visschub tegels

Visschub tegels:
trendy eyecatcher

De allernieuwste trend op het gebied van tegels heeft vele namen: visschub tegels, fish scale tegels of zelfs mermaid tegels. Maar het zijn in ieder geval tegels als schubben!

Deze keramische wandtegeltjes zijn geïnspireerd op de handgemaakte Marokkaanse tegeltjes. De handgemaakte Marokkaanse “zelliges” zijn niet helemaal vet- en vochtbestendig. Onze keramische visschub tegeltjes zijn dat wel: ideaal dus voor in vochtige ruimtes.

TRENDY EYECATCHER

Keramische visschub tegeltjes in mooie kleuren zijn een duidelijke trend. Ze worden meestal geplaatst als eyecatcher in de badkamer of in het toilet.
Als u een witte visschub tegel gebruikt dan zorgt dat voor wat meer spanning dan op een standaard witte muur, maar ook in andere kleuren komen deze tegels heel mooi tot hun recht.

MAAK  UW AFSPRAAK

Wilt u een gedegen advies van één van onze tegelspecialisten? Bel dan met onze receptionistes voor het maken van een afspraak.

keramische tegels

ORIGINELE ONTWERPEN TE OVER!

Wat ook heel mooi is, is een wand vol met visschub tegeltjes, maar daar een band van een andere kleur visschub tegeltjes te maken. Dan krijg je als het ware een lambrisering. Of wissel zelfs af met drie verschillende kleuren!

visschub tegels

De visschub tegeltjes met een licht parelmoerglans geven een subtiele glinstering aan uw wand. Zo lijken het inderdaad een soort zeemeerminnenstaarten.

OOK IN ONS
ASSOR­TIMENT

visschub tegels

VISSCHUB WANDTEGELS

Visschub tegels voldoen niet aan onze kwaliteitseisen om door te kunnen gaan als vloertegels; ze zijn er niet stevig genoeg voor.
Op deze pagina ziet u een selectie van de visschubtegels die wij in ons assortiment hebben. Wij laten u ze graag zien en denken graag mee in de mooiste ontwerpen.

Meer inspiratie op Pinterest

Wilt u meer inspiratie online op doen? Meer foto’s bekijken? Kijk dan eens op ons Pinterestbord!

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

De mogelijkheden met visschub tegels zijn echt eindeloos. De voorbeelden hierboven zijn slechts een kleine greep uit ons uitgebreide assortiment. Wilt u graag zo’n mooie trendy look creëren? Onze adviseurs denken heel graag met u mee om samen met u het mooist mogelijke ontwerp te realiseren!
Wilt u meer informatie of een ontwerp laten maken? Kom dan eens langs in een van onze showrooms. Onze adviseurs denken graag met u mee en kunnen u alle opties laten zien.

EEN SPECIFIEKE VRAAG OVER visschub tegels?

Onze adviseurs staan altijd voor u klaar. Mailt u uw vraag gerust naar één van onze adviseurs via het onderstaande contactformulier.
Wilt u een uitgebreid advies over visschub tegels, dan raden wij u aan om via onze receptioniste een afspraak in te laten plannen.

ONZE SHOWROOMS

NIEUWSTE BLOG

contact

  Mijn vraag heeft betrekking op:

  WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

  Mijn vraag is:

  Naam

  E-mail-adres

  Telefoonnummer

  De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.