De win-win vloer: een design vloer met de kracht van PVC

Stelt u zich eens voor dat u elke keer dat u thuis komt, wordt overvallen door een wauw-gevoel. Dat de blikvanger nu eens niet dat schilderij aan de wand is of dat mooie ornament op de kast, maar iets onverwachts als de vloer! Het kan met het design PVC van Lingen Keramiek.

HET PATROON ONTRAFELD

Design en PVC; twee woorden die u waarschijnlijk niet snel met elkaar in combinatie verwacht. Toch is de nieuwe serie vloeren die Lingen Keramiek aan de collectie heeft toegevoegd precies dat: stuk voor stuk design PVC-vloeren. De bijzondere vormen en structuren van de verschillende vloeren geven elke ruimte allure.

Deze design vloeren zien eruit als nogal bewerkelijke vloeren om te leggen. Elk stuk PVC lijkt als een puzzelstuk in de vloer te liggen. Dan moet je wel heel secuur te werk gaan, wil de vloer uiteindelijk perfect passend liggen. Niets is minder waar! Deze vloer wordt als plank of tegel geleverd, waardoor de verwerkingskosten en -tijd niet hoger of langer uitvallen dan die van een ‘gewone’ PVC-vloer.

9 soorten design pvc vloeren

ZO’N DESIGN VLOER WILT U ‘BELEVEN’

Valt u ook als een blok voor deze vloer? Kom dan vooral eens langs bij één van onze showrooms. Er zijn wel negen varianten van deze PVC-vloer verkrijgbaar. Pas als u de vloeren naast elkaar en op grote plateaus naast elkaar ziet, kunt u goed vergelijken welke effecten de verschillende design patronen geven en welke kleur bij u past. Bovendien kunt u dan ook de structuur van uw nieuwe vloer voelen. Niet onbelangrijk!

SUCCESFORMULE: VLOERVERWARMING & PVC

De design vloer heeft uiteraard alle voordelen die een ‘normale’ PVC-vloer ook heeft. Niet alleen is de vloer ijzersterk en eenvoudig te onderhouden, hij is ook ideaal in combinatie met vloerverwarming. PVC is een oersterk, maar vrij dun materiaal dat de warmte niet alleen gemakkelijk doorlaat, maar ook goed geleidt. Heerlijk comfortabel dus.

VLOER MET GELUIDSDEMPING

Nog zo’n fijne extra: op deze PVC vloer heeft u nauwelijks last van loopgeluiden. Waar hout en laminaat ‘klost’, heeft een PVC vloer juist de eigenschap een demping van het loopgeluid met 5 dB(A) te realiseren. Daardoor is de vloer uitermate geschikt voor appartementen en is PVC ook een top-keuze voor de bekleding van de trap. Wat houdt u nog tegen?

KOMT U LANGS?

Hebben onze design vloeren uw aandacht getrokken? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Onze adviseurs leiden u graag rond door onze showrooms en laten u dan alle mogelijkheden van de design vloeren zien.

contact

  Mijn vraag heeft betrekking op:

  WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

  Mijn vraag is:

  Naam

  E-mail-adres

  Telefoonnummer

  De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.

  keramische tegels