Kasten op maat: Een unieke kast speciaal voor u gemaakt

Kleine ruimte, schuine wanden, hoge plafonds… Het maakt niet uit hoe uw woning eruit ziet, wat belangrijk is, is dat u er lekker woont. Voldoende opbergruimte speelt daarin een grote rol. Door alle spullen, ook de losse rommeltjes een plek te geven in een kastenwand, oog een huis al snel ruimtelijk: de plek om te ontspannen en op adem te komen.

De net-niet-kast

Kleine ruimte, schuine wanden, hoge plafonds… Natuurlijk valt er altijd wel ergens een kast te vinden die net past, maar er blijft vaak loze ruimte boven of naast de kast over. Een ergernis, want stofnesten zijn dol op deze plekken. Bovendien is de verleiding groot toch nog iets bovenop de kast te leggen of naast de kast te zetten. Binnen de kortste keren is zo dat heerlijk opgeruimde gevoel weer verdwenen.

kledingkast op maat

van inloopkast tot wasmachinekast

Een maatwerkkast is hier de oplossing. Een kastenwand of inbouwkast biedt van binnen een zee aan opbergruimte en van buiten krijgen stof en rommeltjes geen kans. In onze showrooms vindt u kasten op maat voor elke ruimte. Of u nu een praktische oplossing wilt voor onder het schuine dak, een inloopkast wilt realiseren in de slaapkamer, een wandkast van muur tot muur wilt in de eetkamer of juist voor de bijkeuken een inbouwkast op maat zoekt waarin ook ruimte is voor de wasmachine.

Een kast
die voor u werkt

Lingen Keramiek levert voor u een unieke kast op maat. Een opbergoplossing die de rest van uw leven mee kan. Niet alleen wordt de kast precies pas van wand tot wand en van vloer tot plafond gemaakt, ook het kastinterieur wordt volledig afgestemd op uw wensen. Wilt u planken, roedes, lades… waar en hoeveel? Samen stellen we een kast samen die perfect voor u zal werken. En mocht u over een aantal jaren toch nog iets willen veranderen aan het kastinterieur, dan kunt u bij ons aanvullende lades of planken bestellen.

Ruimtewinner:
de schuifdeurkast

Wilt u een kastenwand in een kleine ruimte of plaatst u vlakbij de kastenwand een comfortabele bank of de eettafel? Kies dan voor een schuifdeurkast. Deze kast geeft niet alleen een strak beeld, u hoeft ook geen rekening te houden met deuren die open moeten kunnen draaien. Dat levert al snel een meter extra leefruimte op.

Zoekt u een oplossing voor de zolderkamer, of heeft u een schuine wand in de slaapkamer? Geen probleem. Ook voor deze schuine wanden kan Lingen Keramiek een prachtige schuifdeurkast leveren.

Wasmachinekast op werkhoogte

Zo’n kast op maat is ook een ideale oplossing voor de bijkeuken of de wasruimte. Onderdeel van ons assortiment kasten op maat is een speciale wasmachinekast. Ziet u het al voor zich? Een inbouwkast met ruimte voor uw voorraad levensmiddelen, schoonmaakmiddelen, voldoende plek voor emmers, de stofzuiger of zelfs de strijkplank en in diezelfde kastenwand is een stevige wasmachinekast verwerkt. Zo heeft u letterlijk alles bij de hand, blijft de ruimte opgeruimd én als kers op de taart hoeft u niet meer door uw knieën om de was in de machine te stoppen: de wasmachinekast kan namelijk op werkhoogte in de kast worden verwerkt.

Kom nu de mogelijkheden bekijken!

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom eens langs in onze showrooms in Capelle aan den IJssel en Leiden. Onze adviseurs laten u ons assortiment kasten op maat zien en denken graag met u mee om zo tot de ideale oplossing voor uw woning te komen. Of u nu een kleine ruimte, schuine wanden of hoge plafonds heeft. Neemt u de sprong en kiest u voor zo’n kast op maat?

U kunt bellen voor een afspraak met onze receptioniste, dan weet u zeker dat een van onze adviseurs voor u klaar staat als u onze showrooms bezoekt.

contact

  Mijn vraag heeft betrekking op:

  WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

  Mijn vraag is:

  Naam

  E-mail-adres

  Telefoonnummer

  De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.

  keramische tegels