loader image

Zoek

Piet Boon by Douglas & Jones

piet boon tegels

Piet Boon tegels by Douglas & Jones

Verrassende combinaties in hoogwaardige details, proporties en afwerking, maken elke ruimte stijlvol en uniek. Keer op keer een bijzondere beleving. En vanaf nu, spraakmakend en sfeervol gepresenteerd, te beleven in onze showrooms.

Lingen Keramiek: dedicated dealer van Piet Boon by Douglas & Jones

Internationaal gerenommeerd design studio Studio Piet Boon heeft met trots haar tegelcollectie, Piet Boon by Douglas & Jones, geïntroduceerd. De collectie is het resultaat van het kenmerkende creatieve handschrift van de Studio Piet Boon en de gedegen ervaring van Douglas & Jones met de productie van keramische tegels.
Het kenmerkende ingetogen kleurenpalet evenals de duurzame materialen in combinatie met de bewezen praktische eigenschappen van keramiek en natuursteen, maken van deze collectie een waardevolle toevoeging aan uw interieur.

Designed to last

Wanden en vloeren vormen de basis van elk interieur. Tegels vormen daarbij een onderscheidende rol. De Piet Boon by Douglas & Jones collectie is ontstaan vanuit de behoefte om de beleving in wand- en vloerbekleding te vernieuwen en verrijken. Ontworpen vanuit de filosofie van het balanceren van functionaliteit, esthetiek en individualiteit, vormt de collectie een harmonieus geheel. Natuurlijke materialen met verschillende texturen en een ingetogen kleurenpalet voorzien elk oppervlak van een uniek tijdloos karakter.

Bekijk de volledige collectie

De tijdloze collectie is opgebouwd uit acht bijzondere series. Elke tegelserie kenmerkt zich door haar eigenschappen in materiaal, afwerking, kleurenpalet, formaat en textuur. De tegels kunnen zo wel los als in combinatie met elkaar toegepast worden.

houtlook tegels

Bekijk hier ons Pinterestbord over de Piet Boon by Douglas & Jones collectie.

Beleef het zelf..!

In onze showrooms in Capelle aan den IJssel en Leiden staat deze mooie collectie in zijn geheel gepresenteerd. Hier kunt u naar hartelust de verschillende tegels zien, combineren en vooral voelen..!
Wij voorzien u graag van goed advies, toegepast op uw specifieke situatie. Wij raden u aan om online een afspraak in te plannen zodat wij alle tijd voor u kunnen nemen.
Graag tot ziens in onze showroom!

Zoek

Super ervaring

meneer rishi heeft ons super goed geholpen , tijd aan ons kunnen besteden en ons advies en tips. Ik kom hier zeker ooit in de toekomst terug als het nodig is.
- Den haag

Experts - goede planners - kortom prima ervaring met Lingen

Na hele kleine "hobbeltjes" in het begin zijn deze helemaal verdwenen nadat we gezien en ervaren hebben dat de planning en uitvoering gewoonweg super was. 100% gegaan volgens planning, vriendelijke mensen die expert zijn in wat ze moesten doen en dus heel tevreden met onze nieuwe vloer, met vloerverwarming. Complimenten alom gekregen voor de mooie vloer van keramische tegels. Gezien feit dat we een heel oud huis hebben was het voor Lingen een uitdaging maar, dat is goed gekomen hoor!!! Nou en of!! Jeroen Poldervaart had alles goed onder controle... top!
- Oud-Beijerland

Van A tot Z een top bedrijf met top mensen.

Onze aanbevolen tegel leverancier van onze bouwer Lithos. de adviseur heeft ons geholpen met de keuzes en advies. De uitvoerder een duizendpoot die alles perfect gepland en georganiseerd heeft. De projectbegeleider die de een extra steun was om alles vlekkeloos te laten verlopen. Al met al een top prestatie met een top resultaat.
- Maassluis

Zoveel enthousiasme

Binnenkomst bij Lingen was al goed. Na kop goede koffie, werden we ontvangen door de adviseur. Hij was open en eerlijk en heeft ons alle ins and outs van het tegelwerk laten weten en zien. Uiteindelijk hebben we vijf uur gezeten en zijn naar huis gegaan met badkamer en toilet tegels en een vloer. Wat en genot dat nog de tijd wordt genomen voor een goed advies en ondanks dat het een project, het gesprek niet werd afgeraffeld. Van Lingen is niet de goedkoopste maar dat maken ze meer dan goed met de adviseur. Van Lingen ziet ons snel weer terug.
- Rijswijk

super ervaar en vriendelijk adviseur.

Ik was echt goed ontvangen en ik kreeg alle help die ik nodig had. Zeer zeer tevreden en echt een aanrader.
- Leiden

Afspraak maken >