Over Lingen Keramiek

Lingen Keramiek is dé specialist in vloer- en wandtegels. Onze showrooms vindt u in Leiden en in Capelle aan de IJssel (aan de rand van Rotterdam). Het bedrijf werd in 1992 opgericht door Bram Lingen die Lingen Keramiek eind 2005 overdroeg aan Hans de Jong en Elsemarie Lingen.

In 2020 trad Ron Vellekoop toe tot de directie. Sinds 2021 staat hij, samen met Elsemarie Lingen aan het roer van dit mooie bedrijf.

Uw adres bij nieuwbouw en verbouw

Lingen Keramiek wordt vaak gekozen door projectontwikkelaars en bouwbedrijven als tegelleverancier voor het toilet en de badkamer in de nieuw te bouwen huizen. We ontvangen en adviseren de kopers en laten de mogelijkheden van de verschillende tegelpakketten zien.
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showrooms, als u op zoek bent naar een nieuwe vloer of naar nieuwe tegels voor de wand in uw bestaande woning.

Meer dan keramiek

Lingen Keramiek verkoopt meer dan keramiek. Bent u op zoek naar een hoogwaardige laminaat-, parket- of PVC-vloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook wandbekleding (bijv. leer) is toegevoegd aan het bijzondere en eigentijdse assortiment in de showrooms. Om het plaatje compleet te maken, kunt u bij ons terecht voor een keur aan plinten, schoonloopmatten en vloerkleden.

Vakmanschap

Niet alleen kunt u de keramische (of houten) vloer- en wandbekleding bij ons kopen, onze professionals brengen, indien gewenst, de materialen ook vakkundig aan in de woning. Om de kennis en vaardigheden van alle medewerkers optimaal te houden, worden er periodiek fabrieks- en beursbezoeken en trainingsavonden georganiseerd voor ons personeel.

Een vertrouwd adres

Lingen Keramiek is aangesloten bij de brancheorganisatie HIBIN (Handel In Bouwmaterialen In Nederland). Leveringen aan consumenten geschieden onder voorwaarden die zijn afgestemd met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Ook zijn wij aangesloten bij de vereniging Comfortabel Wonen.

Open en eerlijk

Reviews van klanten worden verwerkt door het beoordelingssysteem van klantenvertellen.nl dat werkt met strikte protocollen. Eventuele negatieve reviews kunnen alleen extern worden verwijderd, bijvoorbeeld omdat er grof taalgebruik of persoonlijke aantijgingen in de review staan.

contact

  Mijn vraag heeft betrekking op:

  WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

  Mijn vraag is:

  Naam

  E-mail-adres

  Telefoonnummer

  De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.

  keramische tegels