Stichting HomePlan

Wij zijn Bouwer op Maat van Stichting HomePlan. Hiermee dragen we bij aan de bouw van huizen voor de allerarmsten in Latijns-Amerika en Zuidelijk Afrika.

Huisvesting voor de allerarmsten

HomePlan verzorgt huisvesting voor de allerarmsten en werkt hierbij samen met lokale partnerorganisaties. Deze partners zorgen ook voor nazorg op het gebied van gezondheidszorg, voeding en scholing. Zo bouwen we mee aan een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten.

Video afspelen

Lingen Keramiek bouwt mee...

Lingen Keramiek weet wat een fijn huis betekent. Wij komen dagelijks in aanraking met mensen die een nieuwbouw huis gekocht hebben, bezig zijn met het bouwen van een eigen huis en in het inrichten van hun nieuwe woning. Daarnaast hebben wij van dichtbij een HomePlan bouwreis meegemaakt naar Afrika en zijn wij persoonlijk geraakt door de verhalen en ervaringen.
Lingen Keramiek verbindt zich graag de komende jaren aan HomePlan om mee te bouwen aan een betere toekomst voor de allerarmsten.

Kijk voor meer info over de stichting op de website of bekijk deze flyer en help mee om nog meer mensen een veilig huis te geven en hiermee een thuis en toekomst!

contact

  Mijn vraag heeft betrekking op:

  WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

  Mijn vraag is:

  Naam

  E-mail-adres

  Telefoonnummer

  De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.

  keramische tegels