We maken er samen het mooiste van!

Onze inkoper is altijd op zoek naar nieuwe producten. Onze projectbegeleiding zorgt er voor dat uw project goed wordt uitgevoerd. De tegelzetters leggen uw vloer vakkundig.
Dit gecombineerd met de kennis en kunde van onze adviseurs, maakt dat u straks trots zult zijn op het resultaat. We maken er samen het mooiste van!

De trend in vloertegels

Grote, luxe tegels worden steeds populairder. Niet gek, want een XL vloertegel laat de ruimte groter lijken. Of u nu kiest voor keramisch parket of voor een tegel met de uitstraling van natuursteen, wij bieden u een uitgebreid assortiment in élke gewenste maat, zelfs tot 120×120 cm. Om deze grote tegels goed te leggen is vakmanschap vereist. Lingen Keramiek heeft de juiste vakmensen die -bij elk formaat tegels- zorgen voor een mooi eindresultaat.

 Altijd op zoek

Onze inkoper Arjan is altijd op zoek naar mooie producten en nieuwe trends om ons assortiment mee uit te breiden. Of het nu gaat om vloertegels of leren wandbekleding; kom langs voor de mooiste mogelijkheden en beste combinaties!

Trots op en blij mee

Door onze jarenlange ervaring hebben wij het vertrouwen van onze klanten. Daar zijn we trots op en blij mee. Onze Jeroen begeleidt ook graag (en goed) uw project, zodat ook u trots bent op het resultaat en blij met ons!

Dat is mijn eer te na

Een nieuwe vloer, al dan niet met vloerverwarming, koopt u maar een enkele keer in uw leven. U wilt er jarenlang plezier van hebben, dus deze moet vakkundig gelegd worden. Onze Rob onderschrijft dit, hij vindt het niet “bijzonder” maar “gewoon” dat hij goed gelegde vloeren oplevert. Niveauverschillen? Scheve tegels? Dat is zijn eer te na!

 

We  maken er samen het mooiste van!

Met in het assortiment meer dan 200 verschillende soorten houtlook tegels, maar ook heel veel andere tegels, PVC, laminaat, wandbekleding… Is dat niet wat veel? Jazeker! Maar daar schieten Melinda en onze andere adviseurs u te hulp: zij helpen u mee de mooiste combinaties samen te stellen, helemaal volgens uw wensen en budget. We maken er samen het mooiste van!

Kom langs in onze showrooms

Wilt u ook een vloer die helemaal naar uw zin is? Zet dan ons team in en kom langs in één van onze showrooms.
Voor een uitgebreid advies raden wij u aan online een afspraak in te plannen.
U bent van harte welkom!

keramische tegels