Kasten op maat

Kleine ruimte, schuine wanden, hoge plafonds… De oplossing is een kast op maat!

een unieke kast op maat, speciaal voor u gemaakt

Kleine ruimte, schuine wanden, hoge plafonds… Natuurlijk valt er altijd wel ergens een kast te vinden die net past, maar er blijft vaak loze ruimte boven of naast de kast over. Een ergernis, want stofnesten zijn dol op deze plekken. 

Het maakt niet uit hoe uw woning eruit ziet, wat belangrijk is, is dat u er lekker woont. Voldoende opbergruimte speelt daarin een grote rol. Door alle spullen, ook de losse rommeltjes een plek te geven in een kastenwand, oog een huis al snel ruimtelijk: de plek om te ontspannen en op adem te komen.
Een maatwerkkast is hier de oplossing.

kledingkast op maat

Een kastenwand
die voor u werkt

Lingen Keramiek levert voor u een unieke kast op maat. Een opbergoplossing die de rest van uw leven mee kan. Niet alleen wordt de kast precies pas van wand tot wand en van vloer tot plafond gemaakt, ook het kastinterieur wordt volledig afgestemd op uw wensen. Wilt u planken, roedes, lades… waar en hoeveel? Wilt u softclose op uw laden? En de leggedeeltes en hanggedeeltes: wilt u deze voorzien van een rail of van een kledinglift?Samen stellen we een kast samen die perfect voor u zal werken.
En mocht u over een aantal jaren toch nog iets willen veranderen aan het kastinterieur, dan kunt u bij ons aanvullende lades of planken bestellen.

Voor onze draaideuren en laden heeft u de keuze uit vele hoogwaardige grepen. Ook kunt u er voor kiezen om deze greeploos te maken, er wordt dan gebruikt gemaakt van een push-to-open systeem.

de verlichting; ook van belang

De verlichting van uw kast is heel belangrijk.
Het zorgt ervoor dat u sneller vindt wat u zoekt en daarnaast geeft het natuurlijk een chique touch aan uw kast. Maak uw kast helemaal af met de verschillende soorten verlichting die wij te bieden hebben. Denk hierbij aan ledstrips voor in de staanders of in de plafondrail en infreesspots voor in de legplanken.

Ruimtewinner:
de schuifdeurkast op maat

Wilt u een kastenwand in een kleine ruimte of plaatst u vlakbij de kastenwand een comfortabele bank of de eettafel? Kies dan voor een schuifdeurkast. Deze kast geeft niet alleen een strak beeld, u hoeft ook geen rekening te houden met deuren die open moeten kunnen draaien. Dat levert al snel een meter extra leefruimte op.
Heeft u een modern en strak interieur? Dan passen onze schuifdeurkasten met glazen deuren hier goed bij. Maar ook onze houtdecors zijn schitterend; ideaal als u op zoekt bent naar een warme kleur.

Het frame van de deuren en het railsysteem zijn van hoogwaardig geanodiseerd aluminium gemaakt. En de schuifdeuren lopen geruisloos en soepel door het kogelgelagerde wielsysteem.
De maximale breedte per deur is 150cm. En uiteraard is softclose ook mogelijk!

Kast onder een schuin dak

Zoekt u een oplossing voor de zolderkamer, of heeft u een schuine wand in de slaapkamer? Geen probleem. Ook voor deze schuine wanden kan Lingen Keramiek een prachtige schuifdeurkast leveren.

De specificaties van uw kastenwand op maat

Het kastinterieur is standaard 18mm dik, maar voor een extra robuuste uitstraling kunt u ook kiezen voor 22mm of zelfs 28mm dik. Voor een woonkamerkast of boekenkast raden wij de 28mm aan.
En wilt u een kast onder plint? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Laden op maat zijn een perfecte aanvulling op uw kastinterieur. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit laden voorzien van een soft-closing. Maatwerk tot in detail!

van inloopkast tot inbouwkast op maat

Een kastenwand of inbouwkast biedt van binnen een zee aan opbergruimte en van buiten krijgen stof en rommeltjes geen kans. In onze showrooms vindt u kasten op maat voor elke ruimte. Of u nu een praktische oplossing wilt voor onder het schuine dak, een inloopkast wilt realiseren in de slaapkamer, een wandkast van muur tot muur wilt in de eetkamer of juist voor de bijkeuken een inbouwkast op maat zoekt waarin ook ruimte is voor de wasmachine.

Wasmachinekast op werkhoogte

Zo’n kast op maat is ook een ideale oplossing voor de bijkeuken of de wasruimte. Onderdeel van ons assortiment kasten op maat is een speciale wasmachinekast. Ziet u het al voor zich? Een inbouwkast met ruimte voor uw voorraad levensmiddelen, schoonmaakmiddelen, voldoende plek voor emmers, de stofzuiger of zelfs de strijkplank en in diezelfde kastenwand is een stevige wasmachinekast verwerkt. Zo heeft u letterlijk alles bij de hand, blijft de ruimte opgeruimd én als kers op de taart hoeft u niet meer door uw knieën om de was in de machine te stoppen: de wasmachine en de droger kunnen namelijk op werkhoogte in de kast worden verwerkt.

wasmachinekast

dubbele wasmachinekast

Onder de machines kunnen we lades plaatsen met voldoende ruimte voor wasmiddelen. Ook een uittrekplank behoort tot de mogelijkheden; ideaal om uw wasmand op te zetten.
Er is ook maatwerk interieur leverbaar voor het praktisch opruimen van uw stofzuiger en strijkplank. Alles keurig uit het zicht!
Deze kasten zijn verkrijgbaar in maar liefst 60 verschillende kleuren.

garderobekast op maat

Is uw hal ook altijd een rommeltje door losliggende schoenen en de paraplu’s? Met onze garderobekast bergt u alles netjes op. Het perfecte alternatief voor een kapstok en schoenenrek.

kasten op maat laten maken

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom eens langs in onze showrooms in Capelle aan den IJssel en Leiden. Onze adviseurs laten u ons assortiment kasten op maat zien en denken graag met u mee om zo tot de ideale oplossing voor uw woning te komen. Of u nu een kleine ruimte, schuine wanden of hoge plafonds heeft. Neemt u de sprong en kiest u voor zo’n kast op maat?

U kunt bellen voor een afspraak met onze receptionistes, dan weet u zeker dat een van onze adviseurs voor u klaar staat als u onze showrooms bezoekt.

contact

  Mijn vraag heeft betrekking op:

  WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

  Mijn vraag is:

  Naam

  E-mail-adres

  Telefoonnummer

  De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.

  keramische tegels