Gietvloeren voor
uw woonkamer

Hoewel de visgraatvloer in al zijn varianten dé trend lijkt, is er nog zo’n interieur-topper die het goed doet in vrijwel elke woonstijl: de gietvloer.

Welke gietvloer kiest u?

De gietvloer past zich moeiteloos aan aan de stijl van de woonkamer, of u nu van een modern design houdt of van een landelijke sfeer. Er zijn volop kleurnuances verkrijgbaar waardoor de vloer bij elk interieur past.
Heeft u eenmaal gekozen voor een kleurvaste gietvloer, dan hoeft u in principe de vloer nooit meer te vervangen. Een gietvloer gaat levenslang mee.

keramische tegels

Een impressie uit de tientallen kleuren

Stijlvol

De betonlook gietvloer is een zeer strakke, stijlvolle vloer, waarop alle meubels een extra portie uitstraling krijgen. Kleuren en vormen komen nóg mooier uit. De gietvloer past zich moeiteloos aan aan de stijl van de woonkamer, of u nu van een modern design houdt of van een landelijke sfeer.
Er zijn volop kleurnuances verkrijgbaar -van koel tot warm grijs- waardoor de vloer bij elk interieur past. Deze betonlook vloer wordt met de hand gegoten, dat betekent dat er zelfs met de vleug van de vloer te spelen is, mocht u dat wensen.

Hygiënisch

In de woonkamer gebeurt veel: er wordt gegeten, geborreld, mensen lopen van buiten naar binnen… Wel zo fijn als deze ruimte een vloer heeft die makkelijk is schoon te maken.
Het meeste vuil haalt u al weg met de stofzuiger. Af en toe een dweil erover en de vloer is klaar. Doordat de gietvloer nergens naden heeft, kan vuil zich niet ophopen. Bovendien is de vloer vloeistofdicht. Mocht er een keer rode wijn op de vloer vallen, dan laat dat geen vlek achter.

Geluiddempend

Nog zo’n groot verschil tussen een echte betonnen vloer en de betonlook gietvloer: de betonlook gietvloer werkt geluiddempend! Doordat de vloer niet van beton is, maar van een soort kunststof is het een elastische vloer die als het ware meebeweegt met uw voeten. Het enige wat u daarvan merkt, is dat de vloer aangenaam aanvoelt én dat er weinig geluid vanaf komt.
Wilt u echt het maximale bereiken qua geluidsdemping, omdat u bijvoorbeeld woont in een bovenwoning? Dan is er nog de mogelijkheid van een geluiddempende laag onder de gietvloer.

Naadloos

Van de keuken naar woonkamer en door naar de hal zonder een enkele naad, het kan met deze vloer. Door voor een gietvloer te kiezen, kiest u gegarandeerd voor het strakste resultaat.
Moet de vloer aansluiten op bijvoorbeeld een houten vloer of wellicht een granieten vloer? Ook dat is geen probleem. Onze vloerexperts zorgen voor een mooie, strakke afwerkingen die perfect aansluit.

Vloerverwarming

Comfort is belangrijk, zeker in de woonkamer. Anders dan echt beton, neemt de betonlook gietvloer de omgevingstemperatuur aan, waardoor de vloer automatisch aangenaam aanvoelt.
Dat kan zelfs nog comfortabeler! De gietvloer is bij uitstek geschikt om te combineren met vloerverwarming.

Slijtvast

Heeft u gekozen voor een gietvloer, dan hoeft u in principe de vloer nooit meer te vervangen. Een gietvloer gaat levenslang mee.
De toplaag waarmee de vloer is afgewerkt moet wel van tijd tot tijd worden vernieuwd. Dit is een soort laklaag die een jaar of zeven meegaat. Is de vloer toe aan een opknapbeurt, dan wordt deze laag eraf geschuurd, waarna de vloer een nieuwe toplaag krijgt. Hij is dan weer als nieuw.

Krimpvrij en kleurvast

De gietvloeren die Lingen Keramiek levert zijn krimpvrij. Of het nu warm of koud is in de woonkamer of daarbuiten, de temperatuur heeft geen enkele invloed op de staat van de vloer. Een stabiele, betrouwbare vloer dus.
Onze vloeren zijn kleurvast; uw vloer vergeelt niet onder de invloed van UV-straling.

keramische tegels

We staan voor u klaar!

Bent u enthousiast geworden over de gietvloer en wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze betonlook vloer? De adviseurs van Lingen Keramiek staan voor u klaar om u alles uit te leggen en om u de variaties van de gietvloer te laten zien.
Bel voor een afspraak of plan een datum en een tijd in via onze website. We kijken uit naar uw komst.
Heeft u een specifieke vraag? Dan kunt u deze ook stellen via het onderstaande contactformulier.

contact

  Mijn vraag heeft betrekking op:

  WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

  Mijn vraag is:

  Naam

  E-mail-adres

  Telefoonnummer

  De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.

  keramische tegels