loader image

Zoek

Een leven zonder wifi?

woonkamvloertegels

Een leven zonder wifi?

Kunnen we het ons nog voorstellen? Geen wifi thuis? Onze laptops, tablets en smartphones, we kunnen bijna niet meer zonder. We willen het liefst altijd online zijn, altijd informatie kunnen ontvangen en versturen en dus is er bijna niemand die thuis niet over draadloos internet beschikt. Meestal combineren we het internet met een alles in 1 pakket, waar vaak een snelle internetverbinding, TV, vaste telefonie en soms zelfs een mobiel gsm-abonnement worden gecombineerd. Dit is vaak de goedkoopste en de meest praktische oplossing. Extra diensten zijn soms enkel bruikbaar met een alles in 1 pakket.

 

Lelijke wifi-kastjes

Je kunt er voor kiezen om het wifi-kastje weg te werken. Met een beetje geluk kan dat achter een gordijn dat er toch al hangt, of in een kastje dat dichtbij de internetaansluiting staat. Sommigen gaan zover om een verhullende ombouw te maken die beter opgaat in het interieur. Houdt er bij het wegwerken van het wifi-kastje rekening mee dat het wel degelijk uitmaakt welk materiaal je gebruikt. Metaal en dik hout zullen het signaal sterk verzwakken. Dit geldt zowel voor een eventuele ombouw als voor een kastje waarin je het verbergt. Bij wifi draait immers alles juist om een sterk en stabiel signaal. Hou hier dus rekening mee!

 

Stijlvolle wifi-kastjes

Soms ben je afhankelijk van het wifi-kastje dat je internetprovider aanlevert. Vaak kun je echter het originele kastje vervangen door eentje naar eigen keuze. Als dat het geval is kijk je in de winkel uiteraard goed naar de technische specificaties en zorg je er voor dat je wifi-kastje aan de modernste standaarden en snelheidseisen voldoet. Als je goed om je heen kijkt dan zie je ook dat er nogal verschil zit in het design van de wifi-kastjes in de winkel. Sommige zien er nogal lomp en opzichtig uit, terwijl andere er juist minimalistisch en strak uitzien. Blijkbaar bestaat er dus wel zoiets als een ‘modieus wifi-kastje’.

Mijn top 3:
Hieronder vind je een overzicht van mijn top drie van meest stijlvolle wifi-kastjes die ook tevens voldoen aan de modernste technische eisen:

1. Apple Airport Extreme ME918Z/A
Ook bij het design van deze router blinkt Apple uit. De router is zeer klein van afmeting en kan over worden neergezet zonder dat hij te veel op valt. Prijs: € 199,00

2. Linksys Multiroom Wifi Mesh Tri-ban VELOP
Kleine ‘nodes’ die niet opvallen. De nodes kun je overal plaatsen zonder dat ze opvallen, maar de hoge aanschafprijs van € 429,00 valt wel op.

3. TP Link Archer C9
Een klassiek vormgegeven wifirouter, maar dan niet te groot en uitgevoerd in wit. De technische specificaties en het design zijn prima voor de prijs van circa € 129,00

Bron: Overstappen.nl

Zoek

Super ervaring

meneer rishi heeft ons super goed geholpen , tijd aan ons kunnen besteden en ons advies en tips. Ik kom hier zeker ooit in de toekomst terug als het nodig is.
- Den haag

Experts - goede planners - kortom prima ervaring met Lingen

Na hele kleine "hobbeltjes" in het begin zijn deze helemaal verdwenen nadat we gezien en ervaren hebben dat de planning en uitvoering gewoonweg super was. 100% gegaan volgens planning, vriendelijke mensen die expert zijn in wat ze moesten doen en dus heel tevreden met onze nieuwe vloer, met vloerverwarming. Complimenten alom gekregen voor de mooie vloer van keramische tegels. Gezien feit dat we een heel oud huis hebben was het voor Lingen een uitdaging maar, dat is goed gekomen hoor!!! Nou en of!! Jeroen Poldervaart had alles goed onder controle... top!
- Oud-Beijerland

Van A tot Z een top bedrijf met top mensen.

Onze aanbevolen tegel leverancier van onze bouwer Lithos. de adviseur heeft ons geholpen met de keuzes en advies. De uitvoerder een duizendpoot die alles perfect gepland en georganiseerd heeft. De projectbegeleider die de een extra steun was om alles vlekkeloos te laten verlopen. Al met al een top prestatie met een top resultaat.
- Maassluis

Zoveel enthousiasme

Binnenkomst bij Lingen was al goed. Na kop goede koffie, werden we ontvangen door de adviseur. Hij was open en eerlijk en heeft ons alle ins and outs van het tegelwerk laten weten en zien. Uiteindelijk hebben we vijf uur gezeten en zijn naar huis gegaan met badkamer en toilet tegels en een vloer. Wat en genot dat nog de tijd wordt genomen voor een goed advies en ondanks dat het een project, het gesprek niet werd afgeraffeld. Van Lingen is niet de goedkoopste maar dat maken ze meer dan goed met de adviseur. Van Lingen ziet ons snel weer terug.
- Rijswijk

super ervaar en vriendelijk adviseur.

Ik was echt goed ontvangen en ik kreeg alle help die ik nodig had. Zeer zeer tevreden en echt een aanrader.
- Leiden

Afspraak maken >