schoonloopmatten en droogloopmatten

Dé oplossing voor het binnenlopen van vuil en vocht, denk aan natte, zanderige schoenen, is een goede schoonloopmat! Daarom heeft Lingen Keramiek het assortiment uitgebreid met mooie en modieuze schoonloopmatten.

De meest optimale entreemat

We herkennen allemaal wel de ergernissen als mensen bij u binnen komen met natte schoenen of nog erger met vuile schoenen. Helemaal als u net de vloer gedweild heeft. Naast dat de vloer dan weer een dweilbeurt nodig heeft, geven vooral de zandkorrels die naar binnen worden gelopen ook nog kans op krassen op uw vloer. Vooral bij PVC-, laminaat– en houten vloeren, is dit een veelvoorkomend probleem, maar ook bij uw mooie marmervloer kunnen deze zandkorrels voor krasvorming zorgen.

 

schoonloopmatten

Dé oplossing is een goede en functionele schoonloopmat.

Onze schoonloopmatten en droogloopmatten stoppen op een esthetisch verantwoorde manier effectief inloopvuil en inloopvocht.
De matten zijn gemaakt van deels gerecyclede nylon schraapgarens. Deze grove garens zorgen voor een extra borsteleffect, zodat vuil en vocht niet verder in de hal verspreid worden. Uw vloer zal hierdoor schoner blijven en wat wellicht nog wel veel belangrijker is, langer meegaan.
Het schoonlooptapijt waarvan onze matten worden gemaakt wordt ook veel gebruikt in kantoren en winkels en kan wel tot 5kg vuil en 6l vocht per vierkante meter opnemen zonder dat dit zichtbaar is.

Tip! Leg uw droogloopmat of schoonloopmat...

Wij adviseren altijd om de entreemat ín de vloer te leggen d.m.v. een uitsparing, en dus niet los op vloer. Als u de mat los op de vloer legt, kan deze gaan schuiven en opkrullen. Ook kan het voorkomen dat de vloer onder de mat niet mee kleurt met de vloer buiten de mat omdat dit deel niet de invloed van het UV-licht ondergaat. Als u dan ooit de mat zou willen vervangen voor een kleiner formaat, wordt die verkleuring zichtbaar.

Collectie

De collectie bestaat uit tien eigentijdse en frisse kleuren, die zo zijn samengesteld dat vuil en vocht niet snel zichtbaar zijn. Het dessin is richtingloos. Mocht u een grote inloopmat nodig hebben waarbij 2 of meer banen schoonloopmat naast elkaar gelegd moeten worden, dan is dat geen probleem. U kunt ze vrijwel naadloos naast elkaar leggen.

Alle voordelen op een rij

 • Slijtvast
 • Kostenbesparend
 • Binnenklimaat verbeterend
 • Geluidsreducerend
 • Brandveilig
 • Veiligheid & antislip
 • Anti-statisch
 • Geschikt op vloerverwarming
 • Duurzame oplossing (5 jaar garantie tegen slijtage)

Onderhoud entreemat

Uw schoonloopmat of droogloopmat kunt u het beste onderhouden door regelmatig de mat met de borstelstofzuiger te stofzuigen. Op deze manier wordt het losse vuil uit de pool gezogen en wordt deze ook gelijk ‘opgeborsteld’.

Het leggen van de entreemat

Wij geven 5 jaar garantie tegen slijtage als u de specifieke leginstructies volgt. Natuurlijk ontvangt u deze van ons. 

contact

  Mijn vraag heeft betrekking op:

  WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

  Mijn vraag is:

  Naam

  E-mail-adres

  Telefoonnummer

  u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement

  keramische tegels