Stijlstudio LODGE

Lekker luieren op een kleedje voor de open haard, dat kenmerkt de landelijke sfeer van Lodge.

Een buitenhuis in een bosrijke omgeving, warm, gezellig. Een grote woonkeuken...

LODGE
keramische tegels

uw lodge stijl

Lekker luieren op een kleedje voor de open haard, dat kenmerkt de landelijke sfeer van Lodge.
Het gevoel doet denken aan een buitenhuis in een bosrijke omgeving. Dus eigenlijk altijd wel warm en gezellig en bij voorkeur met meerdere mensen samen zitten in de hele grote woonkeuken.

keramische tegels

natuurlijke tinten

In de stijlstudio vindt u vooral natuurlijke tinten, met een vleugje zacht blauw. Decoratieve wandtegels zijn hier ook van de partij. En de vloertegels zijn uiteraard veelal in een houtlook tegel uitgevoerd.

 

 

De mooiste tegels voor de lodge stijl

Er mogen meer contrasten in de materialen en kleuren zitten. Dus zowel een tegel in mat als een tegel in glans past in deze sfeer. De grijzen van de betonlook tegel zijn warmer grijs en kunnen zowel licht als donker toegepast worden. Of u het beste een lichte of donkere tegel kunt nemen, hangt af van de rest van de inrichting van de ruimte.

Inspiratie in de showroom in leiden

Wij nodigen u van harte uit deze stijl te komen ervaren in onze showroom in Leiden. Als u online een afspraak inplant, staat één van onze adviseurs voor u klaar.

Als u in onze showroom in Leiden binnenkomt, loopt u als eerste over de middenboulevard. Hier kunt u al heel veel verschillende type vloeren ontdekken. Aan weerskanten van de middenboulevard zijn studio’s ingericht per stijl, maar ook per merk. Zo kunt u heel goed ervaren welke stijl of welk merk u als het meest prettig ervaart. 
De merken die wij in huis hebben zijn o.a. Piet Boon, VT Wonen, Venis en Motto by Mosa. 
De stijlen die wij u presenteren in de stijlstudio’s zijn Atelier, Villa, Lodge en Loft.

keramische tegels
keramische tegels

contact

  Mijn vraag heeft betrekking op:

  WandenVloerenRaambekledingSpecialsProjecten

  Mijn vraag is:

  Naam

  E-mail-adres

  Telefoonnummer

  De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.

  keramische tegels