Picture
     
Plinten

Tegelplinten voor een ruimtelijk effect

Tegelplinten zijn niet alleen een heel fraaie afwerking van uw tegelvoer, doordat de plinten letterlijk een verlengde zijn van uw vloer zorgen ze er ook voor dat de kamer ruimtelijker lijkt dan hij daadwerkelijk is. De tegelplinten worden gemaakt van dezelfde tegels en in dezelfde kleur als de vloer. Dit zorgt voor een rustige, luxe uitstraling.

tegelplinten

Verschillende afmetingen

Bij de meeste vloertegels worden vanuit de fabriek bijpassende plinten gemaakt. Vaak in meerdere afmetingen, zodat u de afmeting van de plint kunt kiezen bij de afmeting van de vloertegels.

Op maat gemaakte tegelplinten

Heeft de door u gekozen vloertegel geen bijpassende plint, of gaat uw voorkeur uit naar een andere afmeting? Dan kunt u de plinten laten maken uit de vloertegels zelf. U kunt in dit geval zelf de plinthoogte bepalen en de gewenste afwerking. Nadat de plinten gezaagd zijn uit de extra vloertegels worden ze aan de bovenzijde kwartrond afgewerkt.
Daarna wordt de bovenkant gepolijst en indien nodig op kleur gespoten zodat de tegelplinten een fraaie en perfecte uitstraling krijgen.
We kunnen de plinten ook achteraf nog voor u laten maken. Heeft u tegels over en wilt u daarvan tegelplinten laten maken? Bel ons of kom langs in onze showrooms in Capelle aan den IJssel of Leiden en wij zorgen ervoor dat uw vloer straks perfect is afgewerkt.

Levering en montage

De plinten kunnen los geleverd worden, of door Lingen Keramiek worden aangebracht en afgekit. De levertijd van de tegelplinten bedraagt 2 weken.


8,4 166