Blij met elke review

Uw mening telt!

Lingen Keramiek gaat altijd voor kwaliteit, zowel in onze producten als in onze diensten. Daarin is uw mening belangrijk. We zijn dan ook heel blij met de reviews die we via Klantenvertellen.nl van onze klanten krijgen. Van u als ervaringsdeskundige leren wij wat we goed doen en op welke punten we eventueel nog een verbetering aan kunnen brengen.

Blij met elke review

Lingen Keramiek is altijd op zoek naar zaken die we kunnen verbeteren, daarom zijn we blij met alle eerlijk verkregen reviews van onze klanten. Om de reviews te verzamelen, zijn we een samenwerking aangegaan met Klantenvertellen.nl. Zo kunnen we eenvoudig de klanttevredenheid in kaart te brengen. We zijn er ontzettend trots op dat Lingen Keramiek gemiddeld een ruime 8 krijgt van onze klanten.

Producten van de beste kwaliteit

Van Lingen Keramiek mag u kwaliteit verwachten. Daarom vindt u in ons assortiment alleen producten van de beste merken. Of het nou om onze keramische tegelvloeren gaat, ons ruime aanbod aan wandtegels, ons assortiment laminaat of PVC-vloeren of onze vloerkleden. Welk product uw interesse ook heeft gewekt, u kunt erop vertrouwen dat u een stukje kwaliteit koopt.

Team van professionals

Maar met alleen het product bent u er niet. Een kwaliteitsvloer moet vakkundig gelegd worden en die mooie wandtegels moeten met zorg worden aangebracht. Lingen Keramiek schakelt hiervoor professionals in die hun vak verstaan. Alleen als wij hen in ons eigen huis aan het werk zouden zetten, mogen ze ook in uw woning aan de slag.

Een vertrouwd gevoel

Omdat wij geloven in de producten die we verkopen en vertrouwen hebben in u als klant, hebben wij besloten geen aanbetaling van u te vragen, wanneer u een aankoop bij ons doet. Dat werkt voor ons allebei wel zo prettig.

Wat kunt u in onze showrooms verwachten

In onze showrooms worden alle producten met zorg gepresenteerd. Komt u bij ons langs dan zal een van onze verkopers u zo goed mogelijk van advies voorzien en met u meedenken. En besluit u over te gaan tot aankoop, dan krijgt u een persoonlijke projectbegeleider toegewezen die het hele project aanstuurt, in de gaten houdt en tijdig eventuele uitdagingen signaleert èn oplost.

Een minder positieve review betekent actie!

Die kwaliteit willen we hoog houden. Daarom nemen we elke review serieus; de positieve, maar zeker ook de minder positieve reacties. Eventuele minder goede reviews worden intern behandeld. We zetten de reactie door naar de betrokken afdeling en we ondernemen actie om er zo voor te zorgen dat de bepaalde situatie zich niet meer voordoet en het euvel met onze klant wordt opgelost.

Wilt u weten hoe andere klanten ons waarderen?

Waar de één veel belang hecht aan de hartelijke ontvangst in onze showrooms, is de ander vooral geïnteresseerd in het vakwerk van onze tegelzetters. Als u de reviews die wij van onze klanten kregen leest, begrijpt u vast dat wij ontzettend blij en trots zijn op ons team. Dankzij hen komt elk kwaliteitsproduct van Lingen Keramiek prachtig tot zijn recht bij onze klanten. Bent u benieuwd naar de reacties van onze klanten? U leest ze op onze website.

nieuwste blogs

metallook tegels

Metaallook tegels

Metaal, zeker zonder dikke laklaag, wordt snel geassocieerd met hard en koud. Waarom zou u dat op de vloer of de muur willen? Juist omdat het een prachtig, warm effect kan opleveren! Denkt u zich eens in wat een roestkleur met een ruimte doet!

Lees verder »
terrazzo tegels keramisch

Keramische terrazzo tegels

De terrazzo-look is helemaal terug in huis. Of u nu van een vleugje nostalgie in huis houdt of juist een moderne uitstraling aan het interieur wil geven, met deze tegel kunt u alle kanten op.

Lees verder »

Perfect

Een goede service en uitleg omtrent het assortiment ook behulpzaam bij het beste plannen van de te leveren tegels
- Capelle aan den IJssel

Goede voorlichting wat fundamenteel is om tot een juiste keus te komenn

Zeer prettig geholpen door professioneel personeel die alle voor en nadelen van het betreffende product met je doornemen. Dit alles geeft vertrouwen om tot een juiste keus te komen.
- Rhoon 15-10-2020

Top winkel met super service!

Super fijn geholpen in deze mooie winkel. Er werd goed met ons meegedacht en we mochten alles bekijken. Zeer professioneel personeel. Ook met de levering goed op de hoogte gehouden en konden altijd bellen voor informatie en advies. Ik zou Lingen Keramiek zeker aanraden en zou ook zeker terug gaan mocht ik weer een vloer nodig hebben.
- Vlaardingen

super

Op nazorg en garantie kan ik geen oordeel geven want een en ander is nog niet gelegd.
- Hendrik Ido Ambacht

Zeer klantvriendelijk geholpen.

goed ontvangen en professioneel voorgelicht en voldaan aan onze wensen.
- Hellevoetsluis