Grijze vloertegel

Complete vloerrenovatie

LingenAll-Inclusive ontzorgt u bij de renovatie van uw bestaande vloer. Wij nemen alles uit handen bij het leggen van uw gewenste vloer met LingenAll-Inclusive. Hierbij kunt u denken aan het slopen van de huidige vloer, het leggen van vloerverwarming en het leggen van de nieuwe vloer. Hieronder vertellen wij u graag welke mogelijkheden Lingen Keramiek hierin biedt.

MAAK  UW AFSPRAAK

Wilt u een gedegen advies van een van onze vloerspecialisten? Bel dan met onze receptionistes voor het maken van een afspraak.

Slopen van de bestaande vloer

Voordat de nieuwe vloer en mogelijke vloerverwarming gelegd kan worden, zal allereerst de bestaande vloer gesloopt moeten worden. De dekvloer zal ook vaak gesloopt worden, omdat deze kan beschadigen bij het slopen van de vloer.
Lingen Keramiek verzorgt niet alleen het slopen van de vloer, maar zorgt ook dat al het afval wordt afgevoerd middels een puincontainer.

Het slopen van de bestaande vloer
Vloerverwarming op krimpnetten

Vloer­verwarming

Na het slopen van de bestaande vloer adviseren wij om vloerverwarming te plaatsen. Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor er minder energie of gas verbruikt wordt dan wanneer u alleen radiotoren heeft. Uiteindelijk kunt u door het aanbrengen van de vloerverwarming verduurzamen en besparen.
Als de bestaande vloer, inclusief dekvloer, gesloopt is kan de vloerverwarming op krimpnetten geplaatst worden. Hierdoor kunnen we de vloerverwarming geschikt maken voor een (eventuele) warmtepomp.
De regelunit voor de vloerverwarming plaatsen we op de door u gewenste plek, zodat u hierna kan genieten van de nieuwe verwarming.

Dekvloer

Nadat de vloerverwarming is gelegd, wordt de nieuwe zandcement dekvloer gesmeerd. Deze dekvloer zorgt voor een goede en gelijkmatige ondergrond voor de nieuwe vloerafwerking.
De voorgemengde zandcement dekvloer zal vanuit de vrachtwagen middels een pompsysteem in de woning worden gestort en afgereid.

keramische tegels
Houtlook tegels woonkamer

Nieuwe vloer

Op de nieuwe zandcement dekvloer kunt u elke gewenste vloer laten plaatsen. Lingen Keramiek heeft een groot assortiment aan vloertegels en PVC.
Het voordeel van vloertegels is dat deze enkele dagen na het smeren van de dekvloer al gelegd kan worden. Bij PVC zal de dekvloer eerst enige tijd moeten drogen om daarna de gewenste vloer te leggen.

Plinten

Na het leggen van de vloer adviseert Lingen Keramiek om de vloer volledig af te werken met plinten. De vorm, hoogte en kleur van de MDF-plint kunt u zelf bepalen. Wilt u graag een tegelplint plaatsen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Afspraak maken

Wilt u graag al onze mogelijkheden zien of geïnspireerd worden? Kom dan snel langs in een van onze showrooms in Leiden of Capelle aan den IJssel. Wilt u liever een afspraak met onze adviseurs? Bel dan met 010-2021515!

keramische tegels