil verhullend effect.

Mozaïek

Bent u op zoek naar een bijzondere accentwand voor de badkamer? Dan zijn de mozaïektegels van Motto by Mosa misschien wel iets voor u. De unieke driehoekige vorm zorgt voor een grafisch en levendig patroon op de muur. Zeker met een contrasterende voeg zijn de geometrische lijnen echte blikvangers.

De tegels zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren en structuren als de vloertegels Form en Grain. Zo geeft u ook binnen één sfeer een extra accent aan de ruimte.

keramische tegels

Badkamertegels Motto by Mosa

De badkamertegels zijn ingedeeld in zes sferen. Zo vindt u moeiteloos de voor u perfecte badkamertegels.

Expressive
Gekleurde tegels zorgen voor vrolijkheid en geven uw badkamer karakter. Doordat de tegelkleuren zacht zijn, blijft de uitstraling van de ruimte fris en licht.

Serene 
Witte tegels zijn licht en helder. Ze brengen rust en ruimte in uw badkamer. Of u nu gaat voor modern of klassiek: wit is altijd een goede keuze.

Noble 
De goude combinatie van stoere materialen en grijstinten geeft uw badkamer een industriele uitstraling. De koele tegelkleuren lenen zich perfect voor een strak lijnenspel.

Natural
Lichte zandkleuren zorgen voor harmonie in uw interieur. Door de bescheiden en maar verfijnde tegelkleuren krijgt uw badkamer een rustiek karakter.

Cosy 
Omring uzelf met rijke aardse kleuren. De tegels geven uw badkamer een robuust karakter en maken de ruimte warm en vertrouwd.

Royal 
Als u van uitgesproken houdt zijn donkergekleurde tegels de perfecte keuze voor uw badkamer. De diepe kleurtonen zijn zorgvuldig geselecteerd en geven een gevoel van luxe.

komt u deze nieuwe collectie bekijken?

U vindt deze collectie in onze showroom in Leiden. Deze showroom is ingedeeld in verschillende stijlstudio’s waardoor u als het ware helemaal op kan gaan in uw stijl. Binnen deze stijl staan alle producten gepresenteerd zodat u moeiteloos hier een combinatie in kan maken. Haal dezelfde sfeerbeleving naar uw huis!
Voor een gedegen advies raden wij u aan een afspraak in te plannen met één van onze receptionistes. 

Alvast een preview?

Wilt u nu alvast meer inspiratie opdoen? Bekijk dan alle foto’s op ons Pinterestbord.

Motto by Mosa
Motto by Mosa
keramische tegels

contact

  Mijn vraag heeft betrekking op:

  WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

  Mijn vraag is:

  Naam

  E-mail-adres

  Telefoonnummer

  De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.

  keramische tegels