Dorpels

In nieuwbouwhuizen worden badkamers meestal niet standaard uitgevoerd met een dorpel als waterdrempel bij de douchehoek. Maar als u wilt dat het water blijft op de plek waar het mag zijn dan raden wij u aan een dorpel te laten plaatsen. De dorpels die Lingen Keramiek in assortiment heeft zijn speciaal geproduceerd voor toepassing in badkamers. Ze zijn beschikbaar in meerder kleuren, zodat u de dorpel helemaal kunt laten integreren in het ontwerp van de badkamer.

WATERDREMPEL

Mocht u een inloopdouche hebben, dan is het de bedoeling dat het water in de doucheruimte blijft. Dit is ook afhankelijk van het afschot in de vloer. Op een vloer met afschot kan een douchecabine niet direct op de vloer geplaatst worden. Daarom is het plaatsen van een dorpel een ideale oplossing.
De dorpel dient juist steeds meer als vervanging van de douchebak. Strakke badkamers zijn “in” en een goed getegelde vloer ziet er strakker uit dan een douchebak.
Onze dorpels zijn op maat te maken waardoor het altijd in uw badkamer pas. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een mooie uitstraling van natuursteen.

dorpels

VERZONKEN IN DE VLOER

Dorpels kunnen op twee manier gemonteerd worden, namelijk verzonken in de vloer of bovenop de bestaande vloer.

Geïntegreerde douchevloerGeïntegreerde douchevloer

Overigens zijn er ook douchebakken te verkrijgen waarbij de douchevloer geïntegreerd is met de drain. Dit zorgt voor een waterdichte afvoer die makkelijk in te bouwen is en waarbij het afschot direct goed is. De noodzaak voor een dorpel valt dan weg, terwijl u wel nog de tegels kunt door plaatsen in de douche want de douchevloer kan betegeld worden.

Zet de puntjes op de i!

Onze adviseurs denken graag met u mee, ook inzake de dorpel. Zij zullen u voorzien van het meest optimale advies voor uw badkamer.

keramische tegels

contact

  Mijn vraag heeft betrekking op:

  WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

  Mijn vraag is:

  Naam

  E-mail-adres

  Telefoonnummer

  De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.

  keramische tegels