Een exclusief gevoel voor elke woonkamer: leren wandbekleding

We zagen het voor het eerst op de wand van chique hotels en exclusieve bars: leren wandbekleding. Het leer maakte van de wand een bijzondere eyecatcher. Inmiddels is deze vorm van bekleding ook verkrijgbaar voor particulieren. Dus, heeft u nog een mooi stukje wand dat wel een beetje pit kan gebruiken? Wij hebben de oplossing. En het leuke is: leer past in elk interieur.

Vijftig exclusieve leren uitvoeringen

Het leer dat op de wand toepasbaar is, is in een bijna onbeperkte maatvoering en uitvoering verkrijgbaar.
Het assortiment van Lingen Keramiek telt maar liefst vijftig uitvoeringen in verschillende kleuren en structuren. De leren tegels zijn 2 mm dik en kunnen in verschillende verbanden worden aangebracht: wildverband, recht onder elkaar, halfsteens verband of zelfs volgens een individueel ontwerp.

romantische sfeer

Een lederen wand in een romantisch interieur? Misschien is het niet de meest voor de hand liggende keuze, maar daardoor juíst de keuze die het meest verrassend uitpakt.
Combineer de warme uitstraling van de leren wandpanelen met een luxe houten vloer. De ruimte zal er nog sfeervoller van worden. Bovendien brengt het hoge ‘aaibaarheidsgehalte’ van het leer zachtheid met zich mee. Prachtig in combinatie met wat antieke of brocante accessoires.

Stoer industrieel

Mag de woonkamer juist wel een stoere touch krijgen? Combineer de met leer beklede wand dan met metalen interieurstukken zoals oude fabriekslampen of een tafel met een smeedijzeren onderstel. En wat dacht u van de combinatie met betonlook keramische vloertegels? De leren eyecatcher komt er nóg mooier door uit.

landelijk wonen

Stelt u zich eens voor: een grote, robuuste houten eettafel, linnen gordijnen bij de openslaande deuren en een haard waarvan de schouw bekleed is met leer. De combinatie van al deze natuurlijke materialen zorgt voor een prachtige landelijke sfeer. De leren wandpanelen passen zo mooi in deze stijl dat ze werken als een blikvanger met klasse die de overige elementen in de ruimte niet overschreeuwt.

Modern

Houdt u van een modern en strak interieur? Combineer de leren wandpanelen dan met XL keramische vloertegels. De twee materialen sluiten prachtig op elkaar aan. Het leer waarvan vanzelfsprekend elk paneel uniek is, werkt als een wandgroot kunstwerk. Ook prettig: is het interieur minimalistisch ingericht? Met leer op de wand zult u geen last krijgen van een holle klank in de ruimte. Het leer zorgt voor een warme akoestiek.

Onderhoud leren wandbekleding

Ieder natuurproduct heeft onderhoud nodig om de mooie uitstraling te behouden. Leer kan periodiek worden behandeld met was om uitdroging te voorkomen. Eventuele krassen kunnen verminderd worden met hete lucht in combinatie met wrijving.


 

Leren wandbekleding in onze showrooms

Kom inspiratie opdoen in onze showrooms in Capelle aan den IJssel en Leiden. Daar hebben we niet alleen een ruim assortiment vloeren staan, maar ook de leren wandpanelen. Door die twee bij elkaar te houden, krijgt u al een mooi beeld van het effect van de door u gekozen combinatie. Onze adviseurs staan voor u klaar om u alle ins & outs over dit product te vertellen.

contact

  Mijn vraag heeft betrekking op:

  WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

  Mijn vraag is:

  Naam

  E-mail-adres

  Telefoonnummer

  De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement

  keramische tegels