Schoonmaakadvies

Wij raden u deze reinigingsmiddelen aan voor onderhoud van het tegelwerk in badkamer en toilet in uw (nieuwbouw)woning.

schoonmaakadvies

R159 voor het verwijderen van de cementsluier van zowel wand- als vloertegels.
R159 verwijdert snel en grondig kalkaanslag, zeepresten, roest, cementsluier, urinesteen en huidvet. Ook voegen worden weer als nieuw.
Let wel op bij zuurgevoelige oppervlakken als eloxal, bepaalde kunststoffen, emaille, marmer en travertin. Deze niet behandelen met R159. Bij twijfel altijd eerst op een onopvallende plaats proberen.
Een niet volledig verwijderde cementsluier trekt vuil aan en maakt een tegel moeilijk reinigbaar!

R157 voor de periodieke reiniging van wand- en vloertegels en in lagere concentratie voor het dagelijks onderhoud van de wandtegels. Deze reiniger verwijdert vet, vuil, olie, was, glansmiddelen en restanten van reinigingsproducten. Bij zeer sterke vervuiling kunt u de R57 onverdund aanbrengen. Het maakt uw tegels weer schoon en fris.
Voorzichtig met onverdunde R157 op gevoelige oppervlakken, zoals gepolijst- geglazuurd hout, verschillende kunststoffen, verfde- gelakte oppervlakken e.d. Spetters direct afspoelen. In geval van twijfel R157 eerst op een onopvallende plek uitproberen. Bevat tensides, oplosmiddel, geurmiddel.

Mocht u na verloop van tijd toch wat kalkaanslag op uw tegelwerk hebben of wilt u graag uw voegen schoonmaken dan adviseren wij u om R158 te gebruiken. Het voordeel van dit middel is dat het gebruiksklaar is. U hoeft het niet meer te mengen met water. U kunt hiervoor ook de R159 gebruiken (de R159 wel verdunnen met water).
R158 kan ook toegepast worden op douchecabines ongeacht welke glassoort. Ook voegen worden weer schoon en chroomarmaturen kunnen probleemloos mee gereinigd worden.

Mocht u na verloop van tijd toch wat kalkaanslag op uw tegelwerk hebben of wilt u graag uw voegen schoonmaken da

De R163 snelle cementsluierverwijderaar verwijdert grondig en snel cementsluier, oude kalkresten, uitgehard bouwvuil, roest, algen en mos van tegels, plavuizen, natuursteen en beton.

Dit product is op zuurbasis en daardoor niet geschikt voor marmers, kalkhoudende natuursteen en andere niet zuurbestendige oppervlakken.

an adviseren wij u om R158 te gebruiken. Het voordeel van dit middel is dat het gebruiksklaar is. U hoeft het niet meer te mengen met water. U kunt hiervoor ook de R159 gebruiken (de R159 wel verdunnen met water).
R158 kan ook toegepast worden op douchecabines ongeacht welke glassoort. Ook voegen worden weer schoon en chroomarmaturen kunnen probleemloos mee gereinigd worden.

S242 Kleurverdiepende impregnering is bedoeld voor de bescherming en het impregneren van uw natuursteen. Deze impregnering zorgt ervoor dat de kleur van uw vloer verdiept wordt. Bovendien is uw vloer na behandeling water en vuilafstotend zodat deze sneller en eenvoudiger te reinigen is.

U kunt deze impregnering gebruiken voor natuur- en kunststeen als marmer, agglomarmers, solnhofener tegels, travertin, muschelkalk, graniet, gneiss, kwartsiet, marmercomposiet, terrazzo en gewassen beton.

Niet gebruiken op niet zuigende oppervlakken als geglazuurde tegels, porcelanato e.d.

R155 grondreiniger zuurvrij is speciaal voor alle natuur-, kunststenen en keramische oppervlakken zoals graniet en marmercomposiet. Uitstekend geschikt voor gepolijst natuursteen als marmer, solnhofener, travertin e.d.

Het verwijdert grondig en snel bouwvuil, cementsluier, oude vergeelde onderhoudsmiddelen, zelfglanswassen, olie en vet.

P315 onderhoudsreiniger voor porcelanato is bedoeld voor het regelmatig onderhoud van dubbelhardgebakken-, porcelanato- en andere dichtgesinterde en door en door gebakken tegels. Deze reiniger reinigt en verzorgt streepvrij en bouwt geen lagen op. Door regelmatig gebruik wordt uw vloer mooier en voller in kleur en structuur.

P324 edelzeep  vloerzeep is een milde neutrale reiniger voor alle natuur- en kunststofgebonden tegels van steen als, marmer, jura-marmer, solnhofener tegels, travertin, terrazzo, muschelkalk, graniet, leisteen, tegels en plavuizen, cotto enz.

Het bevat speciale natuurlijke onderhoudscomponenten waardoor, bij regelmatig gebruik, uw vloer mooier wordt. De natuurlijke kleurstructuur wordt verdiept en geeft uw vloer een warm onderhouden aanzicht. Uw vloer wordt vuilafstotend en minder gevoelig voor vlekken. Deze edelzeep dweilwas is 100% natuurlijk en kan dagelijks gebruikt worden.

S237 Steenverzegeling zijdeglans is bedoeld voor het beschermen van splijtmateriaal en ruwe oppervlakken van natuursteen zoals marmer, solnhofener tegels, travertin, kalksteen, leisteen, zandsteen, kwartsiet, gneis, marmercomposiet en gewassen beton.

Door deze steenverzegeling worden de poriën van de steen vrijwel gesloten waardoor water en vuil niet meer gemakkelijk kunnen indringen. Uw vloer is hierdoor sneller en eenvoudiger te onderhouden. Niet gebruiken op niet zuigende ondergronden als gepolijste of fijngezoete oppervlakken en keramische tegels. U kunt uw vloer nadien onderhouden met P324 edelzeep.

S243 Porcelanato impregnering is bedoeld voor de bescherming van uw onverglaasde en gepolijste porcelanato tegels. Na het aanbrengen is uw vloer beschermd tegen intrekken van vet, vocht, olie en vuil. Uw vloer is hierdoor gemakkelijker schoon te maken.

Deze porcelanato impregnering kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en is ideaal voor keukens.

badkamertegels

Alle genoemde producten en artikelen zijn bij ons in de showroom verkrijgbaar.
Etiketten vooraf goed doorlezen. In geval van twijfel altijd het betreffende product op een onopvallende plaats uittesten. Deze informatie hebben wij met zorg samengesteld, wij kunnen echter geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele nadelige gevolgen bij het gebruik ervan.

keramische tegels