Een leven zonder wifi?

woonkamvloertegels

Een leven zonder wifi?

Kunnen we het ons nog voorstellen? Geen wifi thuis? Onze laptops, tablets en smartphones, we kunnen bijna niet meer zonder. We willen het liefst altijd online zijn, altijd informatie kunnen ontvangen en versturen en dus is er bijna niemand die thuis niet over draadloos internet beschikt. Meestal combineren we het internet met een alles in 1 pakket, waar vaak een snelle internetverbinding, TV, vaste telefonie en soms zelfs een mobiel gsm-abonnement worden gecombineerd. Dit is vaak de goedkoopste en de meest praktische oplossing. Extra diensten zijn soms enkel bruikbaar met een alles in 1 pakket.

 

Lelijke wifi-kastjes

Je kunt er voor kiezen om het wifi-kastje weg te werken. Met een beetje geluk kan dat achter een gordijn dat er toch al hangt, of in een kastje dat dichtbij de internetaansluiting staat. Sommigen gaan zover om een verhullende ombouw te maken die beter opgaat in het interieur. Houdt er bij het wegwerken van het wifi-kastje rekening mee dat het wel degelijk uitmaakt welk materiaal je gebruikt. Metaal en dik hout zullen het signaal sterk verzwakken. Dit geldt zowel voor een eventuele ombouw als voor een kastje waarin je het verbergt. Bij wifi draait immers alles juist om een sterk en stabiel signaal. Hou hier dus rekening mee!

 

Stijlvolle wifi-kastjes

Soms ben je afhankelijk van het wifi-kastje dat je internetprovider aanlevert. Vaak kun je echter het originele kastje vervangen door eentje naar eigen keuze. Als dat het geval is kijk je in de winkel uiteraard goed naar de technische specificaties en zorg je er voor dat je wifi-kastje aan de modernste standaarden en snelheidseisen voldoet. Als je goed om je heen kijkt dan zie je ook dat er nogal verschil zit in het design van de wifi-kastjes in de winkel. Sommige zien er nogal lomp en opzichtig uit, terwijl andere er juist minimalistisch en strak uitzien. Blijkbaar bestaat er dus wel zoiets als een ‘modieus wifi-kastje’.

Mijn top 3:
Hieronder vind je een overzicht van mijn top drie van meest stijlvolle wifi-kastjes die ook tevens voldoen aan de modernste technische eisen:

1. Apple Airport Extreme ME918Z/A
Ook bij het design van deze router blinkt Apple uit. De router is zeer klein van afmeting en kan over worden neergezet zonder dat hij te veel op valt. Prijs: € 199,00

2. Linksys Multiroom Wifi Mesh Tri-ban VELOP
Kleine ‘nodes’ die niet opvallen. De nodes kun je overal plaatsen zonder dat ze opvallen, maar de hoge aanschafprijs van € 429,00 valt wel op.

3. TP Link Archer C9
Een klassiek vormgegeven wifirouter, maar dan niet te groot en uitgevoerd in wit. De technische specificaties en het design zijn prima voor de prijs van circa € 129,00

Bron: Overstappen.nl

keramische tegels

blogs
mozaiek tegels

Mozaiek tegels

Mozaïek tegels zijn echte sfeermakers Het is het kleinste tegeltje uit ons assortiment, maar dit ‘kleintje’ maakt altijd een grootse indruk. De mozaïektegel is dé

Lees verder »

Zeer kundig en klantvriendelijk en service gericht

Na gesprek met medewerker Boon werd mij duidelijk welke tegelsoort ik zou moeten hebben. Daardoor heb ik mijn aannemer de juiste opdracht kunnen geven voor de tegelvloer in de badkamer.ik hoefde niet naar de showroom. Het advies was duidelijk genoeg
- Zoetermeer

Zeer tevreden over de levering, vriendelijk en vakkundig.

Al (de adviseur, de projectbegeleider, de tegelzetter en kitwerk) met al een top prestatie met een top resultaat.
- Capelle aan den IJssel

Een zeer enerverend, soms zenuwslopend proces, dat uiteindelijk tot prachtig resultaat heeft geleid!

Wat een enorme keuze in de showroom! Maar door heel goed te luisteren naar wat onze smaak en wensen waren, hadden we binnen een uur onze vloeren al uitgezocht voor ons nieuwe huis. Daarna bijna een jaar gewacht voor oplevering van de woning. Afgesproken was dat de vloeren voor kerst gelegd werden en voor en oud en afgewerkt, zodat we begin januari konden verhuizen, maar door corona en de feestdagen had iedereen het opeens ontzettend druk of gewoon geen zin en kwamen onderaannemers hun afspraken niet na, waardoor onze planning wankelde. Onze dank is groot richting de projectbegeleider, die werkelijk alles uit de kast heeft gehaald om het werk conform plan uitgevoerd en opgeleverd te krijgen. Onze plavuizen- en pvc-vloeren liggen er nu schitterend bij en de vele complimenten die we ontvangen, doen al het geleden leed enigszins vergeten en bevestigen dat wij de juiste keuzes hebben gemaakt, zowel v.w.b. de vloeren als voor Lingen Keramiek.
- Westland

Teleurstellend

Lingen was automatisch betrokken bij ons nieuwbouw project. We dachten een goede partij te hebben maar tegendeel bleek. Er werken te weinig goede werknemers met ervaring helaas. Tegelzetter werkt niet alles mooi af aan zijkanten vloer, waardoor je nog met een hoop details blijft zitten. **

Reactie van het bedrijf

Beste mevrouw Tomesen, rondom een (tegel)vloer wordt altijd ruimte over gehouden omdat een vloer moet kunnen werken. Normaliter wordt deze afgewerkt met plinten en eventueel kit, zonder plinten zal de afwerking niet zo mooi zijn. Dit zal ook zeker in het gesprek in onze showroom vermeld zijn. Wij kunnen de plinten en het kitwerk ook voor u regelen. Mocht er na het plaatsen van de plinten en het kitten nog slecht tegelwerk zichtbaar zijn, kunnen wij dit altijd verhelpen.

- Den Haag

Goede en deskundige begeleiding

5 jaar geleden al bij Lingen Keramiek geweest, voor tegels en laminaat door ons hele huis en betegeling van toilet en badkamer. Ontzettend goede begeleiding, deskundig advies en ruime keus. Door deze ervaring zijn we er nu weer geweest voor tegels en laminaat door ons hele nieuwe huis. Ook nu werd er weer heel goed met ons meegedacht, en kregen we goede suggesties. We zijn weer erg blij met onze vloeren!
- Papendrecht