Picture
     
PVC-vloeren

PVC-vloeren

Naast laminaat zijn ook PVC vloeren opgenomen in ons assortiment. PVC vloeren zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De stabiliteit van de stroken zorgt ervoor dat deze uiterst eenvoudig te plaatsen zijn.

PVC vloeren zijn gemakkelijk te reinigen, duurzaam en door de hoge warmtedoorlaatbaarheid zeer geschikt voor vloerverwarming (alleen bij monteren op krimpnetten) en vloerkoeling. PVC vloeren hebben een hoge reductie van het loopgeluid, wat resulteert in een fluisterstille vloer. De PVC-vloeren zijn leverbaar in plakuitvoering, maar ook in de click-uitvoering.
Onder een PVC-vloer in clickuitvoering dient een ondervloer verwerkt te worden, zodat u een egale ondergrond heeft om het PVC op te monteren. Er zijn verschillende ondervloeren met meerdere functies, zoals bijvoorbeeld isolatie of geluiddemping. In dit overzicht kunt u zelf uw passende ondervloer kiezen.

PVC (laten) leggen

Zowel het laminaat als PVC is eenvoudig te leggen, maar mocht u dit willen laten doen, dan kunt u daarvoor natuurlijk ook bij ons terecht. Het is belangrijk dat u voor het verwerken de vloerdelen minimaal 48 uur, vlak liggend, laat acclimatiseren in de ruimte waar dit verwerkt moet worden.

Assortiment PVC

Voor een overzicht van ons assortiment verwijzen wij u graag naar onze Pinterest-pagina.


8,3 139