Picture
     
Woonkamertegels

De mooiste vloertegels voor uw woonkamer!

Ondanks de vele alternatieven wordt er voor woonkamers, maar ook voor de andere woonruimten, gekozen voor keramische vloertegels. Niet voor niets, want de mogelijkheden zijn onuitputtelijk, het onderhoud is gering en het resultaat is jarenlang gegarandeerd fantastisch! Lingen Keramiek is u, naast het geven van advies, graag van dienst als het gaat om het professioneel leggen van de vloer, al dan niet met vloerverwarming, het verwijderen van de oude vloer en de organisatie van de werkzaamheden.


Praktisch en mooi

Een tegelvloer heeft veel praktische voordelen. Het onderhoud is makkelijk en het resultaat is jarenlang fantastisch. En eventueel met vloerverwarming bent u van die hinderlijke radiatoren af. Mede door nieuwe geluidwerende voorzieningen is een tegelvloer geschikt voor alle woningtypen.
Er is een enorme keuze in diverse maten en stijlen luxe vloertegels.
De trend is dat de vloertegels steeds groter worden; tot wel een formaat van 120×120 cm. Dit vergt het nodige vakmanschap om de vloer tot een mooi eindresultaat te brengen. Lingen Keramiek heeft hiervoor de juiste vakmensen.

Onze tegelcollectie, wandtegels en vloertegels, online

Op onze website treft u onze tegelcollectie aan. Via deze tegelzoekmachine kunt u alvast een groot deel van onze collectie bekijken. Als u klikt op de tegel van uw keuze, dan ziet u in welke afmeting deze wandtegel of vloertegel nog meer leverbaar zijn. Via de bijgevoegde sfeerfoto’s krijgt u ook een beeld over hoe die tegel er op de vloer of wand uit komt te zien. Daarnaast kunt u ook op stijl of materiaallook zoeken. Op deze manier kunt u zich alvast oriënteren voordat u een bezoek brengt aan één van onze showrooms.
Wilt u de tegel van uw keuze graag in pdf ontvangen, vul dan uw naam en emailadres in en maak een code aan.
Bekijk de collectie…

TopDeals; budgetselectie vloertegels

Naast de bestaande collectie voert Lingen Keramiek de lijn TopDeals, een speciaal samengestelde en steeds wisselende budgetselectie van kwaliteitsvloertegels uit verschillende stijlen. U kunt bij onze adviseurs in de showrooms terecht voor uitgebreide informatie. Bekijk hier alvast een greep uit onze huidige selectie!

Houtlook tegels

Houtlook tegels worden steeds populairder. Logisch ook, want de mogelijkheden nemen steeds meer toe. De tegels zien er inmiddels zo mooi uit dat ze nauwelijks meer van echt hout te onderscheiden zijn. Lees meer…

Vloerverwarming

Meer en meer mensen kiezen voor vloerverwarming, omdat dit nu eenmaal het hoogste comfort biedt.
Met vloerverwarming krijgt u de meest ideale temperatuurverdeling in een woon- en werkomgeving. Vloerverwarming is hygiënischer, mooier en gezonder voor mensen met een allergie. Natuurlijk spelen ook zaken als energiebesparing en het bewust omgaan met ons milieu een rol.
Lees meer…

Bel mij terug

Heeft u een specifieke vraag welke wij telefonisch zouden kunnen beantwoorden? Laat dan uw gegevens achter in dit formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!
Dit formulier is niet bestemd voor het maken van afspraken, daarvoor verwijzen wij u graag naar onze online afspraak inplanner.

Naam (verplicht)

Email-adres (verplicht)

Telefoonnummer 1 (verplicht)

Telefoonnummer 2 (optioneel)

Ik wil graag meer informatie over: (verplicht)

WandtegelsVloertegelsVloerverwarmingOnderhoud

Aanvullende informatie: (optioneel)

De door u in te vullen gegevens zullen alleen gebruikt worden om onze diensten naar aanleiding van uw aanvraag goed uit te voeren. U kunt hier meer over lezen in onze privacy statement.


8,4 150