De perfecte badkamertegels voor uw badkamer

Vloer- en wandtegels zijn echte sfeermakers voor de badkamer. Er zijn combinaties te maken in elke gewenste stijl en kleur, van landelijk of romantisch tot strak. Onze adviseurs helpen u graag bij het kiezen van de tegels voor uw droombadkamer.

badkamertegels:
tegels volgens de laatste trends

Naast het standaard tegelwerk en de selectiepakketten voor nieuwbouwwoningen bestaat natuurlijk ook de mogelijkheid om tegels uit te zoeken uit onze ruime en zeer gevarieerde collectie. Lingen Keramiek is hét adres voor tegels, van welke woonstijl u ook houdt. Wat denkt u bijvoorbeeld van de stoere Piet Boon-collectie met de trendy donkere tegels? Of van de mooie tegels van Venis?

zo maakt u de badkamer echt af

Goed om te weten, de service van Lingen Keramiek gaat verder dan alleen het uitzoeken van de tegels. We denken graag met u mee over de afwerking. Wat vindt u belangrijk? Wilt u dat de voegen tussen de wandtegels gelijk lopen met de voegen tussen de vloertegels? Heeft u voorkeur voor een bepaalde kleur voeg? Bent u gebonden aan een standaard tegelhoogte? Onze adviseurs kunnen u vertellen over de mogelijkheden. Zij zullen u ook informeren over de verschillende afschotprofielen, hoekprofielen en dorpels. De keuzes die u hierin maakt, bepalen het uiteindelijke beeld van uw badkamer en toilet.

MAAK  UW AFSPRAAK

Wilt u een gedegen advies van één van onze tegelspecialisten? Bel dan met onze receptionistes voor het maken van een afspraak.

Inspiratie in de showrooms

Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om hoe u de tegels in het echt ervaart. In onze showrooms ziet u veel voorbeelden van combinaties van wand- en vloertegels.

In de showroom in Leiden zijn complete sfeerkamers opgesteld. Ideaal om ideeën op te doen. Vervolgens kunt u zich nader oriënteren op het gebied van wand- en vloertegels. Hier kunt u een keuze maken uit honderden wand- en vloertegels voor de badkamer en/of het toilet.

Onze showroom in Capelle aan den IJssel, nabij Rotterdam, wordt gekenmerkt door veel daglicht. Het omvangrijke assortiment wordt op grote panelen gepresenteerd, vaak gecombineerd met foto’s, om een nog betere indruk van alle mogelijkheden te krijgen.
Maak direct een afspraak om uw wensen met een van onze adviseurs te bespreken. Zo weet u zeker dat we uitgebreid de tijd kunnen nemen om tot de voor u ideale combinatie te komen.

Totaal service: van idee tot badkamer

Lingen Keramiek is u, naast het geven van advies, graag van dienst als het gaat om het professioneel aanbrengen van de tegels. Wij werken veel samen met lokale aannemers, installateurs, klusbedrijven en tegelzetters. Zodoende kunnen wij u alle werkzaamheden uit handen nemen.

Tegelzoekmachine voor badkamertegels

U kunt zich thuis al oriënteren op onze tegelzoekmachine. Hier kunt u een groot deel van onze collectie bekijken. Door op een tegel te klikken, ziet u sfeerbeelden van de tegel op de vloer of op de wand. Bovendien leest u in welke afmetingen de tegels leverbaar zijn. Bent u juist op zoek naar inspiratie? Zoek dan op stijl of op materiaallook en laat u verrassen door ons aanbod.

Meer inspiratie op Pinterest

Wilt u meer inspiratie online op doen? Meer foto’s bekijken? Kijk dan eens op ons Pinterestbord!

Neem contact met ons op

Heeft u een specifieke vraag over onze badkamertegels die wij telefonisch zouden kunnen beantwoorden? Laat dan uw gegevens achter in het formulier onderaan deze pagina, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Dit formulier is niet bestemd voor het maken van afspraken, daarvoor vragen wij u contact op te nemen met onze receptioniste.

contact

  Mijn vraag heeft betrekking op:

  WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

  Mijn vraag is:

  Naam

  E-mail-adres

  Telefoonnummer

  De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.

  keramische tegels