visgraat tegels

Visgraat tegels: voor in iedere ruimte!

Eén van de meest geliefde vloeren is de visgraatvloer. Was het ooit een puur klassieke vloer, tegenwoordig is het een graag geziene gast in veel moderne woonkamers. Niet gek, er zijn zoveel varianten verkrijgbaar.

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Of kan de keuken wel een nieuwe vloer gebruiken? Bent u enthousiast over een visgraatvloer die u in de woonkamer wilt laten leggen? Leg deze vloer door het hele huis! Visgraat vloertegels passen overal.

Woonkamer en keuken één vloer

Wilt u een visgraat tegelvloer in de woonkamer? Deze vloer is ook heel geschikt in de keuken. Extra fijn, omdat tegenwoordig de meeste huizen zo worden gebouwd dat de woonkamer doorloopt in de keuken. Vroeger, toen dat nog niet zo was, hadden de woonkamer en de keuken verschillende vloeren. Nu de woonkamer en de keuken in feite één ruimte zijn, is het wel zo mooi om de vloer door te laten lopen. De keukenvloer onderscheidt zich zo niet langer van de vloer in het woongedeelte.

MAAK  UW AFSPRAAK

Wilt u een gedegen advies van één van onze tegelspecialisten? Bel dan met onze receptionistes voor het maken van een afspraak.

Van klein formaat tot walvisgraat

De houtlook tegels die worden gebruikt voor de visgraatvloer zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. U kunt kiezen voor het traditionele kleine formaat, maar ook voor een XL formaat (walvisgraat!) dat een wat stoerdere uitstraling aan de ruimte geeft.

Zo houdt u het rustig

Een visgraat vloer betekent, zeker als u kiest voor het traditionele kleine formaat ‘plank’, veel voegwerk. Toch hoeft dat (ook in een kleine ruimte) niet te betekenen dat de vloer een heel drukke, onrustige uitstraling heeft. Door de juiste kleur voeg te kiezen, krijgt u een rustig geheel. Onze specialisten helpen u graag de goede keuze te maken.

Visgraat leggen = vakwerk

Het inmeten en leggen van een visgraatvloer is geen gemakkelijke klus, ook niet wanneer het om een kleine ruimte gaat, zoals in de badkamer en de keuken. Laat dit dan ook aan de vakman over. Zo weet u zeker dat u niet te veel of te weinig vloerdelen bestelt en dat u straks echt kunt genieten van het resultaat.

Plinten: de finishing touch

Een visgraatvloer is pas echt af als er mooie plinten op zitten. Lingen Keramiek heeft een ruim assortiment plinten in MDF, hardhout en RVS, alsook tegelplinten. We laten u graag alle mogelijkheden zien in combinatie met de door u gekozen vloer. Zo bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat.

VISGRAAT TEGELS IN DE BADKAMER

Heeft u er wel eens aan gedacht deze vloer in de badkamer te leggen? Denkt u zich eens in hoe geweldig dat zou staan!
Is zo’n vloer niet veel te gevoelig in zo’n vochtige ruimte? Zeker niet. Sinds de intrede van de houtlook tegels is niets meer ondenkbaar, dus ook de visgraat vloer niet. U kunt deze tegels zelfs in de inloopdouche leggen! Een keramische visgraat tegelvloer is daar net zo geschikt voor als elke andere keramische vloer.

VISGRAAT TEGELS ASSORTIMENT ONLINE

Voor de mooiste visgraat tegels raden wij u aan naar onze showrooms in Leiden of Capelle aan den IJssel te komen. Een tegelvloer moet je beleven; dat kun je niet bepalen aan de hand van een plaatje online.
Maar voor de eerste oriëntatie kunt u zeker gebruik maken van onze tegelzoekmachine. U kunt dan kiezen uit verschillende soorten ruimtes, maar ook het legpatroon en de voegkleur zijn aan te passen. Zo krijgt u een goede eerste indruk!

Meer inspiratie op Pinterest

Wilt u meer inspiratie online op doen? Meer foto’s bekijken? Kijk dan eens op ons Pinterestborden!

Advies op maat

Valt u net als wij voor een visgraat vloer, maar vraagt u zich af hoe u deze het beste kunt toepassen in uw interieur? Kom dan eens langs in een van onze showrooms. Onze adviseurs denken graag met u mee en kunnen u alle opties laten zien.

EEN SPECIFIEKE VRAAG OVER een visgraat vloer?

Onze adviseurs staan altijd voor u klaar. Mailt u uw vraag gerust naar één van onze adviseurs via het onderstaande contactformulier.
Wilt u een uitgebreid advies over een visgraat vloer, dan raden wij u aan om via onze receptioniste een afspraak in te laten plannen.

ONZE SHOWROOMS

NIEUWSTE BLOG

contact

  Mijn vraag heeft betrekking op:

  WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

  Mijn vraag is:

  Naam

  E-mail-adres

  Telefoonnummer

  De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.