Epoxyvloeren en stalendeuren

woonkamvloertegels

Epoxyvloeren en stalendeuren

Tegenwoordig kan het steeds gekker. Er zijn op allerlei manieren nieuwe invullingen geven aan het interieur, die voortdurend wisselen. Zo schijnen epoxyvloeren tegenwoordig enorm intrek te zijn. We zullen in dit artikel kijken naar de toepassing van de epoxy als vloerondergrond. Daarna zullen we onze aandacht vestigen op het maken van een stalen deur.

Wat is een epoxyvloer

Epoxy is een kunststof soort, die keihard wordt zodra het in aanraking komt met lucht. Het gieten van een epoxyvloer moet dan ook heel snel gebeuren. Meestal wordt een epoxyvloer plaatsen gedaan door een gespecialiseerd bedrijf gedaan. Dit heeft onder andere te maken dat het snel moet gebeuren. Echter, komt er ook wel een serieuze skill kijken bij het netjes gieten van zo’n vloer. Het mengen van de juist substantie is een lastige klus. Vrijwel alle kleuren zijn namelijk te realiseren. Ook zijn er combinaties met glitter, voorwerpen zoals muntjes; van alles is mogelijk. Dit behoeft wel de expertise van vakmensen. Zeker als het niet de standaard epoxyvloer is, dan is het verstandig om een extern bedrijf in te schakelen.

Hoe een deur te maken van staal

Het maken van een stalen deur klinkt als een heuse klus en wellicht is dat het ook wel. Toch denken we dat de handige doe-het-zelver dit wel in de vingers heeft. Het grote voordeel van zelf een deur maken is dat ie perfect opmaat gemaakt kan worden en dat je het helemaal kunt aanpassen op jouw smaak. Een stalen deur maken vergt zeker wel een hoop tijd, maar de moeite zal het waard zijn, zodra het in zijn schanieren hangt. Wat je wel zeker nodig gaat hebben is een lasapparaat, veel staal, sterke schanieren die het gewicht van de deur kunnen dragen en natuurlijk een goed ontwerp. Veel succes met het maken van je eigen nieuwe deur!

keramische tegels

nieuwste blogs

terrazzo tegels keramisch

Keramische terrazzo tegels

De terrazzo-look is helemaal terug in huis. Of u nu van een vleugje nostalgie in huis houdt of juist een moderne uitstraling aan het interieur wil geven, met deze tegel kunt u alle kanten op.

Lees verder »
kleurrijke tegels

Trendkleuren 2022: van vloer tot wand

De trendkleuren voor 2022 bestaan uit rustige natuurtinten, zoals groen-, blauw- en zandtinten. Nieuw zijn kleuren als geel, koraal en (zacht)roze. Leuk, maar hoe past u dit palet toe in huis en welke kleuren gebruikt u om de gewenste sfeer sterk neer te zetten?

Lees verder »
3d tegels badkamer

3D tegels

De mogelijkheden met 3D tegels zijn echt eindeloos! Keramische reliëftegels zijn uitermate geschikt voor bv. de badkamer. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Lees verder »

super

Op nazorg en garantie kan ik geen oordeel geven want een en ander is nog niet gelegd.
- Hendrik Ido Ambacht

Zeer klantvriendelijk geholpen.

goed ontvangen en professioneel voorgelicht en voldaan aan onze wensen.
- Hellevoetsluis

Behulpzaam, veel keus en mooie showroom

Prima geholpen! Er werd goed meegedacht. Prettige communicatie. Ik was weer zo’n klant die het liever gister dan vandaag geleverd had en daar hebben ze hun uiterste best voor gedaan en is uiteindelijk gelukt. Ik ben erg blij met mijn mooie nieuwe tegelvloer!
- Leiden

vriendelijke, behulpzame medewerkers

Prima ervaring met Lingen Keramiek. Van vloeren tot aan kasten, heel veel is mogelijk. Na het eerste adviesgesprek zijn we nog enkele keren teruggeweest om wat wijzigingen aan te brengen in hetgeen wij besteld hadden en dat was allemaal geen enkel probleem. De medewerkers zijn ter zake kundig en nemen alle tijd om je goed te informeren en te adviseren. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
- Purmerend

Badkamer en wc zeer mooi betegeld!

Voor mijn wc had ik best een moeilijk patroon met 6 verschillende kleuren tegels random door elkaar. Maar het effect is exact hetzelfde geworden als op de foto die heb verstuurd. Fantastisch betegeld! Mijn complimenten!
- Den Haag