Picture
     
3D tegels

3D tegels: creëer een trendy look!

3D tegels, ook wel reliëftegels genoemd, zijn decortegels voor op de wand; de trend van nu! Met dit soort tegels kunt u de ideale sfeer creëren die u voor ogen heeft. Wanneer u hierop een stijlvolle sfeerverlichting projecteert, wordt het 3D-patroon extra geaccentueerd door het schaduweffect.

Deze keramische 3D-tegels zijn uitermate geschikt voor de badkamer. Door het creëren van een accentwand krijgt uw badkamer de uitstraling die u zoekt. Ook in het toilet kunt u deze 3D-tegels gebruiken om uw toilet sfeervol te maken.
De keuze in 3D-tegels is zo groot, stijlvol en uniek, dat u zich niet alleen tot de sanitaire ruimtes hoeft te beperken. U kunt met deze decortegels een echte eyecatcher maken in iedere ruimte. Denk hier bijvoorbeeld aan een wand in de hal, keuken of in de slaapkamer. Deze 3D-tegels zijn ook in groot formaat verkrijgbaar en worden steeds vaker toegepast als “keramisch behang” in de woonkamer op de ombouw van een openhaard of om een mooie accentwand te creëeren.
Ter inspiratie treft u hierbij ook een aantal foto’s aan van deze nieuwe trend!

De uitstraling van natuursteen met 3D tegels

3d tegels

Deze “natuursteenlook” tegels zie je vaak in wellness centra. Op deze manier creëert u in uw badkamer de sfeer van een wellnessruimte. Deze decortegels worden tegenwoordig ook veel op de ombouw van een openhaard verwerkt om zo een extra accent te geven. Belangrijk is het om dit type 3D tegels in wildverband te verwerken. Kunt u zich al voorstellen: na een dag vol activiteiten lekker relaxen in een rustige omgeving!

3D tegels met de uitstraling van koper of zilver

3d tegels 3d tegels

Houdt u van bling-bling, een beetje over de top? Ook daar hebben we speciale reliëftegels voor.
Het bijzondere aan deze decortegels is dat wanneer u langs dit soort wanden loopt, het patroon en dekleurschakering steeds veranderen onder invloed van de lichtinval. Dit geeft een prachtig effect.
Een beetje gewaagd maar wel héél bijzonder.

3D mozaïek

Deze tegels hebben de uitstraling van mozaïek, maar door het effect van het reliëf zal er meer diepte aan de wand gegeven worden, maar het oogt toch rustiger dan bij het originele mozaïek. Dit komt omdat niet ieder “steentje” apart gevoegd hoeft te worden, daardoor creëer je meer rust. Ook praktisch heeft dit voordelen.

3d tegels

 

Keramisch behang

3d tegels
Steeds vaker worden er decortegels verwerkt op bepaalde wanden in de woonkamer of slaapkamer of in grote commerciële ruimtes om opvallende accenten aan te brengen. Met groot formaat reliëf-/decortegels wordt een mooie eyecatcher gemaakt, wat vaak ook zorgt voor een zeer ruimtelijk effect . Afhankelijk van het patroon worden deze tegels staand of liggend verwerkt.
Een complete wand met deze decortegels oogt als een wand met behang. Vandaar de benaming ‘keramisch behang’.

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden met 3D tegels zijn echt eindeloos. De voorbeelden hierboven zijn slechts een kleine greep uit ons uitgebreide assortiment. Wilt u graag zo’n mooie trendy look creëren? Onze adviseurs denken heel graag met u mee om samen met u het mooist mogelijke ontwerp te realiseren!
Voor meer inspiratie verwijzen wij u ook graag naar ons Pinterest bord.
Wilt u meer informatie of een ontwerp laten maken? Dan nodigen wij u graag uit om online bij ons een afspraak in te plannen.

3d tegels

2 reacties op: 3D tegels

 1. Claudia - De Horeca Fabriek schreef:

  Beste,

  Voor een project zijn wij opzoek naar 3D tegels in de vorm van een schelp. Ik zou graag een voorbeeld afbeelding willen sturen zodat jullie zien wat ik bedoel. Kunnen jullie mij terug mailen?

  1. Heidi schreef:

   Ha Claudia,

   dank je wel voor je bericht, wij nemen contact met je op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


8,4 166