vloertegels keuken

VLOERTEGELS IN DE KEUKEN:
DE ENIGE ECHTE KEUKENPRINS

Het kan allemaal: laminaat, pvc en zelfs een echte houten vloer, maar de enige echte prins in de keuken is de vloertegel. Sterk, kras vast en niet vatbaar voor vuil en vlekken.

NATTIGHEID OP DE KEUKENVLOER

De vloertegel, of plavuis, is een oude bekende in de keuken. Al lang voordat de houten vloer, het laminaat en PVC in de keuken werden verwelkomd, lag deze tegel er. Niet gek, want een tegelvloer heeft veel voordelen.
Hij is bijvoorbeeld niet gevoelig voor vocht. Dus zet u een keer een beker in de afwasmachine die tóch nog niet leeg was (oeps), of spat er water vanuit de gootsteen op de grond: geen probleem. Zelfs als u het vocht even laat liggen, is er niet meer dan een doekje nodig om de vloer af te drogen. Daar ziet u niks meer van.

MAAK  UW AFSPRAAK

Wilt u een gedegen advies van één van onze tegelspecialisten? Bel dan met onze receptionistes voor het maken van een afspraak.

VLEKBESTENDIGE VLOER

Een geglazuurde tegelvloer is ook vlekbestendig. Fijn, zeker in de keuken, waar u dagelijks bezig bent met groentes, fruit, drankjes… Ook in de beste huishoudens valt er wel eens iets op de grond. Kiest u voor een keramische vloer, dan hoeft u zich geen zorgen te maken, als het glas rode wijn, wat stukjes fruit, of de rode bietjes op de vloer belanden.
U reinigt de vloer met een vochtige doek en eventueel een sopje en hij is weer als nieuw. Vocht en vuil krijgen eenvoudigweg niet de kans om in te trekken. Gebruik voor het reinigen van de vloer het liefst een speciaal schoonmaakmiddel voor tegelvloeren. Veel reguliere reinigingsmiddelen uit de supermarkt laten een ‘filter’ op de vloer achter. Dat filter trekt juist vuil aan, het blijft er als het ware aan plakken, waardoor u steeds eerder de vloer moet schoonmaken.

KRACHTPATSER: DE KERAMISCHE VLOER

Zo’n tegelvloer maakt het leven echt iets makkelijker. Loopt zoonlief met modderschoenen naar binnen? Laat iemand een glas kapot vallen? Een stofzuiger en een dweil eroverheen en u ziet er niets meer van. Geen schade aan de vloer en geen vlekken.

TOP COMBI: VLOERTEGELS EN VLOERVERWARMING

Een ander groot voordeel van een tegelvloer is dat de vloer geschikt is voor vloerverwarming. Dat geeft een aangename warmte in de keuken, en nooit meer koude voeten als u ’s ochtends snel een kop koffie pakt.

VLOERTEGELS IN ELKE STIJL

Vloertegels zijn in veel soorten, stijlen en formaten verkrijgbaar. In de showrooms van Lingen Keramiek vindt u onze uitgebreide collectie. Of u nu op zoek bent naar XL houtlook vloertegels, of een meer klassieke tegel met marmerlook: wij hebben het in huis. Onze adviseurs laten u graag alle mogelijkheden zien.

KEUKENVLOER ASSORTIMENT ONLINE

Voor de mooiste houtlook, betonlook of marmerlook tegelvloeren raden wij u aan naar onze showrooms in Leiden of Capelle aan den IJssel te komen. Een tegelvloer moet je beleven; dat kun je niet bepalen aan de hand van een plaatje online.
Maar voor de eerste oriëntatie kunt u zeker gebruik maken van onze tegelzoekmachine. U kunt dan kiezen uit verschillende soorten ruimtes, maar ook het legpatroon en de voegkleur zijn aan te passen. Zo krijgt u een goede eerste indruk!

Meer inspiratie op Pinterest

Wilt u meer inspiratie online op doen? Meer foto’s bekijken? Kijk dan eens op ons Pinterestborden!

Advies op maat

Valt u net als wij voor een keramische tegelvloer, maar vraagt u zich af hoe u deze het beste kunt toepassen in uw keuken? Kom dan eens langs in een van onze showrooms. Onze adviseurs denken graag met u mee en kunnen u alle opties laten zien.

EEN SPECIFIEKE VRAAG OVER een keramische vloer?

Onze adviseurs staan altijd voor u klaar. Mailt u uw vraag gerust naar één van onze adviseurs via het onderstaande contactformulier.
Wilt u een uitgebreid advies over vloertegels, dan raden wij u aan om via onze receptioniste een afspraak in te laten plannen.

ONZE SHOWROOMS

NIEUWSTE BLOG

contact

  Mijn vraag heeft betrekking op:

  WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

  Mijn vraag is:

  Naam

  E-mail-adres

  Telefoonnummer

  De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.