portugese tegels

portugese tegels:
een prachtige Zuid-Europese sfeer!

U heeft ongetwijfeld weleens gehoord van de benaming Portugese tegels. Portugese tegels geven een prachtige Zuid-Europese sfeer aan de ruimte van uw keuze. De tegels zijn er in vele kleuren, maar het meest kenmerkend zijn de mooie, kleurige decors. Met deze decors kunt u van uw vloer of wand een plaatje maken.

Portugese tegels zijn poreus

Er zit één nadeel aan deze Portugese cementtegels. Op de cementtegels wordt een toplaag van marmerpoeder geperst. Een bekende eigenschap van marmer is dat het poreus is. Dit betekent dat deze tegels extra onderhoud nodig hebben. Met name als u deze in de keuken of badkamer wilt gaan verwerken. Het is belangrijk om ze dan te behandelen met klinkerolie en een goed vlekafstotend product.

MAAK  UW AFSPRAAK

Wilt u een gedegen advies van één van onze tegelspecialisten? Bel dan met onze receptionistes voor het maken van een afspraak.

Geglazuurde Portugese tegels

De nieuwste decortegels in ons assortiment zijn zeker een mooi alternatief voor de poreuze Portugese tegels en geven ook dezelfde warme sfeer aan een ruimte. Het grote voordeel van deze tegels is dat ze geen marmerpoedertoplaag hebben en dus niet poreus zijn. Dit houdt in dat ze makkelijk in onderhoud zijn en dus ook prima te gebruiken in keuken en badkamer!

Portugese tegels
voor keuken en badkamer

Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Wilt u decortegels met verschillende patronen en niet te overheersende kleuren, dan is dat zeker mogelijk. Maar natuurlijk zijn er ook kleurrijke zonnige decortegels.
Wilt u graag het geheel wat strakker, moderner en toch gecombineerd met leuke decors? Zoals u op de foto’s kunt zien zijn ook daar vele mogelijkheden voor.
Bent u bang dat het te druk wordt in de vaak kleine ruimtes als de keuken of de badkamer? Combineer deze decortegels dan met keramische tegels zonder dessin, in een warme naturel tint.

OOK IN ONS
ASSOR­TIMENT

COMBINATIES VAN Decors

Gaat u voor één decor op de vloer of op de wand, of voelt u meer voor een combinatie van verschillende decors? Alles is mogelijk. Door diverse dessins met elkaar te combineren ontstaat een unieke wand of vloer. Zorg er wel voor dat de combinatie van deze keramische tegels qua kleurstelling in elkaars lijn ligt. Zo ontstaat, ondanks de verschillende patronen, toch een mooi geheel. Alsof de tegelmix altijd al zo was bedoeld.

Meer inspiratie op Pinterest

Wilt u meer inspiratie online op doen? Meer foto’s bekijken? Kijk dan eens op ons Pinterestbord!

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

De mogelijkheden met geglazuurde Portugese tegels zijn echt eindeloos. De voorbeelden op deze pagina zijn slechts een kleine greep uit ons uitgebreide assortiment.
Wilt u graag zo’n mooie trendy look creëren? Onze adviseurs denken heel graag met u mee om samen met u het mooist mogelijke ontwerp te realiseren!
Wilt u meer informatie of een ontwerp laten maken? Kom dan eens langs in een van onze showrooms. Onze tegelspecialisten kunnen u alle opties laten zien.

EEN SPECIFIEKE VRAAG OVER portugese tegels?

Onze adviseurs staan altijd voor u klaar. Mailt u uw vraag gerust naar één van onze adviseurs via het onderstaande contactformulier.
Wilt u een uitgebreid advies over geglazuurde Portugese tegels, dan raden wij u aan om via onze receptioniste een afspraak in te laten plannen.

ONZE SHOWROOMS

NIEUWSTE BLOG

contact

  Mijn vraag heeft betrekking op:

  WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

  Mijn vraag is:

  Naam

  E-mail-adres

  Telefoonnummer

  De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.