Picture
     
Badkamertegels

Badkamertegels

Onze filosofie is dat een tegel slechts een halffabricaat is. Het gaat om de combinaties die u ermee kunt maken. De kracht van keramische tegels is dat de uitstraling en sfeer voor iedereen en in iedere smaak te maken is.
Lingen Keramiek biedt u een ruim assortiment met meer dan 2.000 verschillende wand- en vloertegels aan van alle toonaangevende merken zoals bv. Mosa, Venis, Villeroy & Boch en Marazzi. Aan u en ons de uitdaging om uit al dit moois uw juiste sfeer te creëren!

Eindeloze mogelijkheden

Bekijk eens onze stijlwijzers op deze site, zo krijgt u al een indicatie van wat er allemaal mogelijk is. Naast dat de wandtegels in de badkamer te gebruiken zijn, zijn deze uiteraard ook van toepassing in uw keuken.
Laat u goed adviseren door onze tegeladviseurs en maak uw keuze uit de talloze formaten tegels, striptegels, decortegels, mozaïek en vloertegels van hoge kwaliteit!

Showrooms

In onze showrooms zult u tal van voorbeelden zien van combinaties van wand- en vloertegels.
In de showroom in Leiden treft u op de begane grond een veertigtal complete badkamers aan. Hier kunt u naar hartenlust ideeën opdoen. Op de eerste etage kunt u zich nader oriënteren op het gebied van wand- en vloertegels. In een aangename ambiance kunt u een keuze maken uit honderden wand- en vloertegels voor de badkamer en/of het toilet.
Onze showroom in Capelle aan den IJssel wordt gekenmerkt door veel daglicht. Het omvangrijke assortiment wordt op grote panelen gepresenteerd, vaak gecombineerd met foto’s, om een nog betere indruk van alle mogelijkheden te geven.
Wilt u direct een afspraak maken om uw wensen te bespreken? Klik dan HIER

Uitvoering

Lingen Keramiek is u, naast het geven van advies, graag van dienst als het gaat om het professioneel aanbrengen van de tegels. Wij werken veel samen met lokale aannemers, installateurs, klusbedrijven en tegelzetters. Graag brengen wij u met hen in contact om de werkzaamheden in de badkamer voor u te verzorgen.

Bel mij terug

Naam (verplicht)

Email-adres (verplicht)

Telefoonnummer 1 (verplicht)

Telefoonnummer 2 (optioneel)

Ik wil graag meer informatie over: (verplicht)

WandtegelsVloertegelsVloerverwarmingOnderhoud

Aanvullende informatie: (optioneel)

De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.


8,4 152