loader image

Zoek

Blij met elke review

keramische tegels

Uw mening telt!

Lingen Keramiek gaat altijd voor kwaliteit, zowel in onze producten als in onze diensten. Daarin is uw mening belangrijk. We zijn dan ook heel blij met de reviews die we via Klantenvertellen.nl van onze klanten krijgen. Van u als ervaringsdeskundige leren wij wat we goed doen en op welke punten we eventueel nog een verbetering aan kunnen brengen.

Blij met elke review

Lingen Keramiek is altijd op zoek naar zaken die we kunnen verbeteren, daarom zijn we blij met alle eerlijk verkregen reviews van onze klanten. Om de reviews te verzamelen, zijn we een samenwerking aangegaan met Klantenvertellen.nl. Zo kunnen we eenvoudig de klanttevredenheid in kaart te brengen. We zijn er ontzettend trots op dat Lingen Keramiek gemiddeld een ruime 8 krijgt van onze klanten.

Producten van de beste kwaliteit

Van Lingen Keramiek mag u kwaliteit verwachten. Daarom vindt u in ons assortiment alleen producten van de beste merken. Of het nou om onze keramische tegelvloeren gaat, ons ruime aanbod aan wandtegels, ons assortiment laminaat of PVC-vloeren of onze vloerkleden. Welk product uw interesse ook heeft gewekt, u kunt erop vertrouwen dat u een stukje kwaliteit koopt.

Team van professionals

Maar met alleen het product bent u er niet. Een kwaliteitsvloer moet vakkundig gelegd worden en die mooie wandtegels moeten met zorg worden aangebracht. Lingen Keramiek schakelt hiervoor professionals in die hun vak verstaan. Alleen als wij hen in ons eigen huis aan het werk zouden zetten, mogen ze ook in uw woning aan de slag.

Een vertrouwd gevoel

Omdat wij geloven in de producten die we verkopen en vertrouwen hebben in u als klant, hebben wij besloten geen aanbetaling van u te vragen, wanneer u een aankoop bij ons doet. Dat werkt voor ons allebei wel zo prettig.

Wat kunt u in onze showrooms verwachten

In onze showrooms worden alle producten met zorg gepresenteerd. Komt u bij ons langs dan zal een van onze verkopers u zo goed mogelijk van advies voorzien en met u meedenken. En besluit u over te gaan tot aankoop, dan krijgt u een persoonlijke projectbegeleider toegewezen die het hele project aanstuurt, in de gaten houdt en tijdig eventuele uitdagingen signaleert èn oplost.

Een minder positieve review betekent actie!

Die kwaliteit willen we hoog houden. Daarom nemen we elke review serieus; de positieve, maar zeker ook de minder positieve reacties. Eventuele minder goede reviews worden intern behandeld. We zetten de reactie door naar de betrokken afdeling en we ondernemen actie om er zo voor te zorgen dat de bepaalde situatie zich niet meer voordoet en het euvel met onze klant wordt opgelost.

Wilt u weten hoe andere klanten ons waarderen?

Waar de één veel belang hecht aan de hartelijke ontvangst in onze showrooms, is de ander vooral geïnteresseerd in het vakwerk van onze tegelzetters. Als u de reviews die wij van onze klanten kregen leest, begrijpt u vast dat wij ontzettend blij en trots zijn op ons team. Dankzij hen komt elk kwaliteitsproduct van Lingen Keramiek prachtig tot zijn recht bij onze klanten. Bent u benieuwd naar de reacties van onze klanten? U leest ze op onze website.

Zoek

Super ervaring

meneer rishi heeft ons super goed geholpen , tijd aan ons kunnen besteden en ons advies en tips. Ik kom hier zeker ooit in de toekomst terug als het nodig is.
- Den haag

Experts - goede planners - kortom prima ervaring met Lingen

Na hele kleine "hobbeltjes" in het begin zijn deze helemaal verdwenen nadat we gezien en ervaren hebben dat de planning en uitvoering gewoonweg super was. 100% gegaan volgens planning, vriendelijke mensen die expert zijn in wat ze moesten doen en dus heel tevreden met onze nieuwe vloer, met vloerverwarming. Complimenten alom gekregen voor de mooie vloer van keramische tegels. Gezien feit dat we een heel oud huis hebben was het voor Lingen een uitdaging maar, dat is goed gekomen hoor!!! Nou en of!! Jeroen Poldervaart had alles goed onder controle... top!
- Oud-Beijerland

Van A tot Z een top bedrijf met top mensen.

Onze aanbevolen tegel leverancier van onze bouwer Lithos. de adviseur heeft ons geholpen met de keuzes en advies. De uitvoerder een duizendpoot die alles perfect gepland en georganiseerd heeft. De projectbegeleider die de een extra steun was om alles vlekkeloos te laten verlopen. Al met al een top prestatie met een top resultaat.
- Maassluis

Zoveel enthousiasme

Binnenkomst bij Lingen was al goed. Na kop goede koffie, werden we ontvangen door de adviseur. Hij was open en eerlijk en heeft ons alle ins and outs van het tegelwerk laten weten en zien. Uiteindelijk hebben we vijf uur gezeten en zijn naar huis gegaan met badkamer en toilet tegels en een vloer. Wat en genot dat nog de tijd wordt genomen voor een goed advies en ondanks dat het een project, het gesprek niet werd afgeraffeld. Van Lingen is niet de goedkoopste maar dat maken ze meer dan goed met de adviseur. Van Lingen ziet ons snel weer terug.
- Rijswijk

super ervaar en vriendelijk adviseur.

Ik was echt goed ontvangen en ik kreeg alle help die ik nodig had. Zeer zeer tevreden en echt een aanrader.
- Leiden

Afspraak maken >