loader image

Zoek

Visschub tegels: trendy eyecatcher!

visschub tegels, fish scale tegels

Visschub tegels

De allernieuwste trend op het gebied van tegels heeft vele namen: visschub tegels, fish scale tegels of zelfs mermaid tegels. Maar het zijn in ieder geval tegels als schubben!

Deze keramische wandtegeltjes zijn geïnspireerd op de handgemaakte Marokkaanse tegeltjes. De handgemaakte Marokkaanse “zelliges” zijn niet helemaal vet- en vochtbestendig. Onze keramische visschub tegeltjes zijn dat wel: ideaal dus voor op de keukenwand of in vochtige ruimtes.

Trendy eyecatcher

Keramische visschub tegeltjes in mooie kleuren zijn een duidelijke trend voor 2019. Ze worden meestal geplaatst als eyecatcher in de badkamer, het toilet of in de keuken.
Als u een witte visschub tegel gebruikt dan zorgt dat voor wat meer spanning dan op een standaard witte muur, maar ook in andere kleuren komen deze tegels heel mooi tot hun recht.

Originele ontwerpen te over!

Wat ook heel mooi is, is een wand vol met visschub tegeltjes, maar daar een band van een andere kleur visschub tegeltjes te maken. Dan krijg je als het ware een lambrisering. Of wissel zelfs af met drie verschillende kleuren!

visschub tegels, fish scale tegels

De visschub tegeltjes met een licht parelmoerglans geven een subtiele glinstering aan uw wand. Zo lijken het inderdaad een soort zeemeerminnenstaarten.

visschub tegels, fish scale tegels

Visschub wandtegels

Visschub tegels voldoen niet aan onze kwaliteitseisen om door te kunnen gaan als vloertegels; ze zijn er niet stevig genoeg voor.
Op deze pagina ziet u een selectie van de visschubtegels die wij in ons assortiment hebben. Wij laten u ze graag zien en denken graag mee in de mooiste ontwerpen.

Zoek

Super ervaring

meneer rishi heeft ons super goed geholpen , tijd aan ons kunnen besteden en ons advies en tips. Ik kom hier zeker ooit in de toekomst terug als het nodig is.
- Den haag

Experts - goede planners - kortom prima ervaring met Lingen

Na hele kleine "hobbeltjes" in het begin zijn deze helemaal verdwenen nadat we gezien en ervaren hebben dat de planning en uitvoering gewoonweg super was. 100% gegaan volgens planning, vriendelijke mensen die expert zijn in wat ze moesten doen en dus heel tevreden met onze nieuwe vloer, met vloerverwarming. Complimenten alom gekregen voor de mooie vloer van keramische tegels. Gezien feit dat we een heel oud huis hebben was het voor Lingen een uitdaging maar, dat is goed gekomen hoor!!! Nou en of!! Jeroen Poldervaart had alles goed onder controle... top!
- Oud-Beijerland

Van A tot Z een top bedrijf met top mensen.

Onze aanbevolen tegel leverancier van onze bouwer Lithos. de adviseur heeft ons geholpen met de keuzes en advies. De uitvoerder een duizendpoot die alles perfect gepland en georganiseerd heeft. De projectbegeleider die de een extra steun was om alles vlekkeloos te laten verlopen. Al met al een top prestatie met een top resultaat.
- Maassluis

Zoveel enthousiasme

Binnenkomst bij Lingen was al goed. Na kop goede koffie, werden we ontvangen door de adviseur. Hij was open en eerlijk en heeft ons alle ins and outs van het tegelwerk laten weten en zien. Uiteindelijk hebben we vijf uur gezeten en zijn naar huis gegaan met badkamer en toilet tegels en een vloer. Wat en genot dat nog de tijd wordt genomen voor een goed advies en ondanks dat het een project, het gesprek niet werd afgeraffeld. Van Lingen is niet de goedkoopste maar dat maken ze meer dan goed met de adviseur. Van Lingen ziet ons snel weer terug.
- Rijswijk

super ervaar en vriendelijk adviseur.

Ik was echt goed ontvangen en ik kreeg alle help die ik nodig had. Zeer zeer tevreden en echt een aanrader.
- Leiden

Afspraak maken >