Picture
     
Woonkamertegels

Stijlwijzer vloertegels woonkamer

Steeds vaker wordt voor woonkamers, maar ook voor de andere woonruimten, gekozen voor keramische vloertegels. Niet voor niets, want de mogelijkheden zijn onuitputtelijk, het onderhoud is gering en het resultaat is jarenlang gegarandeerd fantastisch! Lingen Keramiek is u, naast het geven van advies, graag van dienst als het gaat om het professioneel leggen van de vloer, het verwijderen van de oude vloer en de organisatie van de werkzaamheden.


Praktisch en mooi

 Een tegelvloer heeft veel praktische voordelen. Het onderhoud is makkelijk, en het resultaat is jarenlang fantastisch. En eventueel met vloerverwarming bent u van die hinderlijke radiatoren af. Mede door nieuwe geluidwerende voorzieningen is een tegelvloer geschikt voor alle woningtypen.
Er is een enorme keuze in diverse maten en stijlen luxe vloertegels.
De trend is dat de vloertegels steeds groter worden een formaat van 60×120 cm. vergt het nodige vakmanschap om de vloer tot een mooi eindresultaat te brengen. Lingen Keramiek heeft hiervoor de juiste vakmensen. Ook houtlook tegels worden tegenwoordig veel verwerkt.


Vloerverwarming

 Meer en meer mensen kiezen voor vloerverwarming, omdat dit nu eenmaal het hoogste comfort biedt.
Met vloerverwarming krijgt u de meest ideale temperatuurverdeling in een woon- en werkomgeving. Vloerverwarming is hygiënischer, mooier en gezonder voor mensen met een allergie. Natuurlijk spelen ook zaken als energiebesparing en het bewust omgaan met ons milieu een rol.
Lees meer…


TopDeals

Naast de bestaande collectie voert Lingen Keramiek de lijn TopDeals, een speciaal samengestelde en steeds wisselende budgetselectie van kwaliteitsvloertegels uit verschillende stijlen. U kunt bij onze adviseurs in de showrooms terecht voor uitgebreide informatie. Bekijk hier alvast een greep uit onze huidige selectie!

Houtlook tegels

Houtlook tegels worden steeds populairder. Logisch ook, want de mogelijkheden nemen steeds meer toe. De tegels zien er inmiddels zo mooi uit dat ze nauwelijks meer van echt hout te onderscheiden zijn. Lees meer…


Bel mij terug

Naam (verplicht)

Email-adres (verplicht)

Telefoonnummer 1 (verplicht)

Telefoonnummer 2 (optioneel)

Ik wil graag meer informatie over: (verplicht)

WandtegelsVloertegelsVloerverwarmingOnderhoud

Aanvullende informatie: (optioneel)


8,3 119