Stijlstudio villa

Bij de Villa stijl komen we de warme en rijke kleuren tegen wat momenteel de chique blauwe, groene, gouden of vergrijsde roze tinten zijn.

Rijk aan decoraties, gecapitonneerde banken in fluwelen of antiek lederen uitvoering...

VILLA
keramische tegels

uw villa stijl

Bij de Villa stijl komen we de warme en rijke kleuren tegen wat momenteel de chique blauwe, groene, gouden of vergrijsde roze tinten zijn.
De meubelen zijn rijk aan decoraties. Denk maar eens aan de gecapitonneerde banken in fluwelen of antiek lederen uitvoering. Koperen of gouden accessoires accentueren nog meer dat rijke gevoel van wonen.

keramische tegels

donkere tinten

In de showroom ziet u de kasteelvloer tegels; ruw, afgerond, en diverse maten door elkaar gebruikt.
Maar ook de marmeren vloer past hierbij en de houtlook tegel in een donkere kleur met veel structuur.

De mooiste tegels voor de villa stijl

Op de vloer passen in deze stijl het donkerder keramisch parket. Op de wanden passen de gouden glanstegels in combinatie met een matte tegel in dezelfde kleur of met een zwart accent.

Inspiratie in de showroom in leiden

Wij nodigen u van harte uit deze stijl te komen ervaren in onze showroom in Leiden. Als u online een afspraak inplant, staat één van onze adviseurs voor u klaar.

Als u in onze showroom in Leiden binnenkomt, loopt u als eerste over de middenboulevard. Hier kunt u al heel veel verschillende type vloeren ontdekken. Aan weerskanten van de middenboulevard zijn studio’s ingericht per stijl, maar ook per merk. Zo kunt u heel goed ervaren welke stijl of welk merk u als het meest prettig ervaart. 
De merken die wij in huis hebben zijn o.a. Piet Boon, VT Wonen, Venis en Motto by Mosa. 
De stijlen die wij u presenteren in de stijlstudio’s zijn Atelier, Villa, Lodge en Loft.

keramische tegels

contact

  Mijn vraag heeft betrekking op:

  WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

  Mijn vraag is:

  Naam

  E-mail-adres

  Telefoonnummer

  De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.

  keramische tegels