Blij met elke review

Uw mening telt!

Lingen Keramiek gaat altijd voor kwaliteit, zowel in onze producten als in onze diensten. Daarin is uw mening belangrijk. We zijn dan ook heel blij met de reviews die we via Klantenvertellen.nl van onze klanten krijgen. Van u als ervaringsdeskundige leren wij wat we goed doen en op welke punten we eventueel nog een verbetering aan kunnen brengen.

Blij met elke review

Lingen Keramiek is altijd op zoek naar zaken die we kunnen verbeteren, daarom zijn we blij met alle eerlijk verkregen reviews van onze klanten. Om de reviews te verzamelen, zijn we een samenwerking aangegaan met Klantenvertellen.nl. Zo kunnen we eenvoudig de klanttevredenheid in kaart te brengen. We zijn er ontzettend trots op dat Lingen Keramiek gemiddeld een ruime 8 krijgt van onze klanten.

Producten van de beste kwaliteit

Van Lingen Keramiek mag u kwaliteit verwachten. Daarom vindt u in ons assortiment alleen producten van de beste merken. Of het nou om onze keramische tegelvloeren gaat, ons ruime aanbod aan wandtegels, ons assortiment laminaat of PVC-vloeren of onze vloerkleden. Welk product uw interesse ook heeft gewekt, u kunt erop vertrouwen dat u een stukje kwaliteit koopt.

Team van professionals

Maar met alleen het product bent u er niet. Een kwaliteitsvloer moet vakkundig gelegd worden en die mooie wandtegels moeten met zorg worden aangebracht. Lingen Keramiek schakelt hiervoor professionals in die hun vak verstaan. Alleen als wij hen in ons eigen huis aan het werk zouden zetten, mogen ze ook in uw woning aan de slag.

Een vertrouwd gevoel

Omdat wij geloven in de producten die we verkopen en vertrouwen hebben in u als klant, hebben wij besloten geen aanbetaling van u te vragen, wanneer u een aankoop bij ons doet. Dat werkt voor ons allebei wel zo prettig.

Wat kunt u in onze showrooms verwachten

In onze showrooms worden alle producten met zorg gepresenteerd. Komt u bij ons langs dan zal een van onze verkopers u zo goed mogelijk van advies voorzien en met u meedenken. En besluit u over te gaan tot aankoop, dan krijgt u een persoonlijke projectbegeleider toegewezen die het hele project aanstuurt, in de gaten houdt en tijdig eventuele uitdagingen signaleert èn oplost.

Een minder positieve review betekent actie!

Die kwaliteit willen we hoog houden. Daarom nemen we elke review serieus; de positieve, maar zeker ook de minder positieve reacties. Eventuele minder goede reviews worden intern behandeld. We zetten de reactie door naar de betrokken afdeling en we ondernemen actie om er zo voor te zorgen dat de bepaalde situatie zich niet meer voordoet en het euvel met onze klant wordt opgelost.

Wilt u weten hoe andere klanten ons waarderen?

Waar de één veel belang hecht aan de hartelijke ontvangst in onze showrooms, is de ander vooral geïnteresseerd in het vakwerk van onze tegelzetters. Als u de reviews die wij van onze klanten kregen leest, begrijpt u vast dat wij ontzettend blij en trots zijn op ons team. Dankzij hen komt elk kwaliteitsproduct van Lingen Keramiek prachtig tot zijn recht bij onze klanten. Bent u benieuwd naar de reacties van onze klanten? U leest ze op onze website.

keramische tegels

blogs
mozaiek tegels

Mozaiek tegels

Mozaïek tegels zijn echte sfeermakers Het is het kleinste tegeltje uit ons assortiment, maar dit ‘kleintje’ maakt altijd een grootse indruk. De mozaïektegel is dé

Lees verder »

Zeer kundig en klantvriendelijk en service gericht

Na gesprek met medewerker Boon werd mij duidelijk welke tegelsoort ik zou moeten hebben. Daardoor heb ik mijn aannemer de juiste opdracht kunnen geven voor de tegelvloer in de badkamer.ik hoefde niet naar de showroom. Het advies was duidelijk genoeg
- Zoetermeer

Zeer tevreden over de levering, vriendelijk en vakkundig.

Al (de adviseur, de projectbegeleider, de tegelzetter en kitwerk) met al een top prestatie met een top resultaat.
- Capelle aan den IJssel

Een zeer enerverend, soms zenuwslopend proces, dat uiteindelijk tot prachtig resultaat heeft geleid!

Wat een enorme keuze in de showroom! Maar door heel goed te luisteren naar wat onze smaak en wensen waren, hadden we binnen een uur onze vloeren al uitgezocht voor ons nieuwe huis. Daarna bijna een jaar gewacht voor oplevering van de woning. Afgesproken was dat de vloeren voor kerst gelegd werden en voor en oud en afgewerkt, zodat we begin januari konden verhuizen, maar door corona en de feestdagen had iedereen het opeens ontzettend druk of gewoon geen zin en kwamen onderaannemers hun afspraken niet na, waardoor onze planning wankelde. Onze dank is groot richting de projectbegeleider, die werkelijk alles uit de kast heeft gehaald om het werk conform plan uitgevoerd en opgeleverd te krijgen. Onze plavuizen- en pvc-vloeren liggen er nu schitterend bij en de vele complimenten die we ontvangen, doen al het geleden leed enigszins vergeten en bevestigen dat wij de juiste keuzes hebben gemaakt, zowel v.w.b. de vloeren als voor Lingen Keramiek.
- Westland

Teleurstellend

Lingen was automatisch betrokken bij ons nieuwbouw project. We dachten een goede partij te hebben maar tegendeel bleek. Er werken te weinig goede werknemers met ervaring helaas. Tegelzetter werkt niet alles mooi af aan zijkanten vloer, waardoor je nog met een hoop details blijft zitten. **

Reactie van het bedrijf

Beste mevrouw Tomesen, rondom een (tegel)vloer wordt altijd ruimte over gehouden omdat een vloer moet kunnen werken. Normaliter wordt deze afgewerkt met plinten en eventueel kit, zonder plinten zal de afwerking niet zo mooi zijn. Dit zal ook zeker in het gesprek in onze showroom vermeld zijn. Wij kunnen de plinten en het kitwerk ook voor u regelen. Mocht er na het plaatsen van de plinten en het kitten nog slecht tegelwerk zichtbaar zijn, kunnen wij dit altijd verhelpen.

- Den Haag

Goede en deskundige begeleiding

5 jaar geleden al bij Lingen Keramiek geweest, voor tegels en laminaat door ons hele huis en betegeling van toilet en badkamer. Ontzettend goede begeleiding, deskundig advies en ruime keus. Door deze ervaring zijn we er nu weer geweest voor tegels en laminaat door ons hele nieuwe huis. Ook nu werd er weer heel goed met ons meegedacht, en kregen we goede suggesties. We zijn weer erg blij met onze vloeren!
- Papendrecht