Picture
     
Plinten

Tegelplinten creëren rust en ruimte

Door tegelplinten te gebruiken creëert u de illusie dat de tegelvloer in uw woonkamer groter lijkt omdat de plinttegels een verlengde zijn van uw tegelvloer. De tegelplinten worden gemaakt van dezelfde tegels en in dezelfde kleur. Dit zorgt voor een rustige uitstraling.
Bij de meeste vloertegels wordt vanuit de fabriek een bijpassende plint gemaakt. Vaak in meerdere afmetingen, zodat u de afmeting van de plint kunt kiezen bij de afmeting van de vloertegels.

Tegelplinten laten maken, tegelplint

Plinten laten maken

Het is ook mogelijk om plinten te laten maken uit de door u gekozen vloertegels. Soms maakt de fabriek geen bijpassende plint of wenst u de plint in een andere afmeting dan de fabriek kan leveren. Als de plinten gemaakt moeten worden, dan worden er extra tegels besteld, waaruit de plinten dan gemaakt worden. U kunt in dit geval zelf de plinthoogte bepalen en de gewenste afwerking. De plinten worden gezaagd uit de vloertegels.
Nadat de plinttegels zijn gezaagd worden ze en aan de bovenzijde kwartrond afgewerkt.
Daarna wordt de bovenkant gepolijst en indien nodig op kleur gespoten zodat ze een fraai en perfecte uitstraling krijgen. We kunnen de plinten ook achteraf voor u laten maken. Heeft u nog tegels over en wilt u daarvan tegelplinten laten maken bel ons of kom langs en wij zorgen ervoor dat uw vloer straks perfect is afgewerkt.

De plinten kunnen los geleverd worden, indien gewenst kan Lingen Keramiek de plinten ook voor u aanbrengen en afkitten. De levertijd bedraagt 2 weken.


8,4 159