loader image

Zoek

Epoxyvloeren en stalendeuren

woonkamvloertegels

Epoxyvloeren en stalendeuren

Tegenwoordig kan het steeds gekker. Er zijn op allerlei manieren nieuwe invullingen geven aan het interieur, die voortdurend wisselen. Zo schijnen epoxyvloeren tegenwoordig enorm intrek te zijn. We zullen in dit artikel kijken naar de toepassing van de epoxy als vloerondergrond. Daarna zullen we onze aandacht vestigen op het maken van een stalen deur.

Wat is een epoxyvloer

Epoxy is een kunststof soort, die keihard wordt zodra het in aanraking komt met lucht. Het gieten van een epoxyvloer moet dan ook heel snel gebeuren. Meestal wordt een epoxyvloer plaatsen gedaan door een gespecialiseerd bedrijf gedaan. Dit heeft onder andere te maken dat het snel moet gebeuren. Echter, komt er ook wel een serieuze skill kijken bij het netjes gieten van zo’n vloer. Het mengen van de juist substantie is een lastige klus. Vrijwel alle kleuren zijn namelijk te realiseren. Ook zijn er combinaties met glitter, voorwerpen zoals muntjes; van alles is mogelijk. Dit behoeft wel de expertise van vakmensen. Zeker als het niet de standaard epoxyvloer is, dan is het verstandig om een extern bedrijf in te schakelen.

Hoe een deur te maken van staal

Het maken van een stalen deur klinkt als een heuse klus en wellicht is dat het ook wel. Toch denken we dat de handige doe-het-zelver dit wel in de vingers heeft. Het grote voordeel van zelf een deur maken is dat ie perfect opmaat gemaakt kan worden en dat je het helemaal kunt aanpassen op jouw smaak. Een stalen deur maken vergt zeker wel een hoop tijd, maar de moeite zal het waard zijn, zodra het in zijn schanieren hangt. Wat je wel zeker nodig gaat hebben is een lasapparaat, veel staal, sterke schanieren die het gewicht van de deur kunnen dragen en natuurlijk een goed ontwerp. Veel succes met het maken van je eigen nieuwe deur!

Zoek

Super ervaring

meneer rishi heeft ons super goed geholpen , tijd aan ons kunnen besteden en ons advies en tips. Ik kom hier zeker ooit in de toekomst terug als het nodig is.
- Den haag

Experts - goede planners - kortom prima ervaring met Lingen

Na hele kleine "hobbeltjes" in het begin zijn deze helemaal verdwenen nadat we gezien en ervaren hebben dat de planning en uitvoering gewoonweg super was. 100% gegaan volgens planning, vriendelijke mensen die expert zijn in wat ze moesten doen en dus heel tevreden met onze nieuwe vloer, met vloerverwarming. Complimenten alom gekregen voor de mooie vloer van keramische tegels. Gezien feit dat we een heel oud huis hebben was het voor Lingen een uitdaging maar, dat is goed gekomen hoor!!! Nou en of!! Jeroen Poldervaart had alles goed onder controle... top!
- Oud-Beijerland

Van A tot Z een top bedrijf met top mensen.

Onze aanbevolen tegel leverancier van onze bouwer Lithos. de adviseur heeft ons geholpen met de keuzes en advies. De uitvoerder een duizendpoot die alles perfect gepland en georganiseerd heeft. De projectbegeleider die de een extra steun was om alles vlekkeloos te laten verlopen. Al met al een top prestatie met een top resultaat.
- Maassluis

Zoveel enthousiasme

Binnenkomst bij Lingen was al goed. Na kop goede koffie, werden we ontvangen door de adviseur. Hij was open en eerlijk en heeft ons alle ins and outs van het tegelwerk laten weten en zien. Uiteindelijk hebben we vijf uur gezeten en zijn naar huis gegaan met badkamer en toilet tegels en een vloer. Wat en genot dat nog de tijd wordt genomen voor een goed advies en ondanks dat het een project, het gesprek niet werd afgeraffeld. Van Lingen is niet de goedkoopste maar dat maken ze meer dan goed met de adviseur. Van Lingen ziet ons snel weer terug.
- Rijswijk

super ervaar en vriendelijk adviseur.

Ik was echt goed ontvangen en ik kreeg alle help die ik nodig had. Zeer zeer tevreden en echt een aanrader.
- Leiden

Afspraak maken >