Picture
     
Trendy badkamertegels

Trendy badkamertegels

De badkamer is de plek in huis voor ontspanning en tot jezelf komen, het is dan ook belangrijk om aandacht te besteden aan deze ruimte. Bent u van plan om binnenkort uw badkamer te verbouwen? Badkamertegels zijn een een groot onderdeel van de ambiance van een badkamer, de juiste tegels stralen uw persoonlijke stijl uit. Wij zetten de nieuwste en hipste badkamertegel trends voor u op een rij.

The bigger, the better

Grote tegels geven je badkamer een strakke en moderne uitstraling en zijn makkelijker schoon te houden. De betaalbaarheid maakt de tegels nog populairder, zeker als u een grote badkamer hebt. Tegels groter dan 60cm bij 60cm, geven een optisch ruimtelijk gevoel. Een groot voordeel van grote tegels is dat voegwerk minder tijd kost.

Beton, de industriële look

Betonnen tegels geven een robuuste, stoere en industriële stijl aan uw badkamer. De betontegel zijn echter niet echt gemaakt van beton, maar keramisch. De tegels zijn weerbaar, vlekken en beschadigingen maken geen kans. Naast grijs of antraciet kan je ook betontegels met warmere kleurtinten nemen.

Hexagon vorm tegels

Geef uw badkamer een unieke look met tegels in hexagon vorm. Hexagon is een zeshoekige vorm, dat bij tegels zorgt voor een abstract, speels en uniek resultaat. Deze unieke badkamertegel is verkrijgbaar in alle soorten en maten. Omdat de hexagon vorm, druk kan ogen, raden wij aan om grotere tegels te nemen, zodat het meer rustiger oogt.

Fish scale tegels

Deze zeemeermin tegel heeft de vorm van vissen schubben. Uw badkamer transformeert met Fish Scale tegels naar een Marokkaanse Hammam. Prachtige kleuren voor deze tegels zijn wit of zeeblauw.

Houten tegel

Wanneer u een badkamer betreed met houtlook tegels, krijg je het gevoel, alsof u zich in een blokhut in Zweden begeeft. Deze tegel geeft een warme sfeer, aan je badkamer. Hout is natuurlijk niet mogelijk in een badkamer, maar houtlook tegels geven de voordelen van keramische tegels, maar het ziet eruit als hout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


8,4 166