Stijlstudio atelier

Een rustige natuurlijke omgeving, maar wel met een liefde voor design.

Licht, modern en ruimtelijk. Weinig frutsels maar wel moderne kunst aan de muur...

ATELIER

uw atelier stijl

De woningen in Atelier stijl zijn vaak licht en modern en u houdt niet van een volle ruimte. De lichte kleuren in wit of crème en pasteltinten worden afgewisseld met sterke kleuren geel, rood of blauw. Je ziet er zo weinig mogelijk frutsels en drukke prints, behalve in moderne kunst aan de muur.
Deze stijl is in Scandinavië nog altijd razend populair, het past daar in de rustige natuurlijke omgeving, maar wel met een liefde voor design.

lichte tinten

In de stijlstudio Atelier in de showroom ziet u licht grijze tinten als het om betonlook tegels gaat. Lichte en gladde versies van de houtlook tegel

 

 

 

 

De mooiste tegels voor de atelier stijl

De neutrale tegels in zandkleuren. Op de wanden zijn de hexagon tegels in zwart of wit heel trendy. En durf de voeg dan eens tegengesteld te kiezen!

Inspiratie in de showroom in leiden

Wij nodigen u van harte uit deze stijl te komen ervaren in onze showroom in Leiden. Als u online een afspraak inplant, staat één van onze adviseurs voor u klaar.

Als u in onze showroom in Leiden binnenkomt, loopt u als eerste over de middenboulevard. Hier kunt u al heel veel verschillende type vloeren ontdekken. Aan weerskanten van de middenboulevard zijn studio’s ingericht per stijl, maar ook per merk. Zo kunt u heel goed ervaren welke stijl of welk merk u als het meest prettig ervaart. 
De merken die wij in huis hebben zijn o.a. Piet Boon, VT Wonen, Venis en Motto by Mosa. 
De stijlen die wij u presenteren in de stijlstudio’s zijn Atelier, Villa, Lodge en Loft.

contact

Naam (verplicht)

Email-adres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Ik wil graag meer informatie over: (verplicht)

WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

Aanvullende informatie: (optioneel)

De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.

Afspraak maken >