Picture
     
Projecten

Schoonmaakadvies

Aanbevolen reinigingsmiddelen voor onderhoud van het tegelwerk in badkamer en toilet in uw nieuwbouwwoning:

Fabrikant: Möller Stone care

Bouwreiniging:
R59 voor het verwijderen van de cementsluier van zowel wand- als vloertegels.

De cementsluierverwijderaar dient volgens de door de fabrikant van het reinigingsmiddel aangegeven mengverhouding te worden toegepast. Na het aanbrengen op de vloer, deze licht opschrobben en volgens voorschrift laten inwerken. Vervolgens nogmaals licht opschrobben en naspoelen met ruim en voldoende schoon water, dus regelmatig verversen.
Een niet volledig verwijderde cementsluier trekt vuil aan en maakt een tegel moeilijk reinigbaar!

Bescherming voeg:
Met betrekking tot de voeg dient opgemerkt te worden dat het een aanbeveling is om voorafgaand aan de behandeling met een zuurhoudend product, zoals een cementsluierverwijderaar, de vloer zodanig nat te maken dat de voeg verzadigd is met water. Dit beschermt de voeg tegen aantasting door het zure reinigingsmiddel.

Opmerking:
Bij toepassing van zuurhoudende reinigingsmiddelen, zoals cementsluierverwijderaar, dient men er zeker van te zijn dat de te reinigen oppervlakken tegen zuur bestand zijn (bv. Voeg, decoratieve elementen zoals strips van natuursteen of rvs). Kijk uit met spetters op bijv. kranen en douchedeuren.

Reiniging algemeen:
R57 voor de periodieke reiniging van wand- en vloertegels en in lagere concentratie voor het dagelijks onderhoud van de wandtegels.
Voorzichtig met onverdunde R57 op gevoelige oppervlakken, zoals gepolijst- geglazuurd hout, verschillende kunststoffen, verfde- gelakte oppervlakken e.d. Spetters direct afspoelen. In geval van twijfel R57 eerst op een onopvallende plek uitproberen. Bevat tensides, oplosmiddel, geurmiddel.

Mocht u na verloop van tijd toch wat kalkaanslag op uw tegelwerk hebben of wilt u graag uw voegen schoonmaken dan adviseren wij u om R58 te gebruiken. Het voordeel van dit middel is dat het gebruiksklaar is. U hoeft het niet meer te mengen met water. U kunt hiervoor ook de R59 gebruiken. (de R59 wel verdunnen met water)

Alle genoemde producten en artikelen zijn bij ons in de showroom verkrijgbaar.
Etiketten vooraf goed doorlezen. In geval van twijfel altijd het betreffende product op een onopvallende plaats uittesten. Deze informatie hebben wij met zorg samengesteld, wij kunnen echter geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele nadelige gevolgen bij het gebruik ervan.

 


8,3 119