Drie voordelen van leren wandbekleding

leren wandbekleding

Met leren wandbekleding maakt u een echte eyecatcher van een muur in de woon- of slaapkamer. Waar leren wandbekleding eerst werd gebruikt in exclusieve bars en luxe hotels is deze stijlvolle wandbekleding tegenwoordig ook verkrijgbaar voor particulieren. De wandbekleding past in ieder interieur. Dit zijn drie voordelen van leren wandbekleding.

Makkelijk in onderhoud
Leren wandbekleding is zeer eenvoudig schoon te houden en makkelijk in onderhoud. Leer is een natuurproduct dat haast alleen maar mooier wordt naarmate het ouder wordt. Net als ieder natuurproduct heeft leer wel wat onderhoud nodig om een mooie en verzorgde uitstraling te behouden. U kunt het periodiek behandelen met was ter voorkoming van uitdroging. Eventuele krassen kunnen verminderd worden door dit te behandelen met hete lucht en met een zachte doek over de wand te wrijven. Leer is zeer hygiënisch en water- en vuilafstotend.

Warmte en sfeer
Leer heeft een warme uitstraling als natuurproduct en is uitstekend te combineren met bijvoorbeeld een houten vloer. Zo maakt u de woon- of slaapkamer in een handomdraai nog sfeervoller. Daarnaast voelt leer erg zacht aan en heeft het een hoog ‘aaibaarheidsgehalte’. Dit staat zowel prachtig in combinatie met antieke accessoires als met metalen interieurstukken in een stoer industrieel interieur. Daarnaast zorgt het product voor extra isolatie waardoor ook het wooncomfort omhoog gaat. In een minimalistisch interieur zorgt een leren wand ervoor dat u geen last krijgt van een holle klank in de ruimte. Het materiaal zorgt voor een warme akoestiek.

Leer is geluidsabsorberend
Zeker voor mensen die in een appartement wonen met kleine kinderen of huisdieren is het prettig om te weten dat leer geluidsabsorberend is. Met lederen wandbedekking hebben de buren dus minder last van geluiden die af en toe uit uw woning komen. Daarnaast houdt u het materiaal gemakkelijk schoon, waardoor het uitstekend geschikt is voor huishoudens met kleine kinderen of huisdieren. Ook is dit een unieke en praktische wandbedekking voor in de badkamer. Het voordeel van leer in de badkamer is dat deze ruimte een extra gezellige en warme sfeer uitstraalt, de tegels eenvoudig te vervangen zijn en u zo luid kunt zingen onder de douche als u wilt.

Ruim assortiment voor iedere smaak
De lederen wandbekleding is in een bijna onbeperkte maatvoering en uitvoering verkrijgbaar. Veel mensen lenen voor de financiering voor aanpassingen aan de woning, maar door het ruime assortiment zit er voor haast ieder budget een passende oplossing bij. Er zijn maar liefst vijftig uitvoeringen in verschillende kleuren en structuren. Ook kunnen de tegels in verschillende verbanden worden aangebracht zodat de muur helemaal aan uw wensen en eisen voldoet: van wildverband tot halfsteens verband, recht onder elkaar of volgens een ontwerp op maat.

keramische tegels

blogs
mozaiek tegels

Mozaiek tegels

Mozaïek tegels zijn echte sfeermakers Het is het kleinste tegeltje uit ons assortiment, maar dit ‘kleintje’ maakt altijd een grootse indruk. De mozaïektegel is dé

Lees verder »

Zeer kundig en klantvriendelijk en service gericht

Na gesprek met medewerker Boon werd mij duidelijk welke tegelsoort ik zou moeten hebben. Daardoor heb ik mijn aannemer de juiste opdracht kunnen geven voor de tegelvloer in de badkamer.ik hoefde niet naar de showroom. Het advies was duidelijk genoeg
- Zoetermeer

Zeer tevreden over de levering, vriendelijk en vakkundig.

Al (de adviseur, de projectbegeleider, de tegelzetter en kitwerk) met al een top prestatie met een top resultaat.
- Capelle aan den IJssel

Een zeer enerverend, soms zenuwslopend proces, dat uiteindelijk tot prachtig resultaat heeft geleid!

Wat een enorme keuze in de showroom! Maar door heel goed te luisteren naar wat onze smaak en wensen waren, hadden we binnen een uur onze vloeren al uitgezocht voor ons nieuwe huis. Daarna bijna een jaar gewacht voor oplevering van de woning. Afgesproken was dat de vloeren voor kerst gelegd werden en voor en oud en afgewerkt, zodat we begin januari konden verhuizen, maar door corona en de feestdagen had iedereen het opeens ontzettend druk of gewoon geen zin en kwamen onderaannemers hun afspraken niet na, waardoor onze planning wankelde. Onze dank is groot richting de projectbegeleider, die werkelijk alles uit de kast heeft gehaald om het werk conform plan uitgevoerd en opgeleverd te krijgen. Onze plavuizen- en pvc-vloeren liggen er nu schitterend bij en de vele complimenten die we ontvangen, doen al het geleden leed enigszins vergeten en bevestigen dat wij de juiste keuzes hebben gemaakt, zowel v.w.b. de vloeren als voor Lingen Keramiek.
- Westland

Teleurstellend

Lingen was automatisch betrokken bij ons nieuwbouw project. We dachten een goede partij te hebben maar tegendeel bleek. Er werken te weinig goede werknemers met ervaring helaas. Tegelzetter werkt niet alles mooi af aan zijkanten vloer, waardoor je nog met een hoop details blijft zitten. **

Reactie van het bedrijf

Beste mevrouw Tomesen, rondom een (tegel)vloer wordt altijd ruimte over gehouden omdat een vloer moet kunnen werken. Normaliter wordt deze afgewerkt met plinten en eventueel kit, zonder plinten zal de afwerking niet zo mooi zijn. Dit zal ook zeker in het gesprek in onze showroom vermeld zijn. Wij kunnen de plinten en het kitwerk ook voor u regelen. Mocht er na het plaatsen van de plinten en het kitten nog slecht tegelwerk zichtbaar zijn, kunnen wij dit altijd verhelpen.

- Den Haag

Goede en deskundige begeleiding

5 jaar geleden al bij Lingen Keramiek geweest, voor tegels en laminaat door ons hele huis en betegeling van toilet en badkamer. Ontzettend goede begeleiding, deskundig advies en ruime keus. Door deze ervaring zijn we er nu weer geweest voor tegels en laminaat door ons hele nieuwe huis. Ook nu werd er weer heel goed met ons meegedacht, en kregen we goede suggesties. We zijn weer erg blij met onze vloeren!
- Papendrecht