De mooiste vloertegels voor uw woonkamer!

Prachtig zo’n vloer van keramische tegels. Zeker in de woonkamer stralen deze vloertegels luxe uit. Maar we vallen niet alleen voor het uiterlijk van deze vloertegels, de tegels zijn ook slijtvast waardoor u er jarenlang plezier van kunt hebben én deze vloer heeft nauwelijks onderhoud nodig.

vloertegels woonkamer

Een vakkundig gelegde tegelvloer in uw woonkamer

De mogelijkheden voor keramische tegelvloeren zijn onuitputtelijk. Populair zijn momenteel de grote vloertegels, deze gaan zelfs tot een formaat van 120×120 centimeter.

Het vergt het nodige vakmanschap om zo’n vloer tot een mooi eindresultaat te brengen. Lingen Keramiek heeft hiervoor de juiste vakmensen in huis. Zij leggen de vloer professioneel, al dan niet met vloerverwarming. En voor de finishing touch kunnen ook de plinten geplaatst worden.
Wij ontzorgen u graag door ook de organisatie van al deze werkzaamheden goed te plannen en te begeleiden.

vloertegels woonkamer
0
Soorten houtlook tegels
0
Soorten betonlook tegels
0
Gerealiseerde vloeren
0
Klant tevredenheid

Houtlook vloertegels

Houtlook tegels, of keramisch parket, zijn tegels met de warme uitstraling van een houten vloer. De houtlooktegels zijn zo doorontwikkeld dat er nauwelijks nog onderscheid te zien of te voelen is tussen een parketvloer van keramiek en een parketvloer van hout. Mooi én praktisch, niet alleen voor de woonkamer, maar bijvoorbeeld ook voor de keuken.
Lees meer…

Betonlook vloertegels

Wilt u een stoere, industriële sfeer in uw woonkamer, daar lenen de betonlook tegels zich goed voor. Betonlook tegels zijn er tot in heel grote formaten, zoals 120×120 centimeter. Zo’n groots gebaar als dit formaat tegels geeft een ruimtelijk effect, waardoor uw kamer groter lijkt. Met een voeg in dezelfde kleur als de keramische tegels én bijpassende tegelplinten versterkt u dit effect.
Onze adviseurs kunnen u er alles over vertellen.
Lees meer…

Chique: marmerlook op de vloer

De marmerlook is helemaal terug! Er komen steeds weer nieuwe collecties bij. Door de moderne technieken zijn de keramische tegels niet meer te onderscheiden van echt marmer.
Lees meer…

EEN COMFORTABELE, WARME tegelVLOER in uw woonkamer

Plavuizen zijn ideaal voor vloerverwarming. Keramiek heeft de eigenschap de warmte goed te geleiden, waardoor de temperatuur in huis snel aangenaam is. Deze manier van verwarmen is bovendien energiezuinig en maakt radiatoren langs de wand overbodig.
Heeft u interesse? Lingen Keramiek kan ook de installatie van de vloerverwarming voor u uitvoeren.

Ons assortiment vloertegels online

Wilt u goed voorbereid naar een van onze showrooms komen en u eerst online oriënteren? Neem dan een kijkje in onze tegelzoekmachine. Hier kunt u een groot deel van onze collectie bekijken. Door op een tegel te klikken, ziet u sfeerbeelden van de tegel op de vloer. Bovendien leest u in welke afmetingen deze vloertegel leverbaar is. Bent u juist op zoek naar inspiratie? Zoek dan op stijl of op materiaallook en laat u verrassen door ons aanbod.
U kunt de tegel van uw keuze in pdf ontvangen, door uw naam en e-mailadres in te vullen en eenvoudig een code aan te maken.
Bekijk de tegelcollectie…

Welkom in de modernste showrooms van Nederland

Showroom Leiden

Showroom Rotterdam

ERVAAR DE vloerTEGELS ZELF

Een goede keuze kunt u pas maken, als u een vloertegel heeft gevoeld en ervaren. Voel de structuur en raak er zelf ook van overtuigd dat dit een ideale en duurzame vloer is.

Onze showrooms in Leiden en Capelle aan den IJssel, aan de rand van Rotterdam, zijn er om u te inspireren. Wilt u uitgebreid advies van één van onze vakkundige tegeladviseurs? Bel dan met onze receptioniste voor een afspraak.

EEN SPECIFIEKE VRAAG OVER VLOERTEGELS woonkamer?

Onze adviseurs staan altijd voor u klaar. Mailt u uw vraag gerust naar één van onze adviseurs via het onderstaande contactformulier.
Wilt u een uitgebreid advies over vloertegels woonkamer, dan raden wij u aan om een afspraak in te plannen.

contact

  Mijn vraag heeft betrekking op:

  WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

  Mijn vraag is:

  Naam

  E-mail-adres

  Telefoonnummer

  De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.

  keramische tegels