Een leven zonder wifi?

woonkamvloertegels

Een leven zonder wifi?

Kunnen we het ons nog voorstellen? Geen wifi thuis? Onze laptops, tablets en smartphones, we kunnen bijna niet meer zonder. We willen het liefst altijd online zijn, altijd informatie kunnen ontvangen en versturen en dus is er bijna niemand die thuis niet over draadloos internet beschikt. Meestal combineren we het internet met een alles in 1 pakket, waar vaak een snelle internetverbinding, TV, vaste telefonie en soms zelfs een mobiel gsm-abonnement worden gecombineerd. Dit is vaak de goedkoopste en de meest praktische oplossing. Extra diensten zijn soms enkel bruikbaar met een alles in 1 pakket.

 

Lelijke wifi-kastjes

Je kunt er voor kiezen om het wifi-kastje weg te werken. Met een beetje geluk kan dat achter een gordijn dat er toch al hangt, of in een kastje dat dichtbij de internetaansluiting staat. Sommigen gaan zover om een verhullende ombouw te maken die beter opgaat in het interieur. Houdt er bij het wegwerken van het wifi-kastje rekening mee dat het wel degelijk uitmaakt welk materiaal je gebruikt. Metaal en dik hout zullen het signaal sterk verzwakken. Dit geldt zowel voor een eventuele ombouw als voor een kastje waarin je het verbergt. Bij wifi draait immers alles juist om een sterk en stabiel signaal. Hou hier dus rekening mee!

 

Stijlvolle wifi-kastjes

Soms ben je afhankelijk van het wifi-kastje dat je internetprovider aanlevert. Vaak kun je echter het originele kastje vervangen door eentje naar eigen keuze. Als dat het geval is kijk je in de winkel uiteraard goed naar de technische specificaties en zorg je er voor dat je wifi-kastje aan de modernste standaarden en snelheidseisen voldoet. Als je goed om je heen kijkt dan zie je ook dat er nogal verschil zit in het design van de wifi-kastjes in de winkel. Sommige zien er nogal lomp en opzichtig uit, terwijl andere er juist minimalistisch en strak uitzien. Blijkbaar bestaat er dus wel zoiets als een ‘modieus wifi-kastje’.

Mijn top 3:
Hieronder vind je een overzicht van mijn top drie van meest stijlvolle wifi-kastjes die ook tevens voldoen aan de modernste technische eisen:

1. Apple Airport Extreme ME918Z/A
Ook bij het design van deze router blinkt Apple uit. De router is zeer klein van afmeting en kan over worden neergezet zonder dat hij te veel op valt. Prijs: € 199,00

2. Linksys Multiroom Wifi Mesh Tri-ban VELOP
Kleine ‘nodes’ die niet opvallen. De nodes kun je overal plaatsen zonder dat ze opvallen, maar de hoge aanschafprijs van € 429,00 valt wel op.

3. TP Link Archer C9
Een klassiek vormgegeven wifirouter, maar dan niet te groot en uitgevoerd in wit. De technische specificaties en het design zijn prima voor de prijs van circa € 129,00

Bron: Overstappen.nl

nieuwste blogs

metallook tegels

Metaallook tegels

Metaal, zeker zonder dikke laklaag, wordt snel geassocieerd met hard en koud. Waarom zou u dat op de vloer of de muur willen? Juist omdat het een prachtig, warm effect kan opleveren! Denkt u zich eens in wat een roestkleur met een ruimte doet!

Lees verder »
terrazzo tegels keramisch

Keramische terrazzo tegels

De terrazzo-look is helemaal terug in huis. Of u nu van een vleugje nostalgie in huis houdt of juist een moderne uitstraling aan het interieur wil geven, met deze tegel kunt u alle kanten op.

Lees verder »

Perfect

Een goede service en uitleg omtrent het assortiment ook behulpzaam bij het beste plannen van de te leveren tegels
- Capelle aan den IJssel

Goede voorlichting wat fundamenteel is om tot een juiste keus te komenn

Zeer prettig geholpen door professioneel personeel die alle voor en nadelen van het betreffende product met je doornemen. Dit alles geeft vertrouwen om tot een juiste keus te komen.
- Rhoon 15-10-2020

Top winkel met super service!

Super fijn geholpen in deze mooie winkel. Er werd goed met ons meegedacht en we mochten alles bekijken. Zeer professioneel personeel. Ook met de levering goed op de hoogte gehouden en konden altijd bellen voor informatie en advies. Ik zou Lingen Keramiek zeker aanraden en zou ook zeker terug gaan mocht ik weer een vloer nodig hebben.
- Vlaardingen

super

Op nazorg en garantie kan ik geen oordeel geven want een en ander is nog niet gelegd.
- Hendrik Ido Ambacht

Zeer klantvriendelijk geholpen.

goed ontvangen en professioneel voorgelicht en voldaan aan onze wensen.
- Hellevoetsluis