wood panels

Van heel strak
tot juist heel natuurlijk!

Haal de natuur in huis
met wood panels

Of u nu een industrieel of een landelijk interieur heeft: met wood panels krijgt u een luxe eyecatcher in uw woonkamer, slaapkamer of andere ruimte. Voor iedere stijl zijn er mooie wood panels verkrijgbaar. Van heel strak tot juist heel natuurlijk!

Duurzaam, uniek en sfeervol

Ieder stukje wood panel is uniek. Het 200 jaren oude hout komt uit Indonesië waar het gebruikt is geweest in oude schepen en boerenschuren. Door het teakhout te recyclen hoeven er geen bomen gekapt te worden. Uw luxe eyecatcher is dus niet alleen sfeervol, maar ook duurzaam.

MAAK  UW AFSPRAAK

Wilt u een gedegen advies van één van onze specialisten? Bel dan met onze receptionistes voor het maken van een afspraak.

combinaties met
wood panels

Wood panels komen tot hun recht in iedere interieurstijl. Heeft u een industriële sfeer in uw huis? Combineer de wood panels dan met metaal, in bijvoorbeeld de poten van de kasten of tafels.
Wilt u juist een landelijke sfeer? Combineer de wood panels dan met zachte materialen: luxe warme gordijnen of vachtjes.

verbeter de akoestiek
met wood panels

Hout absorbeert geluid, helemaal als er veel reliëf of dimensies in zitten. Wood panels zijn dé oplossing als u een ruimte heeft waarin de akoestiek verbeterd moet worden.
Ook als u last heeft van holle klanken in bijvoorbeeld uw woonkamer, zal dat flink verminderd worden zodra de wood panels geplaatst zijn.

Zelf aanbrengen

Door middel van een interlocksysteem passen de losse wood panels naadloos in elkaar waardoor het er uit ziet als één geheel. De panelen zijn licht van gewicht; hierdoor zijn ze met behulp van montagekit op iedere ondergrond te monteren. Bij een klein oppervlakte is dit heel goed zelf te doen!

Als u de wood panels zelf gaat monteren adviseren wij u om de panelen minstens een week te laten acclimatiseren in de ruimte waarin ze ook geplaatst gaan worden. Daarnaast is het onze ervaring dat het effect het mooiste is als de wand waarop de panelen geplaatst gaan worden eerst zwart geverfd is.
En voor de grotere oppervlakten willen we u nog als tip meegeven om alle dozen te openen en de panelen gemengd te verwerken.

of laten monteren!

Bij de grotere oppervlakten – zoals een hele muur – of bij schuine wanden, raden wij het aan het door onze specialisten te laten monteren. Als er in het begin een foutje gemaakt wordt, kan dit er voor zorgen dat de hele muur scheef lijkt te lopen.

De wood panels hoeven niet meer gehandeld of geïmpregneerd te worden. Houd er wel rekening mee dat als de panelen in direct zonlicht geplaatst worden, deze hierdoor op termijn kunnen verkleuren.

assortiment
wood panels

Meer dan 20 verschillende soorten wood panels bieden wij u. In diverse patronen en uitvoeringen; voor ieder wat wils.
De grovere soorten, met heel veel diepteverschillen er in, staan geweldig in de industriële interieurs. Voor de zachtere sferen zijn er veel wat meer subtiele varianten. Of zelfs heuse boomstammetjes waarmee u een sfeer neerzet van een buitenhuis in het bos!

kom het ervaren in onze showrooms

Plaatjes op een website geven een goed eerste beeld van producten. Maar zeg nu zelf: een product als dit, dat moet u voelen! We verwelkomen u dan ook graag in onze showrooms in Leiden en Capelle aan den IJssel. Wilt u een goed en praktisch advies hebben over het toepassen van wood panels op grotere oppervlakte, dan raden wij u aan een afspraak in te plannen met één van onze specialisten.

contact

  Mijn vraag heeft betrekking op:

  WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

  Mijn vraag is:

  Naam

  E-mail-adres

  Telefoonnummer

  De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement

  keramische tegels