Gratis Greenspeed twist mop!

Hebben wij onlangs bij u een woonkamervloer gelegd? Bent u enthousiast over het resultaat? Maakt het uw woonkamer helemaal zoals u bedacht had?
Wilt u uw enthousiasme met ons delen? Dan krijgt u van ons een Greenspeed twist mop!

Het beste dweilsysteem ooit..!

… dat zeggen professionals over de twist mop. Geen gedoe met emmers en geen vuile handen. De meeste mensen vinden schoonmaken niet leuk, dus laten we het dan zo leuk en makkelijk mogelijk maken!!

Zo komt u in het bezit van deze ideale twist mop

Als wij een vloer opleveren dan is de ruimte verder nog helemaal leeg. En een vloer komt pas echt mooi tot zijn recht als de ruimte is ingericht.
Wij ontvangen graag foto’s van uw vloer, gelegd door ons, in uw volledig ingerichte woonkamer. Een echt sfeerbeeld, zo gezegd, waarbij alles af is, inclusief de plinten die veelal als laatste geplaatst worden.
Stuur ons drie tot vijf representatieve foto’s van uw woonkamervloer, in verschillende aanzichten, tezamen met een stukje tekst over uw vloer.

U kunt de foto’s en tekst op verschillende manieren insturen:

via e-mail: media@lingenkeramiek.nl,
via Facebook: stuur ons een bericht of plaats uw foto’s en de tekst onder onze oproep/post over deze actie
of via Facebook Messenger.

Wij gaan deze foto’s delen op onze website en social media. Om zodoende nog meer mensen enthousiast te krijgen over onze mooie producten!
Na het insturen van uw foto’s beoordelen wij deze en na goedkeuring ontvangt u van ons een bericht waarmee u uw gratis Greenspeed twist mop op kunt halen in één van onze showrooms.

De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.

(Met het insturen van uw foto’s gaat u akkoord met het plaatsen van deze foto’s op onze website en social media. )

keramische tegels