loader image

De perfecte badkamertegels voor uw badkamer

Vloer- en wandtegels zijn echte sfeermakers voor de badkamer. Er zijn combinaties te maken in elke gewenste stijl en kleur, van landelijk of romantisch tot strak. Onze adviseurs helpen u graag bij het kiezen van de tegels voor uw droombadkamer.

Onderwerp

Over dit voordeel kunnen we kort zijn: een laminaatvloer is over het algemeen eenvoudig te plaatsen. Dit is een klusje dat u in de meeste gevallen zelf zou kunnen doen. Kiest u voor een visgraatmotief laminaat, dan is het wel raadzaam om dit door de vakman te laten leggen. De specialisten van Lingen Keramiek leggen de vloer graag voor u, ook als u niet voor visgraat kiest. Vraag ernaar in de showroom.

Een goede kwaliteit laminaat is één van de meest vlek- en stootbestendige vloerbedekkingen die er bestaat. De samengeperste lagen vormen een sterke vloer waarop u lange tijd goed kunt leven. Dankzij de natuurlijke melaminehars op het laminaatoppervlak is de vloer beschermd tegen vlekken en stoten.

Al het laminaat dat Lingen Keramiek verkoopt is ecologisch geproduceerd. Het bestaat voor 100% uit natuurlijke grondstoffen. De kern bestaat uit een samengeperste, vormvaste vezelplaat. Op de achterkant hiervan zit een harde laag ter stabilisatie. Op de bovenkant zit het design van de laminaatvloer: het decorpapier. Daar bovenop zit de slijtvaste toplaag van melaminehars.

laminaatvloer

 

Laminaat heeft vaak de uitstraling van hout, maar wordt ook gemaakt met de looks van andere natuurlijke materialen. De oppervlakken worden op een speciale manier gedrukt, waardoor poriën, knoesten, scheuren en andere structuren die op de vloer zijn te zien ook zijn te voelen. Dat maakt een laminaatvloer nog mooier.

De meeste laminaatvloeren zijn geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Onze adviseurs in de showrooms in Leiden en Capelle aan den IJssel kunnen u precies vertellen welke vloeren wel en niet geschikt zijn voor deze manier van verwarmen. Wilt u meer weten over deze comfortabele manier van verwarmen? We vertellen u graag over de vloerverwarming die Lingen Keramiek voor u kan aanleggen.

Door de gladde, harde toplaag zijn de laminaatvloeren van Lingen eenvoudig te reinigen. Los vuil kunt u verwijderen met de stofzuiger (met borstel geschikt voor harde vloeren). Bij sterkere vervuiling kunt u onze laminaatvloeren schoonmaken met een licht vochtige dweil. Het vloeistofdichte oppervlak in combinatie met het klikprofiel zorgen voor dichte voegen, waardoor vocht op het laminaat blijft liggen en er niet intrekt.

In onze laminaatvloeren zijn uitsluitend zeer hoogwaardige materialen verwerkt. De afzonderlijke lagen worden zorgvuldig onderling samengeperst. Dit resulteert in belastbare en robuuste planken: de basis voor een lang leven.

contact

Naam (verplicht)

Email-adres (verplicht)

Telefoonnummer 1 (verplicht)

Telefoonnummer 2 (optioneel)

Ik wil graag meer informatie over: (verplicht)

WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

Aanvullende informatie: (optioneel)

De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.

Afspraak maken >