De uitstraling van beton, met de voordelen van PVC

Hij is al jaren niet meer weg te denken uit het interieur: de betonlookvloer. Dé vloer voor een stoer industriële look, maar ook perfect op zijn plek in een landelijke woning.

BLIJVENDE TREND: DE BETONNEN VLOER

De trend begon een aantal jaar geleden doordat besloten werd gebruik te maken van de originele betonnen ondervloer. Elke ruimte kreeg zo eenvoudig een stoere, robuuste uitstraling, maar als vloer voor dagelijks gebruik was dit zeker niet ideaal. Het is niet voor niets een ondervloer. Een onbehandelde ondervloer is erg vlek- en krasgevoelig, bovendien is het onmogelijk om deze vloer te combineren met vloerverwarming. Kortom: het comfort was ver te zoeken.

betonlook pvc vloer

EEN BETONLOOK VLOER MET DE VOORDELEN VAN PVC

Er kwamen de afgelopen jaren veel praktische en mooie oplossingen, één daarvan is de PVC-vloer met betonlook. Met deze vloer kunt u eenvoudig de sfeer in huis brengen die helemaal bij u past, mét alle voordelen van PVC. Om er een paar te noemen: eenvoudig te combineren met vloerverwarming, vochtbestendig dus ook geschikt voor keuken badkamer, kras en vlekvrij, weinig onderhoud… En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

EÉN VLOER VOOR VERSCHILLENDE SFEREN

De PVC vloer met betonlook is ideaal voor verschillende woonstijlen. Door verlichting op te hangen met de uitstraling van oude fabriekslampen, een leren bank en een eettafel bestaande uit een combinatie van staal en hout neer te zetten, is een trendy industriële sfeer snel gerealiseerd.
Maar ook voor een rustieke, landelijke sfeer is de betonlook vloer ideaal. Beeld u zich eens in: een PVC-vloer van grijs ‘beton’, een houten balkenplafond, een riante bank vol kussens en linnen gordijnen voor de ramen. Allemaal in naturellen, om zo rust in het interieur te houden en de natuurlijke materialen de hoofdrol te geven. Landelijke sfeer ten top, toch?

WELKE STIJL PAST BIJ U?

Doordat de PVC delen naadloos aan sluiten, kunt u kiezen of u een vloer wilt met de uitstraling van een gegoten vloer of die van betontegels. Het PVC met betonlook levert Lingen Keramiek in vier verschillende uitvoeringen.

WARM GECOMBINEERD MET EEN VLOERKLEED

Wilt u voorkomen dat uw interieur in de wintermaanden met weinig daglicht wat kil gaat ogen met een betonlook vloer? Denk er dan eens over om vanaf het najaar een mooi vloerkleed neer te leggen. Dat zorgt direct voor een warme sfeer. Vloerverwarming onder uw PVC-vloer en u bent klaar voor de donkere dagen.

LAAT U VERRASSEN

Bent u benieuwd naar ons aanbod van PVC-vloeren met betonlook? Kom eens langs in een van onze showrooms. Onze adviseurs laten u de mogelijkheden graag zien.

EEN SPECIFIEKE VRAAG OVER pvc vloeren?

Onze adviseurs staan altijd voor u klaar. Mailt u uw vraag gerust naar één van onze adviseurs via het onderstaande contactformulier.
Wilt u een uitgebreid advies over PVC vloeren, dan raden wij u aan om via onze receptioniste een afspraak in te laten plannen.

Meer inspiratie op Pinterest

Wilt u meer inspiratie online op doen? Meer foto’s bekijken? Kijk dan eens op ons Pinterestbord!

contact

  Mijn vraag heeft betrekking op:

  WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

  Mijn vraag is:

  Naam

  E-mail-adres

  Telefoonnummer

  De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.

  keramische tegels