Blij met elke review

Uw mening telt!

Lingen Keramiek gaat altijd voor kwaliteit, zowel in onze producten als in onze diensten. Daarin is uw mening belangrijk. We zijn dan ook heel blij met de reviews die we via Klantenvertellen.nl van onze klanten krijgen. Van u als ervaringsdeskundige leren wij wat we goed doen en op welke punten we eventueel nog een verbetering aan kunnen brengen.

Blij met elke review

Lingen Keramiek is altijd op zoek naar zaken die we kunnen verbeteren, daarom zijn we blij met alle eerlijk verkregen reviews van onze klanten. Om de reviews te verzamelen, zijn we een samenwerking aangegaan met Klantenvertellen.nl. Zo kunnen we eenvoudig de klanttevredenheid in kaart te brengen. We zijn er ontzettend trots op dat Lingen Keramiek gemiddeld een ruime 8 krijgt van onze klanten.

Producten van de beste kwaliteit

Van Lingen Keramiek mag u kwaliteit verwachten. Daarom vindt u in ons assortiment alleen producten van de beste merken. Of het nou om onze keramische tegelvloeren gaat, ons ruime aanbod aan wandtegels, ons assortiment laminaat of PVC-vloeren of onze vloerkleden. Welk product uw interesse ook heeft gewekt, u kunt erop vertrouwen dat u een stukje kwaliteit koopt.

Team van professionals

Maar met alleen het product bent u er niet. Een kwaliteitsvloer moet vakkundig gelegd worden en die mooie wandtegels moeten met zorg worden aangebracht. Lingen Keramiek schakelt hiervoor professionals in die hun vak verstaan. Alleen als wij hen in ons eigen huis aan het werk zouden zetten, mogen ze ook in uw woning aan de slag.

Een vertrouwd gevoel

Omdat wij geloven in de producten die we verkopen en vertrouwen hebben in u als klant, hebben wij besloten geen aanbetaling van u te vragen, wanneer u een aankoop bij ons doet. Dat werkt voor ons allebei wel zo prettig.

Wat kunt u in onze showrooms verwachten

In onze showrooms worden alle producten met zorg gepresenteerd. Komt u bij ons langs dan zal een van onze verkopers u zo goed mogelijk van advies voorzien en met u meedenken. En besluit u over te gaan tot aankoop, dan krijgt u een persoonlijke projectbegeleider toegewezen die het hele project aanstuurt, in de gaten houdt en tijdig eventuele uitdagingen signaleert èn oplost.

Een minder positieve review betekent actie!

Die kwaliteit willen we hoog houden. Daarom nemen we elke review serieus; de positieve, maar zeker ook de minder positieve reacties. Eventuele minder goede reviews worden intern behandeld. We zetten de reactie door naar de betrokken afdeling en we ondernemen actie om er zo voor te zorgen dat de bepaalde situatie zich niet meer voordoet en het euvel met onze klant wordt opgelost.

Wilt u weten hoe andere klanten ons waarderen?

Waar de één veel belang hecht aan de hartelijke ontvangst in onze showrooms, is de ander vooral geïnteresseerd in het vakwerk van onze tegelzetters. Als u de reviews die wij van onze klanten kregen leest, begrijpt u vast dat wij ontzettend blij en trots zijn op ons team. Dankzij hen komt elk kwaliteitsproduct van Lingen Keramiek prachtig tot zijn recht bij onze klanten. Bent u benieuwd naar de reacties van onze klanten? U leest ze op onze website.

keramische tegels

nieuwste blogs

terrazzo tegels keramisch

Keramische terrazzo tegels

De terrazzo-look is helemaal terug in huis. Of u nu van een vleugje nostalgie in huis houdt of juist een moderne uitstraling aan het interieur wil geven, met deze tegel kunt u alle kanten op.

Lees verder »
kleurrijke tegels

Trendkleuren 2022: van vloer tot wand

De trendkleuren voor 2022 bestaan uit rustige natuurtinten, zoals groen-, blauw- en zandtinten. Nieuw zijn kleuren als geel, koraal en (zacht)roze. Leuk, maar hoe past u dit palet toe in huis en welke kleuren gebruikt u om de gewenste sfeer sterk neer te zetten?

Lees verder »
3d tegels badkamer

3D tegels

De mogelijkheden met 3D tegels zijn echt eindeloos! Keramische reliëftegels zijn uitermate geschikt voor bv. de badkamer. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Lees verder »

super

Op nazorg en garantie kan ik geen oordeel geven want een en ander is nog niet gelegd.
- Hendrik Ido Ambacht

Zeer klantvriendelijk geholpen.

goed ontvangen en professioneel voorgelicht en voldaan aan onze wensen.
- Hellevoetsluis

Behulpzaam, veel keus en mooie showroom

Prima geholpen! Er werd goed meegedacht. Prettige communicatie. Ik was weer zo’n klant die het liever gister dan vandaag geleverd had en daar hebben ze hun uiterste best voor gedaan en is uiteindelijk gelukt. Ik ben erg blij met mijn mooie nieuwe tegelvloer!
- Leiden

vriendelijke, behulpzame medewerkers

Prima ervaring met Lingen Keramiek. Van vloeren tot aan kasten, heel veel is mogelijk. Na het eerste adviesgesprek zijn we nog enkele keren teruggeweest om wat wijzigingen aan te brengen in hetgeen wij besteld hadden en dat was allemaal geen enkel probleem. De medewerkers zijn ter zake kundig en nemen alle tijd om je goed te informeren en te adviseren. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
- Purmerend

Badkamer en wc zeer mooi betegeld!

Voor mijn wc had ik best een moeilijk patroon met 6 verschillende kleuren tegels random door elkaar. Maar het effect is exact hetzelfde geworden als op de foto die heb verstuurd. Fantastisch betegeld! Mijn complimenten!
- Den Haag